snurrsnurr

.. jag drar på promenad med carro! hejdå.

help me remember

en jättebra helg som började med att jag hämtade totte på stationen i alvesta efter att ha tränat barnen. det blev sedan myskväll sara, simon & totte.. jobbade sedan lördagen, och därefter blev det övertyrsbadet med elin, martin o totte :) på kvällen va det bastu som stod på schemat.. god mat, chips, fina vänner, rulla i snö och basta! Grymt skönt :) dagen idag har spenderats på jobbet .. lämnade totte på stationen innan jag började 08.11, sen har jag jobbat fram tills nu.. snart åker jag in igen! ååh, vad jag älskar att jobba!!!!! jaja, pengar är bra :D nu rullar min bil till staden! PUSS!

Help me remember 
The way that we used to be 
When nothin' else mattered 
'Cause you were lovin' me 
Just for the night, one last time 
One more good memory 
When I look back 
That's what I wanna see 


after wooooork

ja, gårdagskvällen va faktiskt lyckad :) mycket roligt folk & bra musik! det blev massa dans, men sista timmen satt jag mest o chillade, pratade med nytt folk och även gamla vänner! mycket trevligt. vid 1 kom vi ifrån Loft och begav oss hemåt med saras lilla söta golf :D dagen idag har jag spenderat med hannisen! plugg stod på schemat och vi har jobbat 2h med UF nu, (: de är bra! nu har jag städat mitt rum, lagt in disk från diskmaskinen och fixat lite här hemma. ikväll blir det promenix med sara! take care.

after wooooork

ja, gårdagskvällen va faktiskt lyckad :) mycket roligt folk & bra musik! det blev massa dans, men sista timmen satt jag mest o chillade, pratade med nytt folk och även gamla vänner! mycket trevligt. vid 1 kom vi ifrån Loft och begav oss hemåt med saras lilla söta golf :D dagen idag har jag spenderat med hannisen! plugg stod på schemat och vi har jobbat 2h med UF nu, (: de är bra! nu har jag städat mitt rum, lagt in disk från diskmaskinen och fixat lite här hemma. ikväll blir det promenix med sara! take care.

after wooooork

ja, gårdagskvällen va faktiskt lyckad :) mycket roligt folk & bra musik! det blev massa dans, men sista timmen satt jag mest o chillade, pratade med nytt folk och även gamla vänner! mycket trevligt. vid 1 kom vi ifrån Loft och begav oss hemåt med saras lilla söta golf :D dagen idag har jag spenderat med hannisen! plugg stod på schemat och vi har jobbat 2h med UF nu, (: de är bra! nu har jag städat mitt rum, lagt in disk från diskmaskinen och fixat lite här hemma, dock blir jag arg på jennie som bara köttar! ;o ikväll blir det promenix med sara! take care.

anisia

idag fick jag ett efterlängtat brev på posten (: mitt faddersbarns namn är Anisia, hon bor i Indonesien är 12år och otroligt söt! nu ska jag skriva ett brev till henne, skicka med lite kort och en present! sen blir det studentfest:DD är grymt taggad (: det här sak bli kuuuuuuuuuuul! jag har suttit och sytt mig ett förklä nu, i fickan ligger det bröd och sen ska hannah & jag bli mjöliga bagare! mössan är på :D NU KÖR VI!

love

allt idag har varit bra :) & nu avslutades det med att jag kanske får timjobb som personlig assistent :D:D plus att sommarjobbet är räddat! grymt. nu ska jag åka in och jobba några timmar innan jag sen lägger mig ner o sover för att tagga studentfest imorgon :D amazing!

here I am

snuttegurkorna!
lite bilder från när min fina skånetjej var på besök :) ååååh, hon är otroligt bra. har nu pratat med henne i telefon en stund & på fredag kommer hon & totte hit för att umgås med oss i gemla (: Lördagen kommer bli kanon, äventyrsbadet med Martin,Totte&Elin, sen bastubad med 10 fina vänner! greeeat!
nu ska jag ta tag i mitt liv, och plugga geografi, har precis blivit klar med fridas present :) PUSSS!

