anton-johanna&joel

ja-a, som ni ser, en anton&joel-dag, började tidigt, Anton kom till mig vid 11, o efter en stund gck vi till joel, kollade på mamma mia, och bestämde oss sedan för att gå till konsum o handla godis, toppenväder :) vi stannade också på fiket, jag åt en semla, joel en chokladboll o anton godis !;) anton o jag gick hem hit, o kollade lite one tree hill, sen gick vi till joel o kollade på eva & adam ;) mycket mysig film! klockan blev mycket, vi gick till konsum igen, o sedan vidare mot anton, o kollade melodifestivalen, sen blev det även film, Click, somnade dock ;p även om  det bara blev en massa filmer idag, så har jag haft en toppendag :) nacken mår liiiite bättre, så jag är glad :D anton följde oss hem, o jag sa hejdå till honom för en stund sen,  (: imorgonbittti blir det frukost på bakboden klockan halv 10, men innan dess ska jag försöka sova lite granna ! Godnatt ! /Johanna

stepbrothers

en fin kväll igår, med fina pojkar :') det blev först att träffa marcus&joel, innan vi gick ner till pizzerian, träffade då anton,andreas&sebbe :) pizza blev det för deras del, medans jag har svårt att äta, och kunde därför inte äta en pizza! men lika glad för det va jag, !:D konsum, godis & filmhyrning , sedan bilfärd hem till rasmus(?), ! Det var nu Marcus,Joel,Andreas,Anton,Sebbe,Rasmus,Dardan,Robin, jag & en jag redan glömt namnet på ^^ haha ! en väldigt bra kväll, som slutade med att anton följde mig hem :) jag kollade på ett oth-avsnitt, innan jag sov.. då va klockan halv 2, !

snart kommer anton hit o kollar på Mamma Mia med mig ! ha en fin lördag gott folk !:D puss&kram

ja-a, en hel del skratt blev det i varje fall !;) haha ! SE DEN !

åseda,

ännu en helg i älsklingstaden (!) åseda ;) haha, kanske inte, men jag gillart ! Ska snart ner till pizzerian med boysen, och sen kommer nog kvällen tillbringas med anton :) greejjjt ! skönt att träffa alla igen :)

min dag har annars varit hel okej, praktik mellan 10-halv12, sen sjukhuset i 2h, röntgen, ortoped och doktor, ingen kul vill jag lova ! 4(!!) månader, plus 6veckor till med kragen !! hejja !! klockan 16.15, träffade jag Ebba, och vi pratade lite, innan marcus ringde, o hade glömt sina svenskaböcker på stationen, jag skyndade mig ner där o hämtade dom, ! sen träffade jag Marielle och Beatrice ! riktigt härliga tjejer :) det blev mycket prat o så lite skratt, innan min buss mot åseda gick !
pratade med malin en stor del av resan, :) nu är jag framme, o ska ut nu ! ha det bra !:) <33

ännu en torsdag..

denna dagen har varit bättre än torsdagen förra veckan iaf !^^ något positivt ! jag började praktiken klockan 10, då jag gick med åsa, och hjälpte en tjej med MS,  sen blev det att vara med Dorothea på en "matt-grupp", sjukt intressant, och även jag kunde vara med på avslappningen :D sen lunch, och därefter gick jag med Eva, och därefter dorothea igen, sen gick jag från jobbet, kände att det blev alldeles för mycket, hade för ont ! jag åkte bussen till träningen, pratade av mig, kramades, SKRATTADE :D fyy va härligt :) det av inte lika jobbigt att vara där idag, men ah.. Louise&Hannah räddar alltid !
träffade också underbara emelie, som jag tycker mycket om ! friidrottare är ngt extra !:') <3

i´m happy

någnstans i allt detta tråkiga och mörka finns ett litet ljus, bara man tror på det ! & jag tror verkligen, så det ljuset har jag nu funnit :) nuu ska jag kämpa, och komma tillbaka, snabare än någonsin ! det ska inte få dröja de där 3 månaderna, jag ska klara det på 1-2 månader ! även om jag ska få slita som ett djur, o om jag så ska behöva gå till sjukgymnasten 5 ggr i veckan, så ska jag klara det. för jag lääääängtar till träningslägret, o jag tänker inte stanna hemma, jag tänker åka med, o sola, bada, o umgås ! även om det inte blir så mkt träning !

imorgon ska jag hälsa på på träningen igen, och det känns som om det kommer gå liiiite lättare än sist iaf :)

världens finaste tjej

HANNAH ANDERSSON !
när jag verkligen va som tröttast, o mest uttråkad, ringer det på dörren, o där står hannah med en "krya-på-dig present" :D det blev en väldans massa prat med henne, vi har missat så mycket ;o & självklart också mycket skratt ! det är liksom vi :D den här tjejen är underbar på alla vis,! och hon förstår mig, hon vet hur man gör för att göra mig glad, hon vet hur jag mår, även om hon inte frågat ! hon är toppen , och hon är min tvilling, min syster min bästa tjejkompis !<3
det har liksom varit vi sen 2.an på gemlaskolan, 10år sen vi träffades första gången, o sen dess har vi varit oskildaktiga!



