Att ha kraften att va stark

Utgång tonight:) sitter just nu hemma hos sara med louise. Sedan bli det att träffa martin, jocke, christoffer, alle och sen kanske också elin och johan:) kanon! Det blir nog jättemysigt. Kvällen igår spenderades med 7 fina vänner uppe på skärvaberget med fika, ljus, ficklampor, filtar, mys, stjärnor och massa skratt. Galet bra, och hoppas även martin tyckte det(: sen blev det singstar och mys hos simon. Gött:-D min kväll blev sedan hur bra som helst!! Hoppas nu ni får världens finaste kväll<3

Love

Jag har kommit på dethär med att mobilblogga;) ligger just nu i min säng, nyss vaknat, o ska snart på möte med min chef på simskolan. Toppen! Gårdagen var helt fantastisk :) miriam, frida och jag, myste ner oss i en soffa på millas kafé i stan. Varm choklad, chokladboll och massa prat hanns med. Otroligt mysigt, och jag kommer leva på denna glädje ett bra tag framöver. :) två timmar senare, gick jag upp till linn. Där även Hannah, anna och sen också erik befann sig. Möte med uf:) kvällen tillbringade jag med familjen, mycket mysigt! Dagen idag ska somsagt först innehålla möte, och barnträning sen hem för att fixa lite inför kvällen, :) överraskningsmys och fina vänner, kan inte bli bättre:-D take care/johanna

life goes on

det är snart 9 månader sen olyckan.. att en dag, kan förändra ens liv så otroligt snabbt. Allt vändes upp & ner, allt gick från att vara bäst, till att bli hemskt. Jag har lärt mig mycket under tidens gång, men jag saknar allt som har med träning att göra. När jag ser alla träna, ser alla ha kul, se alla kämpa, då blir jag glad, inombords. Men jag vill kunna sprida den energi jag har i min kropp, den som bara väntar på att få komma ut :D Jag ska tillbaka, jag ska trotsa läkarna, jag ska visa att Viljan övervinner allt :')

ät som din idol!

att göra det projektarbete vi gör, är något otroligt kul och lärorikt (: idag & igår har jag spenderat mina dagar genom att jobba med UF, prata med Christffer Lindhe(som förrövrigt är min stora idol), lärt mig saker om positivitet, smsat med Niklas Wiberg i en och en halv timma, och mailat med sveriges största idrottare :D haha, galet kul. Svaret jag fick av Christoffer idag, om hur han orkar vara så positiv, och hur man verkligen gör för att orka var såhär ;
-När du har framgångar, små som stora, kan vara vad som helst, allt från förbättrade simtider till bra kompisar, ta till vara på dem och se tillbaka till dem när du får motgångar. Det fungerar i alla fall bra för mig. 
- Vill man så lyckas man, allting är möjligt!

den här killen är helt otrolig! & som jag har försökt nå honom, har ringt nästan varje vecka, verkligen inte gett upp.., och igår svarade han :D jag log hela tiden :) han är en stor förebild.

--------------------------

kvällen med sara igår var helt fantastisk (: bubbelbad, spa, godis, choklad, fruktsallad, maaaassa prat & film ! kanon helt enkelt. Du är en fin människa min vän <3

det är svårt att koplla på det stra leendet när man helst av allt vill gråta..

27

sitter hemma hos linn tillsammans med hannah, tove, linn och anna. (: matlagning, skratt & prat. en dag som innehåller allt mellan himel och jord ska jag idag hinna med.. Dagen började med Uppskrivning, 64/65 rätt, :D:D:D sen träffa Johan på banken för att öppna konton och sånt där vuxet ^^ åkte hem till linn, och jobbar nu med projektarbetet. Pappa & Jag ska tillbaka till banken runt 2, sen blir det brottarträning, barnträning, och hem (: mys&spa-kväll med sara, och sedan sover hon hos mig :) fullspäckad dag, med bara bra saker :D helt underbart!

underbart



oj, nu va det längesen (: studentfest i torsdags! ett ord ; SINNES!!!:D
fyyy tusan så kul! galet. förfesten hos lisa var även den kanon <3





min fredag var helt underbar (: jag hade 23 uunderbart fina
vänner hemma hos mig ! det blev Kycklingklubbor, Pastasallad, Godis,
Chips, Popcorn, Choklad, Te, Amöba, Kropp mor Kropp, Land&Stad,
gitarr, skratt, prat, mys, masssa bilder, presenter & ett galet gäng.
TACK! för en superbra kväll!<3 & för alla presenter. :')
på kvällen kom oskar till gemla, och vi säger även , GRATTIS TILL
KÖRKORTET! :D