your smile is a drug

en helg som mest bestått utav jobb faktiskt ;o inte ofta mina helgen är så, bara söndagarna.. men fram till vecka 18 jobbar jag varje helg, lördag-söndag :D MONEYMONEYMONEY!!!! gårdagen spenderades med fina vänner, film och mys! det gillas alltid. & idag har jobbat, hälsat på morfar, och varit heelt slut. helt galet trött och har bara gått o drygat. skönt :) kvällen tillbringades med Sara, Simon & Carro, promenad, godis och mycket prat :D:D nuuuu: KÖPING!!!! åh, underbart. skolan väntar imorgon och jag ser fram emot det, STUDENTFEST! :D

hard workwork

en jättebra kväll igår :) träffade mycket folk & bara hade kul! det blev först en trevlig kväll hos simon med lite folk, såsom Elin,Martin,Simon,Johan,Yongan,Robin,Simon,Jag&Hannah :) vi drog till Loft, sedan Lagerlunden och sen Sports där vi stannade resten av kvällen :) åkte sedan bussen hem med Simon & kom hem runt 3. nu blir det jobb till 16.00, sen träffa elin en snabbis, och därefter filmmys! & imorgon blir det jobb igen..
puss

whole world in his hands

en otroligt härlig dag :') simhallen, bad med flytbälte!!!:D grymt! sen skolan, slutade vid 12, & åkte då bussen hem med hannis:) pluggpluggplugg har min dag inneburit, och allt går faktiskt riktigt bra! psykologiprovet imorgon känns jättebra. härligt (:
nu är det tv-mys med familjen, sen sova och se fram emot är härlig morgondag.. :) min helg kommer stavas jobbbbb, men det är gött, för pengar behövs alltid :)  jag saknar totte!


sara

långpromenad med sara idag på 1.5-2h! det fanns mycket att prata och & denna tjejen gör mig otroligt glad :) att ha en fin vän som henne är grymt. & jag är otroligt glad över att jag har henne, STORT HJÄRTA! <3

annars har min dag stavats plugg & jobbb! men pengar är grymt (: och plugget är.. tro det eller ej, intressant :) skönt faktiskt. nu ska jag nana, imorgon är det simhallen, simskola på morgonen, sen skola (: KRAM!
<3

elin & totte räddar som alltid min kväll :)

one way

idrottsgalan på tv, mys i soffan med familjen, godis & pressad apelsinjuice (: great!
jag kommer nu, om 2 veckor få ett fint barn att skriva brev & skänka
pengar till & jag är otroligt glad och tacksam för att få hjälpa
hennes/hans familj och by att få en bättre framtid! <3

-

Bigger than the air I breathe 
Deeper than the ocean deep 
Higher than the stars above

greatness

en helt underbar helg faktiskt (:
fredagen var grym hemma hos hannah med spel, mys, prat & massa skratt! lovelovelove.
gårdagen spenderades i tipshallen hela dagen tillsammans med hannah :) många fina resultat och en stolt tränare :D GRYMT!  efter alla tävlingar åkte hannah med mig hem, och vi hade en myskväll tillsammans med Totte, Tobbe, Ida, Sara, Tove, Simon, Jocke, Martin. :) frukter doppade i smält choklad, film, mys & mycket skratt även igår :D helt galet! dagen idag har även den tillbringats i tipshallen för att se nya framgångar & härliga resultat! många peronliga rekord har det blivit under helgen, och jag älskar det! barnen är grymma :) har hängt med oskar hela dagen, den killen är toppen! :)
nu har jag precis pratat klart med min lilla skånetotte :D även om han är otroligt elak(!!!!!!!!), så får han mig alltid att må bra :) nu äre köööping :D älskar´t! puss.
ibland måste man även trösta.. hanna, du är grym :)
en såhär trött johanna, somnade när hon kom hem i fotöljen :D

all that really matters

har tillbringat så gott som hela dagen på sjukhuset,
somvanligt går det käpprätt åt skogen! men hon vill
iallafall hjälpa :) & det känns skönt! nu ska jag
hänga på rygg-nackinstitutet 3gånger i veckan hela
året! det känns ändå helt okej!
Jack åker hem imorgon, så jag skulle säga hejdå idag..
kramar och tårar.. han är en fin kille med ett fint hjärta,
men det är i australien han hör hemma :) vi kommer
iallafall sakna honom! & jag missar utflyttingsfesten,
på grund av mina nya underbara tabletter! ;o
istället ska jag hem till hannah, tillsammans med
martin, joakim, simon, sara, simone, tove & så
hannah då :) hoppas på en fin kväll, men det lär det
bli! <3


the smile on your face

kragen är tillbaka, denna gången med en skena i sig..

