Every end is a new beginning

hannah & jag har nu sökt lägenheter så vi snart är blåa.. i två dagar har vi bara mailat o mailat! och vi har fått nästan 40svar ;) snart åker vi upp, snart bosätter vi oss i vårt Oslo.. & det ska bli så himlans skönt:) men under dessa 3veckor som är kvar så står det bara jobb på schemat.. härligt! nu är det mat & sedan jobb! KRAM

nystart

efter många om & men är nu allt ändrat inför Norge! hannah & jag flyttar själva, letar efter ny lägenhet förfullt och har många alternativ, ska ringa till en ikväll för ett möte angående en lägenhet i centrala oslo vilket känns sjukt gött. vi har tid på oss, allt känns bra och oj va bra vi kommer ha det :)

gårdagseftermiddagen spenderade jag med hannah, vi gick på fotboll, letade lägenheter, skrattade, pratade och tog sedan bilen till lina för att tillbringa våran kväll där vilket var väldigt välbehövligt! en helt galet bra kväll med skratt, prat & ännu mera skratt! dessa två tjejer är helt underbara och jag önskar att alla fick ha två som hannah & lina i sina liv!
idag blir det jobb på simhallen för första gången på några månader, ska vara vikarie.. kan inte direkt säga att jag ser fram emot det, men det fixar sig alltid! nuuu; slapppppp och lägenhetsletande! kraaam

hero

jag har haft en suoerhärlig helg :) fredag jobbade jag en stund, sen åkte jag till norrhult, för att bada badtunna och mysa med familjen Palm! kunde inte bli en bättre fredagskväll. lördag började jag jobba 09.00 och jobbade sedan fram till 09.00 idag. alltså, 24timmar! mitt sista 24-timmarspass för detta sommarschemat :) kanon! när jag kom hem från jobbet runt 10-tiden, åkte pappa jag & jennie till alvesta för att gå på marknad :) mysigt! Busfröna Maya&Michelle kom sedan hit, och snart ska vi på fotboll tillsammans med hannah! en galet bra helg om ni frågar mig! min söndag kommer avslutas tillsammans med lina vilket är helt sjukt bra!

i´m only me when i´m with you

idag har jag slappat mest hela dagen, känner mig som en hösäck! men vissa dagar får det faktiskt vara så också :) särskilt nu efter en hektisk sommar, med jobb gånger 10000. hösten börjar komma fram mer & mer, igår under min kvällspromenad var det bara att ta på sig en tjock stickad halsduk, mysiga kläder och mössa. & faktiskt; så gillar jag det, himla mycket till & med! hösten må vara världens mysigaste årstid! även om sommaren är underbar även den :)

imorgon blir det staden med Lina under min rast från jobbet! guu som jag saknat henne :) &nu ska jag prata med världens finaste killkompis, som numera inte bor bara 4mil från mig, utan typ 24..  fina Oskar, jag saknar dig, heeela tiden!

close

betala depositionen av lägenheten; CHECK
handla en del av vad som ska med till oslo; CHECK
kopiera CV.n och anställningsbevis + betyg; CHECK
för första gången i mitt liv tar jag tar i saker lite innan det blir panik!! det är 4 veckor tills vi åker, men just nu vill jag inte skjuta nått framför mig, vill ha allt klart så snabbt som möjligt :) nu är det nääääära! nästa vecka har vi nyckeln och då åker vi upp till Oslo för att kolla på vår lägenhet! kan inte bli bättre.
idag blir det en härlig slappdag! det regnar ute, och jag tycker det är himla mysigt! ska nog bädda ner mig ute på altanen med en mysig filt och min bok! Kärlek

take my hand

en superhärlig dag :) efter ett besök hos tove på macken och en sväng till carro så åkte jag hem, åt lite, & tog sedan bilen till oskar och hans familj! prat, skratt, sjön, solnedgång, mat.. den familjen kan man inte annat än tycka om :) men nu syns vi inte förrens jag kommer tillbaka från Norge, vilket är nästan 4månader till.. om vi nu inte trivs så bra att vi stannar.. det var jobbigt att säga hejdå, men det är ju trots allt inte föralltid :) kollade lite på minnesplatsen, (vilket var himla jobbigt), innan jag sedan åkte hem, och kom innanför dörren för ett tag sen. nu väntar sängen, & imorgon jobb 07.00-21.30!