--------------------------------------------------------------------------------
och sen har vi då min Lördag och Söndag, som har spenderats med
Frida, i Tipshallen :) åh, helt underbart! friidrottsläger för smålands-
friidrottare, 96-97.or (: Leos lekland var verkligen en höjdpunkt,
men allt var helt sjukt bra! så himla mysigt! och ett stort plus är
att frida är så himla go! en toppenhelg, och det var rätt så sorgligt
att säga hejdå till alla 35 barn vi umgåtts med i två hela dagar!

ikväll blir det iallafall till att sova, för det blev det inte mycket av
denna natten! ;p men that´s life!



mumiejohanna

Nu drar jag på förfest hos Lisa, där hela ID07 (nästan) komemr att befinna sig ;D greeeeeat! sen blir det studentfest, halloween-tema! och precis som rubriken säger, är jag mumie! smakprov finna här under ;

sjukt dålig kvallité, menmen, that´s life! hörs <3

vem lämnade vem egentligen?

hatar allt skitsnack, alla falska människor, alla som går runt och pratar bakom folks rygg.. inte okej! jag blir så ledsen på det!

min dag har bestått utav lektion mellan 9.00-9.40, sen utvecklingssamtal och bussen hem 10.25. sjukt gött (y) pluggpluggplugg, dock itne på naturen som jag har imorgon, utan på svenskatalet! känns grymt bra nu :D:D längtar nästan efter att få stå där 5 min :) naturen borde jag sätta igång med nu!

Later .

jag vet vem jag är, när jag är hos dig

min dag ska jag inte ens nämna, för den har varit helt hemsk.. klassen räddar ju kan man iallafall säga (: snart studentfest, men innan det , naturprov!

på fredag har jag svenskata, och det känns grymt bra :D har en bra text, och jag känner verkligen att den blev både personlig och kopplad till texten och bilden! galet bra :) sen efter det, är det höstlov, vilket innebär; vänner, mysmysmys, ännu ett steg närmre körkortet och så lite jobb (y) kanon!


du om nån borde förstå

melissa horns nya album spelas om och om igen hemma hos mig (: älskar texterna, älskar låtarna, åh, hon är så otroligt bra!

dagen i skolan har varit helt grym !! allt prat om idrottsfesten, allt skratt, alla tabbar, ojojoj, otroligt kul :D IDROTTSPROGRAMMET!!!!! :D

kollade även upp mitt knä på sjukan..  men innan det blev det staden en stund med Anton & Sebastian, åsedakillarna är trotts allt i en klass för sig, !

It´s my life

en helt brutalt bra kväll igår!
började hos nikki med förfest tillsammans med AmandaB, Pamela, Marika, Hannah, Lisa, Nikki, Alexander och Erik. Vi tog sedan taxi till Risinge, där det nalkades ID-fest! folk kom i omgångar, taxi, buss, bil.. Limosin(!!) haha, sjukt! men tillslut va alla där, och det skakades rumpa, sjöngs och pratades oavbrutet hela kvällen! festen var helt galen, och det finns knappt ord, sjukt sköna människor, ID-folket är ju helt otroligt goa! like it. (y) kvällen avslutade runt 3snåret då pappa hämtade mig, tobias och tobias och åkte hem mot växjö igen :) bilresan hem var otroligt intressant, sjukt sköna killar! vid 4 någongång kom jag i säng, och klockan 8 ringer klockan, dags för jobb.. jag tvingade mig upp, och klarade det. en sjukr dryg dag dock, och efter jobbet var det utbildning.. nu är jag äntligen hemma, men ska snart ute o gå med 4 utav mina fina vänner! hoppas alla mår bra, <3



crazy va ordet!

PAAARTY

tagga fest för tusan! :D:D
om en timma sitter jag hemma hos nikki & taggar tillsammans med ett gäng glada IDtjejer, sen går bussen mot risinge klockan 20.20, KANON! jag hoppas på en bra kväll, men vet också att det aldrig kan sluta tråkigt om man pratar om idrottsprogrammet! ha en fin kväll fina ni! PUSSS!<3

awesome

GRYMT bra idolkväll (: jag blir så imponerad och inspererad av deras energi och deras otroligt bra framträdanden, :D galet! Med massa godis, chips och ett glas vin satt mamma & jag framför idol o myste hela kvällen! Pappa smet också dit efter en stund. Älskar dessa familjekvällar då man inte gör något annat än att slappa :')

barnträningen gick bra, somvanligt, barnen är helt underbara :) deras glädje, energi och vilja smittar av sig så otroligt mycket! & när dom säger ; Vi gör det för din skull johanna.. Då är det nära att glädjetårarna kommer :') snart är det dags för Julklappsjakten, och oj va kul det kommer bli :D jag håller i underhållningen om kvällarna! underbart :D:D det blir mycket kul vill jag lova!

nu blir det att kolla på utröstningen ur IDOL, hoppas alla har en lika fin kväll som jag!