min dag har varit okej.. men slutade galet bra :) elin andersson, tjejen är grym :) åh, min älskade, finaste, bästa skåning! :D telefon med henne i 1.5h, det gillas!
imorgon blir det ingen skola.. för min dag ska spenderas på sjukhuset.. åh som jag älskar det.. verkligen! men jag hoppas på det bästa, och ljuset kommer aldrig släckas :)
nu står glee på schemat . :D take care
åsedatrippens bilder:

otroligt fräna bilder :) JOELJOELJOEL,  bästa joel :)

love

"Det största beviset någon kan ge på sin kärlek, är att han offrar livet för sina vänner"
en stor nackdel med att ha otroligt ont vissa tillfällen är att jag inte är mig själv, och därför beter mig lustigt mot folk. jag försöker, mer än allt annat att hålla humöret uppe, och jag vet att jag klarar det. men ibland styr nog kroppen över mig mer än jag tror, och därför kan jag inte själv styra över hur jag är. ibland är jag en sämre kompis, men allt det har med detta att göra. jag ber er därför att försöka tillåta att jag inte kan vara mig själv dessa gånger.. denna veckan har varit en sån vecka, och några har tagit detta fel tror jag.. jag är inte sur, jag är inte någon annan, jag har bara ont.
annars har dagen varit bra, jag var faktiskt & kollade på träningen i eftermiddags.. det var väl lite upp&ner, men verkligen kul att träffa alla :D och kul att se hur alla har utvecklats, det gör mig motiverad & glad :) nu blir det duschen & tv!

the book of love

en kanonbra dag idag (: skola, vilket innebar massa prat med klasskompisarna eftersom man inte träffat dom på hela julen.. efter skolan blev det fika på staden med hannah & marielle. mycket prat hanns med, och marielle är, one of a kind.. helt klart :D underbar! 16.20 for jag hem med bussen, och åt mat då min mage kurrade för fulla muggar. träffade anna på bussen, vilket var riktigt kul, eftersom vi inte träffats på länge. jag körde sedan in till staden och framkallade massa bilder, blir riktigt kul om 3dagar då jag får dom :D:D nu ska jag skriva min labrapport & sedan duscha, läsa o sova! KRAMAR


ungdomstinget 2010

oj, en sån otroligt GRYM helg, rätt ut sagt!
fantastiskt, allting. störtsköna människor,
inspirerande föreläsare & föreläsningar,
nya kunskaper, ett x antal fina nya vänner
rikare, och galet mycket flams! jag säger bara
SARA!!!! ojojoj, denna tjejen är underbar!
alla äventyr under helgen slår allt. du hjälpte
mig att bli glad igen, för innan denna helgen,
kände jag mig så ouppskattad & dålig, sen kom
jag dit, och allt vände :D hoppas man får se
alla igen! tusen tack även till ungdomsrådet
som fixat allt detta. :)
kvällen igår var störtmysig, satt i lobbyn o pratade skrattade, spelade kort, lekte lekar och bara var! så otroligt mycket fina människor, och dessa ifrån hela sverige. så många nya kontakter & vänner. det är otroligt. pratstunden med andreas, john-erik, evelin, rebecka och rebecka fram till småtimmarna var otroligt givande! himla bra människor! great. nu ska jag sova, för sömn har det inte blivit mycket av denna helgen vill jag lova! hoppas ni mår bra folk (:

stockholm

efter lite virr & halkning i huvudstaden, sitter nu martina & jag på hotellet och har planerat våran dag imorgon ^^ ser framemot frullen dock känns friidrottsträffen lite väl seriös, men vi får se hur det blir :D kan bli grymt! men först kan det behövas lite sömn.
kolla de två puddingarna till höger! :D

on the train

justprecis.. jag sitter på tåget, helt ensam, påväg till Stockholm (: väntar på att klockan ska bli 19.00, då även martina ska hoppa på! Kommer bli en grym helg i huvudstaden, det känner jag på mig! (:
gårdagskvällen spenderades med kusinen, joel & jennie. det blev ananas&jordgubbar doppade i smält choklad, barngeni(as usuall), promenix, x-box och film (: en sjukt bra kväll! Joel kan vara en utav de finaste killarna jag känner! <3 jennie & jag somnade sedan gott runt halv 1.
dagen idag har spenderats hos mormor, med middag, fika & prat ! vi tog bussen hem vid 13.00, sen fixade jag lite saker till helgen, innan jag tillslut satte mig på tåget.
ha det bra, <3


hey, i´m a beliver

jag drog till åseda, efter många om & men..
kvällen kommer tillbringas med dom bästa :)
I´ve missed it, alot.

