no boundaries

har fortarande skånebesök, och förhoppningsvis kommer det ännu en skånekotte hit ikväll :D lämligen totte^^ (klyftigt johanna, klyftigt) jaja.. iallafall så storstädade elin&jag mitt rum igår, och jag kan meddela er om att det verkligen, verkligen behövdes! nu är det rent och fint utan massa sladdar på golvet! vi hann också med att åka till stan en sväng, sen träna med erika. Martin&Simon kom sedan o hälsade på, och medans de andra dampade i sängen, kollade jag datorn. Sen blev det film & så.  Vi somnade sedan tidigt elin & jag, sköööönt!
nu har jag fixar och trixat i elins hår, och som tur väl är, så sitter öronen fortfarande kvar! phuu.. (: nu är det snart nytt år.. sjukt egentligen ;o allt har gått otroligt snabbt! men jag har haft det bästa avslutet på året i varje fall.. elin&totte :D kan inte bli bättre faktiskt. PUSS&KRAM! <3


lilla bull :D:D

hej

det har visat sig att jag ändå har rätt många mer besökare än jag trodde :) så alla som läser kan gärna skriva ett hej, så jag vet vilka ni är :D vore superkul :D:D

mellandagsrea

ja, just precis .. mellandagsrea (: lovelovelove! en nyårsklänning(tack frida), smycken, slingfärg & lösnaglar :D nu är jag redo för nyår! elin, jag, tove, hannah, martin & simon spatserade runt på staden några timmar, men tröttnade sedan o åkte hem! ;p nu är vi dödströtta!
elin,tove,hannah&jag ska nu ha myskväll med film oså! hoppas nu mår bra "allihopa" ^^

miss you :')

never had a dream come true

jennie&amanda fixade picknick på köksgolvet :) sjukt mysigt!
te, bullar, kladdsockerkaka & massa ljus!
sjukt läskigt! korset finns ingenstans i rummet..
elins skugga är fel & till&med totte blev rädd !^^
<3

en nervös johanna!

mys,

<3

spontant

ja, minst sagt spontant! sjukt.. klockan 6, fick jag reda på att totte från kristianstad kommer upp till växjö, tror bara det är på skoj.. men klockan halv 10, ringer det på dörren, och där står han ;p det blev skratt&prat ngn timma, innan jag, elin & totte åkte in till staden för att träffa simone och hennes vänner. sen blev det filmmys i 2h innan han åkte hem med sin syster igen :) himla bra kväll! nu ligger elin & jag och ska snart sova, har tagit hand om min lilla plutt som hade ont i magen !
imorgon blir det 18årskalas med finfina vänner :) ha det bra. KRAM
bästa elin! <3

lets dance

ojojoj, vilken kväll :D grym!!
elin, carro, jag, hannah, tove, emma, simon, simone & jocke tog bussen in mot robins förfest runt halv 8.. många nya ansikten, men också lite gamla, kul :D det blev oleo runt 10-tiden, men innan dess lite prat med min kristianstadspojk , alltid lika trevligt! det blev shake inne på dansgolvet, tillsammans med grymt mkt folk, galet! vid 02.15 tog vi bussen hem, stört kallt, men kom hem runt 3-tiden.. sen blev det telefon i 2 timmar igen! (: trevligttrevligt.
nu ligger elin & jag i min säng, sjukt trötta efter en galen kväll igår. & dom som inte var med, missade verkligen nånting! ojoj! det var en sturlig jul & elin fick äntligen känna på singellivet igen :D haha