noooooorway

lägenheten är från och med nästan vecka våran!! allt är perfekt :) dock flyttar vi inte förrens 3oktober, men depositionen ska vara betald innan, och nyklen kommer nästa vecka! wiiiho. nu tjejer, nu är det nära :D och det kommer bli så otroligt bra. nu blir det till att börja skriva packningslista. :D



gårdagen var bra, fina människor och härligt folk ute på staden (: idag flyttar min fina vän sara, att inte ha henne vid sin sida nu hela tiden kommer bli konstigt, men hon kommer få det så otroligt bra :) det vet jag! <3

they borrowed an angel, for 17years

mina vänner gråter, de vet inte vart de ska ta vägen. en tjej från norrhult tog igår sitt liv genom att hoppa från en bro. det var en av min kusins vänner, det var min bästa killkompis ex, det var många av mina vänners vän.. de fick låna en ängel, hon var sänd av en orsak.. att sprida glädje runt om sig! det vet jag att hon gjorde, för det har jag hört. jag tror att vi alla är änglar, sända av olika orsaker från himlen, vissa av oss får leva ut vårt livet till fullo, medans vissa får åka tillbaka, tidigare än väntat, så var det med julia. jag ägnar alla mina tankar och all min kärlek till hennes vänner, mina vänner, som får stå ut med detta lidandet. det finns alltid en väg ut ur lidandet, hoppas ni alla kan hitta den vägen..

mot alla odds

en härlig dag som började med att jennie&jag cyklade ner till granvallen för att spendera dagen tillsammans med ett härligt gäng glada gemlabor! gemladagarna it was, :) precis när jag kom ner, blev jag värvad till freshs fotbollslag, och jag hade inte så mycket val. fick spela dessa 30min, utan byte, eftersom att man var tvungen att vara en tjej på plan hela tiden. men allt gick bra, jag fick till några grymma skott och asbra glidtacklingar. kunde inte bli bättre;D dock förlorade vi, tyvärr. men jag var lika glad ändå :) gick runt och strosade bland allt härligt folk, sen körde jag hem tillsammans med jennie&elin! nu väntar jag på m in a fina vänner som snart kommer hit, det nalkas fest ikväll, och sedan utgång :) oleo! första gången sedan studenten. blir en lugn, men rolig kväll är jag säker på :D

just a small town girl

godmorgon godmorgon, :) en välbehövd sovmorgon till 9 idag, låg kvar en timma & läste min nya bok! nu är det bara 3 kapitel kvar, då kan ni förstå att jag varit helt besatt av den där himla boken! idag blir det att ta tillvara på min lediga tid, dock känner jag mig redan rastlös, haha. jennie & jag ska iallafall till stan & framkalla bilder, och sen kommer carro hem idag!!!!!! äääntligen. gud som jag saknar henne, & vi har missat sååå mycket, så idag tar vi vårat meeeegasnack :) fick förfrågan om att jobba 15-22 idag, men så blev inte fallet.. rätt skönt faktiskt. nu; promenad, duschen & stan!

dum av dig

hemma igen efter en härlig jobbdag, sitter just nu & lyssnar på låten ovanför:)! fast än att jag jobbar många timmar, och även om man blir mentalt trött, så har jag nog ett utav världens bästa jobb :) & några utav de bästa människorna som jag känner som arbetskamrater, synd att sommaren snart är över! dock får jag vikariat tills vi åker (: kan inte bli mycket bättre faktiskt. efter jobbet idag var jag otroligt trött, allt gick emot.. det är då tur att man har världens bästa killkompis.. oskar räddade mig ikväll kan jag säga! telefonsamtalet var mer än behövligt, han vet precis hur jag är.. &tack gode gud för det ;D haha nu ska jag njuta av mina 2lediga dagar sen är det bara på att igen!

en vanlig dag

jobb idag, somvanligt vill säga (: 07-09.30 & nu har jag rast i 5timmar, sen är det på att igen. 14.30-21.30! affropasset igår med hannah & erika var nått så grymt roligt! :) skaka loss lite och röra på sig är aldrig fel, dock kanske jag inte är världens bästa dansare men det är skitsamma ;p kökpte mig även en ny väska igår & idag ska jag in och köpa mig ett par skor! de fodrade conversen är grymt snygga, så i min skohylla kommer de stå inom en snar framtid :D awesome! kan behövas varma skor nu när vi flyttar så jag får fixa mig ett par uggs också!