imorgon börjar barnträningen igen efter uppehållet,
efter det åker martina&jag mot stockholm med tåget,
och ska tillbringa våran helg där. skolan börjar därefter,
& tro det eller ej, så ser jag fram emot det. :D
världens bästa adam! lillebror, <3

forever young.

jag saknar elin, så otroligt mycket,
att ligga o prata med henne hela
nätterna en hel vecka..

kvällen va väl mysig.
först och främst, grattis till världens finaste sara som fyller 19år. det blev myskväll nere vid sjön, med brasa och korv-grillning, sen filmkväll hos totte. nu ska jag sova , godnatt.

between the lines

"My plan for your future has always been filled with hope"


idag blir det först att hämta totte på stationen i alvesta,
sen hem & därefter spelkväll hemma hos simones
alexander tillsammans med några vänner. mycket trevligt. (:
totte stannar tills imorgon, & efter det åker martina och jag
till Stockholm för att gå på Ungdomstinget, en träff för unga
ledare i Sverige! det kommer bli grymt ! (: allt är bokat &
vi är taggade! PUSS&KRAM



hold my hand and never let me go

pulkaåkning med underbara vänner idag :)
vi nästan låg ner av skratt, och allt var
galet :D fika & mys i snön efteråt! synd
att inte kameran följde med, saras vurpa
var ngt utöver det vanliga :D sjukt kul!

2009

Gjorde du något i år som du inte brukar göra? 
-Jag började spela gitarr.
-Jag lärde mig att ta vara på mitt liv, att ha kul :D
-Jag kollade på tävlingar, istället för att tävla.
-Jag började träna barnen.
-Jag fick ett jobb.
listan kan göras lång.

Höll du några av dina nyårslöften?
jag tycker nyårslöften är överskattade. men jag gör alltid en lista med vad jag ska ha gjort under året, den listan har kyssats i flitigt, och jag har klarat mina mål, många, men inte alla!

Är det något du saknat under 2009 som du vill att 2010 ska ha?
klart man har saknat vänner man haft, men glidit isär, fast iofs så finns det nu ett nytt år att reparera det på :) annars har jag levt mitt liv som aldrig förr, grymt år :D

Vilka datum ifrån 2009 minns du som mest?
17februari..
13-20april
25-26juli.
4oktober
5oktober
4november
4-6december
31december

Största misstaget år 2009?
att jag nästan svek en utav mina bästa vänner på nyårsafton, men som tur väl va, så fixade det sig :) man lär sig utav sina misstag.

Bästa köpet 2009?
min present till hannah, de som symboliserar våran starka vänskap. 

Vad spenderade du mest pengar på?
hm, kläder & mat på staden. kanske till Spanienresan & mina friidrottstripper också.

Gjorde någonting dig riktigt glad detta året?
Livet gör mig glad, och att få träffa underbara människor (: alla myskvällar, alla knasiga kvällar, alla sjuka upplevelser!

Vilka sånger minns du som mest under 2009?
alla lars winnerbäcks låtar!!
alla festlåtarna!:)


Hur tillbringade du din jul 2009?
Hemma hos mormor med kusinerna & familjen (: det blev julmat, kalle anka, paketer, sen spark med pappa & jennie, även lite pulka. sen kom joel&andreas och tillbringade kvällen med oss :)

Blev du kär i år? Ja, det blev jag! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Först jobbade jag, sen hade mina vänner ordnat överraskning till mig här hemma med tårta, skratt och lek :D sen blev det myskväll med bubbelbad och hårinpackning & ansiktsmask.  

Hur skulle du beskriva din stil 2009?
Sköna kläder som jag trivs i :) mycket högklackat!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
kusinerna isåfall :)

Dog någon som stod dig nära?
nej, tack gode gud för det.

Vilka länder besökte du?
Spanien
Gran Canaria

Vad var din största framgång 2009?
Framgång och framgång, men jag blev ledare för 97.orna.
Jag fick jobb & jag insåg vem jag verkligen är.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
det kan man säga ja..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
hur bra allt var under min födelsedag, hur fint alla hade fixat till mig.
97.orna.
mina otroligt fina vänner.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och faktiskt.. mitt liv ändrades och vändes upp och ner, men jag gjorde det till ngt bra. så jag tror jag varit gladre :)
Vad önskar du att du gjort mer?
tänkt mer på mig själv, istället för att ta alla andra i första hand.. livet funkar inte så har jag kommit på. marielle fick mig att inse att man måste vara lite ego ibland.