& grattis, Simon Nilsson, 18år :) snart blir det en hejdundrandes festkväll (y)

TAGGGGGA IDFEST IMORGON :D:D:D

life is ours, we live it our way

ojojoj, vad jag älskar min gitarr, :D
min familj är bäst & mina vänner är bäst,
livet kan inte bli bättre :D

Nu ;
Film, Wallande, mannen utan ansikte!
simon kan vara orsaken till att
jag kollar film nu på kvällarna istället för
att sitta o nörda mig vid datorn! tack, eller ngt!^^


-miss you like crazy,

för dig

lars winnerbäck spelas från mina högtalare, han är kärlek :)

nu är uppkörning bokad, och så även teoriprov! så snartsnartsnart är det dags! fanns dock inte så mycket tider att välja på, men det är nära iaf :D geografiprovet idag gick som på räls, mycket bra alltså! grymt . Biljett till studentfesten är fixad och en grandiosapizza väntar på mig där nere nu :D love it! hoppas alla mår bra .

i helgen är det idrottsfest, och vad mer kan man säga ; SPÅRA !!! ;p himla kul faktiskt! trevligt att så många har anmält dig också (y) great!

HUGS

veckans lirare


Här presenteras veckans lirare som
stuckit ut lite extra i våra ögon :)
Även om hon inte kunde spela så
ställe hon upp och tog lite bilder på
sina lagkamrater.

En go tjej som vi hoppas får se
på banan nästa gång istället!


----------------------------------------
att se detta när man går in på Växjö-
Paintballparks hemsida, gör att man
bara ler ! vet inte varför, det är ju inte
jättestort direkt! men man blir glad!

nothing else matters

sitter nu, efter en jobbig pluggdag & spelar "Nothing els matters" på min älskade vän, gitarren! & vet ni? det går bra nu :)

dagen har ägnats åt geografiplugg , 4.5timmar i sträck, sen teori och fika på Wanes med oskar :) mysigt ! nu ska jag snart ta en liten genomgång av geografin, sen sova! PUSS<3

livet är underbart

simhallen - skolan - marielle<3 - sjukgymnasten -
kolla brottarfys - barnträning - gitarr!

kalasbra dag (: underbart! 
nu har jag dock lite feber och borde
vila mig i form! take care, :)

<3


how long will I be waiting, to be with you again?

Stort grattis! Du hade blivit godkänd med god marginal om detta varit Vägverkets prov.

tacktacktack.. När körkortsteorin ställer till en hel dag, och man egentligen inte orkar något.. Sen gör man ett sluttest nu på datorn hemma, och får detta resultatet, närmare bestämt 69/70, då räddar det ens dag! :) underbart! det känns bra. Och på torsdag ska uppkörning och skrivning bokas (y) great!

imorgon blir det simhallen, skolan, träffa mariellan, sjukgymnasten, kolla brottningen, barnträning och gitarr :D underbart. & vet ni? marielle är en utav de bästa jag vet <3


shake it

oj, en minst sagt underbar dag/natt igår !! helt sinnes. Det blev först släktmiddag, där folk från pappas sida kom hit. Mycket skratt, prat, sång och gamla bilder! emelie&jag hade en galen eftermiddag, där tårarna földade efter allt skratt! vid 5 begav jag mig till carro där Sara,Hannah, Christoffer, Tobias och Joakim var! då började det. 7 glada ungdomar åkte bussen till stan, pratade med två goa killar där bak i bussen, och taggade satan! kvällen skulle bli underbar! halv 7 hos alle, folket var redan där, kände inte alla, men kul att se nytt folk (: singstar, skratt, prat, snurridurr och sedan tagga oleo! folket var där, musiken var grym, allt var perfekt! en och en annan god drink, och mera folk kom. great! träffade på ett gäng glada människor jag kände igen, även nya galna människor! jag dansade runt som aldrig förr ! min fina kusin är ju minst sagt galen! haha , nej, dags att runda av (: min kväll var underbar!

nu blir det åseda, och släkten från mammas sida kommer att vara där! Ha en fin söndag (: <3

when there was me and you

kom nyss hem från en mysig promenad med två fina killar (: Christoffer&Tobias! nu blir det film med familjen och sedan myspys in nan jag kommer slockan, rätt tidigt tror jag allt! sjuuukt taggad för morgondagen :D:D

& en sak till, Emelie, fikan med dig va underbar (: du är en fantastiskt fin tjej!
tack o hej för mig !