23

har haft en underbar kväll i åseda (:
syster & jag tog en sväng med sparken, köpte lite godis, och flummade, pratade även med hannah i telefonen en stund, hon är saknad den tjejen, <3 mormor, jennie & jag har nu myst framför bingolotto & ätit choklad (: underbart! det finns alltid en viss spänning denna dagen, eftersom att det, från att vi va små, alltid kommit två tomtar till oss och knackat på alla fönster, sen kommit in o lämnat godis! vi blir alltid lika rädda ;p idag kom de klockan 21.00, ! helmysigt. & nu, sen vi träffat dessa fina åsedakillar, ha det även blivit en tradition att dom kommer och tomtar för oss (: vi fick varsin kaka, skratt & prat! åh, dom är underbara (: nu blir det sovtime för jennie&mig, imorgon är en stor dag! JULAFTON (:





sebbe, andreas, joel, anton, <3

home sweet home

borta bra, men hemma bäst!
ja, faktiskt så stämmer det uttrycket väldigt bra :) äntligen hemma, ! men gran canaria har varit något utöver det vanliga! sol, bad, utflykter, och att bara njuta av att allt var så fint! vi har haft otroligt roligt, skrattat mer än någonsin & bara njutit. love. grymt sköna människor har vi träffat och uteställerna & matställerna var grymma! nu är vi tillbaka i verkligheten och imorgon är det julafton. det är första julen jag är brun & fräknig istället för ofräsh och vit! ;) härligt. tusen tack till er som har gjort denna veckan oförglömlig!

& btw så älskar jag att det finns åäö nu :D
nu drar jennie & jag till åseda för att träffa fina vänner, & umgås med mormor (: firar även julen där & myser tillsammans med släkten. många bilder lär det bli eftersom att jennie & jag möttes utan en överraskning när vi kom fram till hotellet.. en systemkamera till henne & mig :D grymt! 1000 bilder är tagna borta i värmen, och de kommer upp ngr senare (: KRAMAR

<3

playa del ingles

allt ar underbart har borta i varmen :) solen skiner, vi hoppar runt i oknen & bara njuter! hoppas alla mar bra hemma i kylan & att ni inte fryser ihjal :D PUSS<3

gran canaria

ALLT AR UNDERBART! <3

gran canaria

ALLT AR UNDERBART! <3

överraskning

nu blir det dusch, barnträning, förfest & studentfest :DD:
imorgon väntar en stor överraskning för mamma som blir 40!
men kan inte skriva vad , eftersom att hon läser ;) haha
men det kommer bli helt underbart, <3
Jag älskar dig mammsen :D <3

you are not alone

en underbar helg :) jag hade besök utav min underbara skåning.. närmare bestämt elin andersson, i 3 dagar. :) mycket hanns med, skratt, prat, film, mys, tekväll, staden, lucia, skolan, o lite invadering av kungsmad hann hon också med att se ;) haha. jag saknar dig redan min fina tjej!<3

idag har jag bara jobbat, jobbat o jobbat. men skönt med pengar (: sen var det möte med Christer och Cai om fortsatta träningsprogrammet för 97.orna :) jag har mest ansvar, och det känns grymt :D  nu ska jag packa lite, för det är bara 3 dagar kvar :D LOVE-LOVE-LOVE!

gårdagskvällen spenderades med Hannah, Simon & Martin, med skräckis, bugg och massa skratt&prat (: killkompisar är grymt att ha! verkligen.
nu ska jag ringa hannis, sen ska jag faktiskt sova lite, himla trött ;o
<3

marielle johansson

världens bästa, <3
jag kommer aldrig sluta tro på dig!

it´s friday, agian

en härlig fredag, bara luciafirande i kyrkan (: inga lektioner. grymt skönt. men lucian var helt otrolig, väldigt fint ! elinpelinplutt bor hos mig nu, och det är galet vill jag lova :D mycket skratt, mycket prat och mycket fjant :D like it. ID-julmyset blev riktigt lyckat faktiskt, dock spårade det ut lite på slutet, men that´s life :)
idag har jag tränat barnen, underbart, as usuall (: jag, elin & hannah bakade julgodis innan idag, så vi hade med oss och bjöd alla! mycket uppskattat, (y)
nu ligger jag i soffan med mamma och
jennie, kollar idol , äter chips och myser :') <3
elin är o träffar johan, kommer nog snart
hoppas vi på här hemma :D
ha det fint, <3

julmys

kvällen kommer att tillbringas i Öjaby församlings hem tillsammans med fina ID07-människor, julbord, sång & dans. en 10.a på mysfaktorn, (: <3