Favoritprogram på TV?
one tree hill & glee.

Bästa boken du läste i år?
flyga drake

Största musikaliska upptäckten?
Lars Winnerbäck, Taylor Swift
De bästa nya människorna du träffade?
MARIELLE, totte, oskar, falkenbergsfolket, anna nilsson!!!!, oj, alla folk från fester.. människorna i ulriksbergskyrkan (: friidrottare. det är väldigt många!


the reason for the teardrops on my guitar

lovelovelove

take my hand, run away with me

det är inte det man tänker, utan det man gör, som kan förändra tillvaron.

år 2009 lärde jag mig att inte ta allting för givet,
mitt liv ändrades radikalt & jag bröt ihop,
men kämpade mig tillbaka,
detta året vill jag lära mig att ta tillvara på varje
tillfälle jag får vara med om, att njuta av allt jag
ser & jag allt får ta del av! livet är en fin sak,
och går aldrig o repris. detta året kommer bli grymt :D
& allt dåligt som hände förra året är glömt nu, det är
nya möjigheter, & jag vill göra allt för att fixa detta,
lina stensson!

ikväll blir det tjejkväll med hemlagad pizza, godis, mys & en massa prat tillsammans med hannah, tove & sara. det kommer bli undebart! sover sedan hos tove, och vid 8 imorgon blir det workworkwork till klockan 2..
detta är min fina syster, hon är underbar<3

2010

alltså, hur sjuktlåter det inte? 2010..?
jag tror fortfarande att det är 2006 när
jag ska skriva under datum..
det är sinnes hur snabbt tiden egentligen
går, men tur är väl det, för tro det eller
ej, så har detta året varit ett år jag
lärt mig så otroligt mycket nytt på.
jag vill bli äldre, jag vill utvecklas,
jag vill hjälpa & jag vill se mera.

min nyårsafton var helt underbar! middag hemma hos mig först med 10 fina vänner, lite mys & singstar. sen in till staden för att vandra upp mot söder, till Johanna! och MARIELLE! :D:D:D där blev det lite paaarty tillsammans med grymt mkt folk, innan klockan slog tolv,då sara, totte & jag sprang ner till växjösjön:) supermysigt. marielles vänner är helt fantastiska, allihop, och jag säger bara ALEXANDRA EK! skönare tjej får man leta efter :D att se marielle var den största lyckan på hela kvällen, OJ som jag har saknat henne :) vi kollade på alla raketer, träffade massa folk & bara njöt av allt!
hannah & totte sov sedan hos mig, och vi skrattade oss till sömns, (: fina människor det där!
idag på förmiddagen, när vi vaknat, tog totte, jag, hannah & sara en långpromenad, otroligt skönt :D sen kom elin hem & vi hade mkt o prata om (: jag kommer sakna min skånetjej! och min skånekille med för den delen.. nu har jag gått en långpromenad med simon&sara, dim är otroligt fina, <3

sammanfattning 2009

här kommer sammanfattning från mitt 2009 (: kan bli rätt långt, men ah ;p


året började väl sådär, bråkade med den bästa vännen jag någonsin haft, men det löste sig bara en dag efter "Det ända som skiljer mig från dig är döden"-Marcus Sandqvist. det rullade på, jag tävlade på pallasspelen & det gick riktigt bra, träningen kändes grymt bra :D

jag blev sjuk efter det, åkte till åseda 14 februari & tillbringade där alla mina timmar med mina fina åsedakillar! Andreas,Joel,Anton,Marcus&Sebbe! det blev skridskor, fjant, filmer & skratt! Hälsans hus, 17februari. Något jag adlrig kommer glömma, dagen som förrändrade mitt liv, vände det upp&ner, förstörde men också räddade mitt liv. Olyckan som gjorde att jag inte tränat sen dess, olyckan som förstörde min nacke. Men jag fick en fin vänskap med anton efter det, och han är en kille man aldrig kommer glömma. Han hjälpte mig genom detta.