min dag har annars varit bra, men inte mer än det ! fick gå hem klockan 12, efter Wii-spelande med en patient , balansskola och möte med Ulrika :) en toppentjej verkligen ! nu vet jag allt jag behöver veta, o jag ska verkligen plugga till detta efter gymnasiet, ! annars har dagen varit dryg, har mest legat i soffan o kollat sprintstafett, GRYM JOBBAT Lina&Anna! :D, har också ätit godis ! hannah räddade min dag, tack vännen !  <3

motivation

Johanna, du är så jävla stark. Fan vad ont det gjorde att se dig idag.
Men du är en person som jag verkligen ser upp till. Du är alltid glad. Alltid postitiv.
Och du kämpar alltid. Jag menar det. Jag beundrar dig starkt för det.
Det kändes så patetiskt. Jag klagade på min migrän och avstod delar av träningen. Du gick med nackkrage och hade antagligen mer än gärna tagit min plats och tränat.Du motiverar till att försöka. Att kämpa oavsett hur ont det gör. Tack för det.

det är det här som gör att jag orkar :) tack annie !

My life would suck without you

praktiken idag va helt galet bra :)  började dagen med en MS-patient, som jag & en sjukgymnast, åsa tog hand om ! jag gav tips på pilatesbollen, och vi övade även balans :D sen fick jag vara med på en Gå-skola, för människor som har proterser ! och fy va bra man mådde då !! dom skämtade om allt,
- Hööru.. jag tappade mitt ben. kan jag låna ditt? (han tappade sin protes)
- Du protte, har du svårt att gå eller? (Till någon i rullstol )
- Jag fick kramp i protesen ;)
och maassa gubbskämt ! haha, man har ju inte annat än roligt, och man får en sån motivation av att se dom träna, dom ger verkligen allt och lite till :) IMPONERANDE ! jag fick sedan vara med på en utbildning, riktigt lärorikt !! fick en massa antecknat, och är nu ett proffs på sjukdomen MS, (nästan i vajrefall) :D intressant va det allt, och jag blev inte ett dugg trött, även om den höll på i 2 (!)timmar !

efter jobbet åkte jag till träningen, och ärligt talat, så höll jag på att balla ut, utanför dörren.. tårana kom, och jag orkade inte gå in.. jag möttes av en glad ingela, som kramade om mig, och peppade :) jag grät så gott som hela tiden, alla såg ut att ha så kul :) men ah, jag hade tur i oturen ! snart är jag fit for fight igen ! ävenom det nu känns som en evighet tills dess.. och en annan sak : våran tränare, anna, kan vara en helt underbar tjej ! verkligen :) tack !

nu blev det långt ! men aja ;p imorgon blir det ännu en dag på rehabilliteringen, jag ser fram emot det :D på torsdag ska jag pallra mig till träningen igen, då blir det massa prat med friiiida !<3

the world just turned beacuse of you

en helt underbar förstadag på praktiken ! även om jag verkligen fick kämpa mig igenom den.. fick lära mig så mycket nytt, och träffa på folk med sjukdomar/skador jag aldrig tidigare bemött ! skrämmande men lärorikt :) finns så starka personer i denna värd, och 7 av dom har jag mött idag. tyvärr har jag tystnadsplikt, så får inte säga mer, men oj vilka fina människor. och sjukgymnasterna/terapefterna,patienterna & doktorerna är helt fantastiska !

kvällen spenderades på sjukhuset.. inflamation i hela nacken + halva bakhuvudet. KUL !
ingen träning på lääänge.. men har fått stark medecin nu iaf..

you make me feel good,


just be yourself

en sak är säker.. dig själv är du då inte!

jag är fast, : One tree hill !:D
man kan ju bara kolla o kolla o kolla ! love it :)

HANNAH ANDERSSON ! heeelt galet !
tävling idag :) hon kom trea med tiden 2.24 !
halllå? :D peeers med mycket, o en väldans
glad hannah va det som ringde !:D <3 
det räddade min dag :) <3


ännu en medalj till sverige !