<3

it´s friday again

oj som jag har längtat (: helgen kommer innehålla släktträffar, utgång, oskar & finafina vänner :)<3 underbart.

dagen har varit helt otroligt bra, men samtidigt så otroligt stessig! 08.00-10.40, skola! 10.40-11.00, lunch, 11.00-12.45, designa kokboken på indesign till UF, 13.00-14.30, teriplugg på dahls, 14.30-15.30, fika med emelie på stan, 16.00-18.00, barnträning, (: nu är jag äntligen hemma efter en underbart dag! och vet ni? jag har klarat ännu 4 tester på körkortet, nu är det nära :D:D:D ikväll blir det bubbelbad-idol & mys med la familia <3

take care (:

halkbana

ja, precis som rubriken säger, så har jag kört halkbana idag, och himmel va kul det vart :D helt sinnes! fick ett samtal igår av majbritt på Dahl´s, en hade avbokat sin tid, och jag fick hoppa in ist  :D gryyyymt kul! nu är det nära körkortet, bara teorin som fattas :)

gårdagen spenderades i skolan, på Idrottskliniken, med barnen på träningen och på gitarren :D allt går bra nu! and i love it (: SJUKT taggad för helgen med! kommer bli kalas (: <3

två utav världens bästa vänner

Jag har två utav världens finaste och goaste vänner, dessa två heter Hannah&Caroline! Alltid finns de där, alltid stöttar de, och alltid, alltid tror dom på mig, vad det är gäller. De två, tillsammans med en drös andra fina människor , gjorde min födelsedag till den bästa någonsin (: kvällen var underbar, och all tid ni har lagt ner, all möda, allt är värt mer än guld tjejer. Hoppas ni förstår det ! TACK igen, för allting, boken, överraskningarna ch för att ni är ni (: Jag älskar er, så himla mycket<3

jag har haft en underbar kväll :')

22.52

18 år sedan  jag ploppade ut ur mammas mage, 18 år sedan jag för första gången såg skymten av denna underbara värld vi lever i (: 18 år sedan jag blev jag! & vet ni? jag vann den största tävlingen av dem alla, jag kom först och det är häftigt! Vi har ingen rätt att klaga på att komma sist i tävlingar, ingen rätt att klaga på att man är dålig! Vi vann de största loppet av de alla, remember that ! NU är jag 18år, det min vänner, är coolt!



18!!!

detta är helt sinnessjukt! men jag har haft en magisk 18årsdag, eller helg kanske man ska säga! överraskning, efter överraskning, efter ännu en !
Fredag ; friidrottsbarnen med paketer och sång.
Lördagen ; Bortrövning, fina vänner och en underbar början.
Söndagen ; Surprise!!!

Dagen började med jobb klockan 08.50 :) jag spatserade in i simhallen klockan 08.30 och möttes av en skrikades erik , GRATTIS JOHANNA :D den killen, han gör mig glad! en härlig dag i simhallen. När jag kom till mitt skåp klockan 1 hade jag 44 missade sms, 20 missade samtal (y) ojojoj! min mobil kan inte mått bra. & igår kom sms efter sms klockan 00.00, ! sinnessjukt vilka fina vänner man har egentligen. När jag kom hem så låg många utav mina vänner gömda bakom soffan, hoppade fram, sjöng och tutade ! Presentöppning, tårta och massa skratt & prat! underbart! Resultaten av min födelsedag blev ; - En ett år äldre johanna, men växa upp på riktigt kommer jag nog aldrig göra, jag är alltid samma spralliga knasiga tjej, :) många fina presenter och överraskningar, fina vänner, tårta, spänning, kramar, skratt, åldersnoja, 170nya sms i inkorgen, ojojoj, låter mycket, men oj va fina alla är :) Efter en fantastisk dag la jag mig i bubbelbadet med ansiktsmask, hårinpackning, ögonbindel(TACK SIMONE, sjukt skönt:D), lugn musik och bara slappade, njöt och tänkte på alla fina människor som gjorde min 18årsdag så himla bra! Kvällen avslutades med min favoritmiddag, (som förövrigt mamma stått i lagat i 2 dagar nu), porterstek tillsammans med familjen:D HELT SINNES VA GOTT DET ÄR :D min familj är något extra, och jag älskar dom, mer än allt annat<3

Hannah&Carro, eran present var så fin, jag läser och kollar om o om igen (: otroligt fint av er! alla presenter har en lika stor del var, men den största delen , som jag tycker är mest värdefull, är att jag har dessa fina människorna som gör detta, och för att jag fick spendera denna helgen och denna dagen mer er.