har även införskaffat mig blondinbellas bok, ego boost. & jag kan inte sluta läsa :) riktigt bra bok, där det står många kloka saker, och jag är helt säker på att den kommer hjälpa många unga tjejer! ett stort plus till bella verkligen!! nuuu: läsa & vila lite:)

indescribable

nu har jag äntligen klarat av denna dödshelgen! efter 30timmars jobb på två dagar är jag nu helt utmattad, orkar ingenting! la mig i sängen nu, och ska alldeles snart sova :) mattias, sandra & johanna har varit mina änglar denna helgen, jobbarkompisar är trotsallt galet bra!! vi har haft en superhelg :) oskar har även hunnit flytta, vilket var otroligt jobbigt.. han är en utav mina bästa vänner & jag sakanr honom nått så grymt, redan! imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon, & det ska bli så otroligt skönt! sen får vi se vad som händer, men ett affropass med hannah är iallafall bokat klockan 17.00, awesome!
snart drar vi bruuuuuudar :D norge, oslo, äventyr! galet :)

our song

en heldag i åseda, vilket var välbehövligt (: hann till&med klippa mig, det var ju trots allt 1år sedan sist ;p jag spenderade min dag tillsammans med en otroligt fin vän, andreas! det blev prat, skratt & en cykeltur! mormor bjöd som vanligt på mycket mat & fika, hon är allt bra min mormor. vi åkte hem runt 17.00 & nu ska jag snart umgås med tove. dessa dagar då man äntligen är ledig, passar perfekt till att spenderas med vänner :) helgen kommer stavas; jobb, jobb & jobb! 9-22 lördag, och 9-22 söndag, awesome.

it´s a beautiful day

gårdagen var perfekt! roddbåt, solnedgång, skratt, prat, blåbärsplock, värmeljus, ingen el, inget rinnande vatten, vedbrasa, filtar, god mat, glädje, utsikten över sjön! ta mig tillbaka dit, jag vill inte att verkligheten ska komma ifatt. men jag njöt av varje sekund igår och det är huvudsaken :)

på tal om nått helt annat så är biljetterna upp till Örnsköldsvik bokade nu, och den 15 september bär det iväg, :) så sjukt gött att komma iväg till ett nytt ställe, och ääääntligen träffa lilla lina igen! (: nu blir det godnatt för min del, jag är helt slut! kärde ett monsterpass på idrottskliniken med hannah&joakim innan! core/spinning! sjukt härligt pass, men jag var som en vattenpöl hela jag ;p imorgon blir det åseda!
kärlek <3

I gotta have faith

jag mår bra, lever livet, dansar, sjunger, jobbar, skrattar, träffar fina vänner, tränar.. ja, helt enkelt saker jag mår bra av :) kom hem från ett dunderpass på idrottskliniken med Tove för ett tag sen, box it was! häääärligt att kunna ta ut sig lite igen! underbart :D

har jobbar 2 nätter på rad, och ska imorgon jobba ett 25timmars-pass, sedan blir det ledigt fram till fredag, då det blir en helg på 28timmar totalt :) kanon! nyss avslutade jag ett 1.5timmar långt samtal med min saknade tjej som numera har bosatt sig i Ö-vik! en trip dit är planerad i september & jag längtar så att jag nästan spricker :) hon är underbar denna Lina, och att vi missade ett helt år av vänskap är hemskt, jag var hemsk, men vi har hittat tillbaka & det är det finaste som finns! Tack för att du är du Lina & du är guld för mig! (jag vet att du läser:D)
nu ska jag sova så att jag orkar med jobbbbet:D
KRAMAR & KÄRLEK!

I believe

hade en helt fantastisk kväll igår! cykelturer, mys vid solnedgången, godis, gurka(!!), skratt, prat, glädje, lycka, fjant, galenskaper, film & en sjukt knäpp människa! :) idag började dagen 06.30, även om jag inte jobbar idag ;o uusch! stan med sara, handlade lite frukt, sen hem och därefter fika med fina elin (: mycket bra! nu kommer snart tove, och ikväll blir det The Ark med ett gäng glada vänner :) awesome!! PUSS.

för en minut sen var du min

veckan då jag ska bo ensam har börjat, jag klarar mig bra, gör god mat, njuter, lyssnar på hög musik & äter massa godsaker! :D livet leker! maya, michelle, nora & alva bodde hos mig från igår till idag, vi hann med mycket.. som att gå på shrek i 3D, laga kycklingwok, bada bubbelbad, kolla två filmer, mysa, äta chips, städa och skratta! jag älskar att vara barnvakt :) vid 01.00 somnade vi gott, och i morse vaknar vi runt 8, gick & plockade blåbär som vi smaskade på till frukost :) mys och kurragömma sen åkte dom hem! nu är jag ensam igen, och väntar på hannah som ska hälsa på en sväng, sen får vi se vad som händer!

time will tell

.the sun is always rising in the sky somewhere.

denna helgen var min första lediga helg på hela sommaren, inget jobb, inget stress, bara umgås med vänner, ta det lugnt, sitta uppe halva natten & bara vara. annars har jag jobbat hela veckan, denna månaden blev det 178 timmar.. det är mycket, men det är pengar :) &nu är det nästan helt bestämt, vi drar till norge & söker jobb, vi drar till norge & stannar några månader! awesome.
nu: idrottskliniken med toooove!
KÄRLEK

RSS 2.0