-he makes me smile

kärlek

ni är det bästa som har hänt mig, ! snart har det gått ett år, och jag
har nu insett att olyckan verkligen ändrade mig, till ngt bättre.
Med er mår jag bra, jag älskar att vara tränare (:

julklappsjakten 2009

att vara så otroligt lycklig som jag är just nu, är svårt! & jag har inte varit det på väldigt länge. Att må så bra utav att umgås och träna dessa 97.or, är galet och något jag aldrig kommer ångra att jag började göra. Dom får mig att må himla bra, de får mig att le! & att se alla mina barn ta medalj, är en känsla jag aldrig kommer glömma!
fredagen tillbringades framför idol, alla 97.orna och jag, var sedan ute o gick en sväng med tjejerna, träffade då på 3 killar, som var sjukt trevliga. Jag umgicks sedan med dom ett tag tills barnen blev sura. efter skratt gånger tusen tillsammans med rumskamraterna, somnade vi gott, klockan 02.00 ungefär!
06.30 ringde klockan dagen därpå, dag s för tävlingar, fina resultat, och personliga rekord så det bara smällde om det! galet. & jag tror jag var gladare än barnen vissa gånger ;) haha ! det blev pizza, tv och skratt, sen gick jag över till hotellet jämte, och umgicks med Thomas, Henke, Marcus & Lizette! kristianstadsfolket var i en klass för sig verkligen. 03.15 gick jag tillbaka till stugan, somnade gott med ett leende på läpparna! :) 4timmar med 4 galna människor :) kan knappt bli bättre.
05.30 gick vi upp på söndagen, och jag kan lova att jag var sjukt trött.. usch o fy, men my bad.. så bara att bita ihop, se glad ut :) fick uppleva ännu mera fina reultat, fina medaljer, pokaler & personliga rekord :) några tårar, av glädje för linn ! det personliga rekordet i längd var grymt verkligen.. åh (:
bussresan hem var så himla mysig :) sång, skratt, prat! av mina 97.or fick jag en överraskning..
"Johanna, du är en bästa tränaren vi någonsin haft, vi tycker så mycket om dig, och du kan alltid få oss att bli glada! Vi älskar att du tränar oss" .. :') sen fick jag en tröja där det stod ; Allra bästa, och massa godis :) ni kan lita på att jag grät av lycka :D oj, vilka underbara ungar!
och oj va mycket det blev nu :) men detta var min helg, den bästa sen skol-sm 2008 :D åh, vad jag älskar friidrott!

göteborg

en liten hälsning från idolstaden göteborg :) 97-gruppen & jag har en underbar kväll, framför idol !(y) kanon! hoppas alla mår bra, och att ni får en superbra helg, :) nu ska vi ut & röja ! haha . PUSS<3

shopping

ja, det har min dag bestått utav :) grymt ! har nog inte handlat kläder på ett år typ ;o nu blev det 2400  som spenderades på ;
En ny nice-jacka, svart-glansig.
En stor vinröd halsduk från monki
en långarmad vit tröja med knappar, bikbok
en rutig stor skjortabikbok
ett blommigt linne gina tricot
en t-skirt, vila
ett volanglinne, hm.
underbart. alla älskar när lonen & studiebidraget kommer (y):D weeiii!
PUSS<3

det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

att kolla träningen idag va något av det värsta jag gjort. Tur att barnen räddar mina veckor. :) julklappsjakten - Göteborg i helgen, underbart helt enkelt!!
annars var skoldagen bra, imorgon trycks kokboken, och det känns galet :D grymt bra jobb!!
sköt om er, <3

RSS 2.0