två veckor efter olyckan, praktiserade jag på Rehablilliteringskliniken! det var det som hjälpte mig mest av allt. Denna veckan, var den mest givande veckan i hela mitt liv. Att se folk som är så otroligt starka, jag fick en ny syn på livet. Jag har inte klagat, en enda gång på att jag mår dåligt, är trött på allt, eller har ont. Jag har bitit ihop, tänkt på desssa underbara människor, deras leenden & fina personligheter. Detta räddade mig.
i mars åkte hannah & jag med tåget till borås, närmare bestämt till sara! vi kollade JSM, skrattade pratade och träffade underbara människor, t.ex martin! som är en utav de finaste människorna jag känner.
det var eart hour, och vi myste hemma hos mig med te & ljus 11 fina vänner,

det blev april, månaden som innehåller träningsläger.. Spanien, även detta året. Jag följde med, trotts att jag helst bara ville vara hemma & gråta. Jag tog mig samman, följde med, och hade grymt roligt med mina fina friidrottare.
farfar fyllde 80 år, vi va på mys tripp med släkten. Fiske,Fika,Skratt& en galet bra dag.

det var klassfester hit & dit, och nöbblefesten var verkligen en hit, sjukt mysigt, och man kan ju inte annat än älska våran klass. volleybollkväll med friidrottarna, myskvällar ute i vårvädret, åh, allt var underbart.
90.orna tog studenten, och det blev många studenfiranden, allt var helt galet, och sedan fick även vi sommarlov :) vilket innebar sommarsimskolan, och joo på riab med hannah. många nya upplevelser, och fina vänner.

åsedadagarna, ojojoj, en galen fest. Träffade där finafina anna förförsta gången , och den tjejen har betytt otroligt mkt för mig under detta året. 7 utav mina fina vänner, hade ngr dagar efter en rikigt mysig kväll uppe på ett tak, med filtar, fika & te! åååhh..

sommaridrottsskolan, tog sedan sin start, 2 helt underbara veckor, med fina ungar & ett glatt ledargäng. vi tillbringade tid på värendsvallen hela dagarna. det blev sedan mycket sol & bad,

och sedan nalkades olsmässan, allt detta prat om denna galna fest, och jaaa. det stämde. Desa två dagar, var heelt underbara! jag träffade killen i mitt liv(trodde jag), på förmiddagen 26juli vid fotbollen.. oj, denna killen kom att betyda otroligt mycket för mig, och vi hade 3 underbara månader tillsammans.. oskar palm, du var otroligt bra (:

jag tillbringade två dagar tillsammans med en fin vän, frida i juli.. mys på deluxe, SM i malmö,& fest hos natta vi och våra spontangrejer är knäppa..  men det var otroligt kul. Gammal vänskap rostar aldrig.. right?

det blev filmkväll hos lina, "the stranger", med många fina tjejkompisar, god mat & massa skratt i augusti . jag mådde otroligt bra hela tiden, det var även karloskar, och allt där var helt underbart :D

skolan började, närmare bestämt, tredje ring ;o oj, snart studenten. men denna hösten har inneburit många studentfester, mycket roligt med ID07, många nya tankar & nya färdigheter. att man aldrig kommer glömma gymnasiet, är något som verkligen stämmer.
jag fick jobb på simskolan, och har nu jobbat där snart ett halvår, fina välförtjänta pengar :D göttt,

jag fyllde sen 18, den 4oktober, och min 18årsdag var helt utöver det vanliga! TACK. jag tillbringade mycket tid med oskar & hade otroligt kul. dock slutade det i en katastrof några dagar senare, då även han visade sig vara som alla andra. men jag är inte arg, han gjorde mig glad. och vi är fortfarande bra vänner! han visade mig kärlek.


den 4.e november tog jag körkort, en sådan frihet, sådan känsla att det knappt går att beskriva :) tiden gick & en månad senare träffade jag den finaste personen jag någonsin kunnat tänka mig. jag var då på julklappsjakten med mina små friidrottsbarn som jag nu tränat i ca ett halvår. dom ger mig hopp & tro.
mina vänner under detta året har betytt allt för mig. ett särskillt tack till Sara, Hannah, Tove, Carro, Simone, Jocke, Martin, Simon & Elin!

marielle.. marielle johansson, den finaste tjejen jag har! den vänskapen som har betytt mest för mig detta året, tjejer jag träffadeför första gången i början av året, och som har kommit att betyda mer och mer för varje dag!

julafton tillbringades med släkten, och sedan på kvällen blev det mys med andreas, joel & jennie, barngeni och masa prat! de killarna är de bästa jag har! <3

mitt nyår var helt underbart, middag hemma hos mig, med 10 vänner, sen fest på söder hos johanna, med finaste mariellan! 12-slaget var otroligt när sara&totte fanns där med mig!

mitt år har varit helt fantastiskt, även om det började i en bubbla med bara gråt, jag lever, och det är huvudsaken :)

RSS 2.0