& en ska till, TACK jennie, älskade lillasyster för allt du gjort idag (: pyntet, med ballonger, tårtan, bilderna i hela huset, halsbandet som alltid kommer betyda mer än allt och för att du är du (: LOVE!

världens bästa. <3

whats my age again?
18!!!!!!! :D:D:D

<3


my weekend

gårdagen var underbar helt enkelt :)  det blev först skola, sen hem för att vila upp mig. Det nalkades sedan barnträning, och möttes av alla barnen med "ja må hon leva", och fick även paket (: oj, va glad jag blev! helt galet, så himla fina ungar! middag på akropolis med tränarna sen blev det bio i ulriksbergskyrkan med simone,sara,hannah, efraim och miriam :) helt galet mysigt! att det kan finnas så fina människor! och miriam, jag inspireras såå mkt utav dina ord, din utstråling och din underbara personlighet. en fin kväll som slutade i sängen vid 02.00.

uppe med tuppen imorse klockan 05.30, på schemat stod ullared, och jag fixade fika, frukost och te inför den långa resan :) det var 5 trötta men glada tjejer som packade in sig i bilen! underbart! och nu är jag även 1000kr fattigare, men en hel drös saker rikare! great helt enkelt! ikväll blir det gitarr & sång med fina sara! och nu är det 6.5timmar kvar tills 18! jag har en sån frukansvärd åldesnojja särkillt när jag såg mig själv i tidningen idag, Johanna Adolfsson 18år! inte okej.. men det blir bra :) har fått ännu ett brev idag.. :
-Hej igen. Imorgon gäller det!! Ta på dig fina kläder, och gärna klackar. Du ska åka bussen in till stan 18.25.. Inne i stan väntar två bekanta ansikten som du väl känner igen.. Go for it girl!  xoxo

otroligt spännande :D:D
(detta inlägg ville inte uppdateras innan, 18.30)

23.12
har haft en fantastisk kväll hemma hos tove, ! började med att jag blev bortrövad av simon,martin,jonna& hennes kille.. sen slutade vi hos tove, där 4 andra fina människor var! jag öppnade paket, vi åt kladdkaka, spelade spel, pratade, sjöng singstar och bara mös (: otroligt bra allting! TACK för precenterna, jag uppskattar det mer än ni anar<3 att bara få vara med er, gör mig till en så lycklig tjej :) och sara, tårarna bara rann efter din precent, som du vet, och, TACK ännu en gång :') de var otroligt fint alltihop, det var tårar av glädje, jag log hela tiden, dina ord betyder mer än guld <3

TACKTACKTACK för att ni är dom ni är!<3

My way

en helt underbar kväll som tillbringades tillsammans med erika :) oj va längesen, jag kan lova att våra munnar gick i ett, hela tiden. Detta behövdes (: & helgerna framöver kommer bli kanon (y)<3 hon är en väldigt fin tjej, och alla behöver en vän som hon!

& jag är även sjukt taggad för den 10.e :D:D oleooleooleo, med många sjukt fina människor :D denna helgen kommer även den, bli kalas! Fredag; tränarmöte med mat på akropolis hela kvällen! lördag: ullared med ett par finfina tjejer (: söndag; my birthday, 18, sweet 18 :D jobbet kommer bli kanon på morgonen där (y) haha :D det blir nog ingen uppdatering förrens söndag! men have a nice weekend my friends :)<3


hittade ett par otroligt gammla bilder på frida engströms facebook ;p
hahaha, underbart snyggga :D

You're the light that makes my darkness disappear.

en helt underbar dag :) inget stressande, bara skratt och leenden . great!

körlektion på morgonen, halkbana är bokad, jag har två moment kvar på körningen, nu gäller det bara att ta tag i teorin lite bättre :D (y) helt fantastiskt!

i mitt skåp idag låg även ett brev :
-Hej Johanna. Förvänta dig en dag du sent kommer glömma. På måndag kommer du vara med om en stor fet överraskning:) Mer information kommer..  xoxo

scary, men det blir nog toppen :D jag har inte en aning om vem det är, men jag gissar på hannah och carro? ;p haha nu ska jag ta mig en powernap, sen är det teoriplugg (y) KRAMAR

RSS 2.0