riktigt bra gjort av anders södergren idag, som han kämpade, han drog hela loppet, och köttade verkligen ! fy vilken härlig känsla det måste vara ! jag låg här hemma o rös, undra då hur han kände :D en bronspeng till Helena Jonsson, som för några dagar sen också vann en guldmedalj, riktgit bra ! (y) nu har vi 4 medlajer , greeeejt ! detta gjorde mig glad :D

goda semlor och fina människor har min dag bestått utav , pia hade bakat semlebullar, med myyycket grädde i, och ingen mandelmassa !;) hon känner mig, och vet hur jag vill ha det ;D har också kollat barnprogram med mina extra-småbröder adam & oskar :) mysigt ! nu blir det bandy,sen ska jag kolla film, :) pappa spelade in wallander igår : Fotografen, och någon ungdomssfilm : Varsity Blues.. :) får se hur dom är !! pappa är med 3 kompisar i stockholm,
fick ett sms nyss, på hotellet, sjuuukt fint ;o ikväll blir det AC-DC-konsert för dom :D och dom kommer ha riktigt kul !

en god frukost fick jag idag :)  yoggie med kiwi & pinkladyäppel i, två grova
mackor & nypressad apelsinjuice :D

pussss!

shine you light

idag har jag kunnat duscha helt själv :D
för första gången på 6 dagar, utan hjälp!
det är ett framsteg, så det känns bra !

nu ska vi äta goda semlor med mycket grädde i !(y)
helt galet gott :D skriver sen ! puss

tired & sad

precis som rubriken säger så är jag sjukligt trött,
har inte sovit en hel natt sen i tisdags..
men inatt ska jag sova :) för jag har fått nya tabletter
som verkllige hjälper ;o tro det eller ej, !
jag har nu testat 5 olika sorter, men 6.e gången gillt !
:D:D 

kvällen har jag tillbringats hos extramamma pia,
& hennes familj, tillsammans med min kära mamma
& pappa, det blev melodifestivalen, och bara ta det lugnt !
ett spel med barnen också, :) mycket mysigt !

jag är ledsen, riktigt jävla ledsen på hur folk behandlar alla..
hur va det nu? gyllene regeln? varför tänker ingen på den?
: Behandla andra, så som du själv vill bli behandlad !
Joo, sure bacon att man gör ! never !
en sån fin människa som hon, är verkligen inte värd detta !

I just wanna jump, don´t wanna think about tomorrow !

motivation

att alltid vara positiv tar väldigt hårt på krafterna..
jag har försökt tänka positivt nu sen i tisdags,
men  nu finns inget kvar, ingen motivation alls,
jag orkar ingenting, vill bara gå i ide eller något..
tills jag är helt frisk igen, !

allt är värre, huvudet domnar av ibland, precis
som armen.. jag kan inte sova, & ligger hela
dagarna i soffan, har inte rört mig på 3 dagar..

och nu blev det en väldans massa klagande,
men jag ville skriva av mig :) nu ska jag hålla tummarna
på åsedakillarna som spelar match , det tycker jag alla
ska göra :'D dom är fina !
 
han kan vara helt underbar !

caroline glans !

i brist på fantasi, så fick rubriken bli som den blev ;)
sitter här i soffan med min lilla fiscarro :D
maassa skratt & knasigheter har kvällen bjudit på
kan jag lovar er ! film, prat ..
tack för en bra kväll ! <3 även om jag va dryg !^^

en lite old bild på oss ;)<3

the wedding singer

en film är avklarad :D en bra en, !
nu kollar jag på skidor, gooo svergie :D
inatt har jag sovit nästan hela natten,
så idag är jag rätt pigg (y) great !
men det blir ändå en hel dag i soffan,
har massa behövliga saker nära mig,
såsom en chokladkaka, datorn, mobilen,
värktabletter, sidurosalva, "Flyga Drake"(boken),
lite tjock-kläder, fjärrisen och en halsduk om
jag skulle börja frysa om nacken ;p


friends

TACK sara,joakim&carro som rädddade min kväll :)
inte för att vi gjorde så mycket, jag är lite handikappad,
men det va skönt att bara ha er här :') <3

min dag har tillbringats i soffan, hela dagen..
3 filmer, datorn, systeryster och massa smärtstillanden..
ingen toppendag kanske, :p det ända som piggade upp
va samtalen från anton,frida & hannah ! ni är fina, <3

nu ska jag sova, försöka i varje fall (: take care !

Eric Hassle


ett leende i allt detta mörka

5 helt underbara dagar i åseda , vill jag börja med att säga :)
även om denna olyckan var framme, så har jag haft
sjukt roligt :) även på sjukhuset ! fick lära känna denna underbara
kille, anton ! dagen igår spenderades med honom, medans vi höll
koll på hans lillebror simon och hans kompis olivier, när dom
åkte pulka :) sen blev det en dag med anton,joel&jennie (:
en lugn dag, eftersom att jag knappt kan röra mitt huvud,!
vi sa hejdå, sen åkte jenni och jag med bussen hem..
min kväll tillbringades i soffan, men massa värktabletter,
rörde mig inte mellan 18-00-22.00, då låg jag bara het stilla..
vadå rastlös sen eller?;o jag kunde inte ens gå på toa själv ;p haha !
min natt va hemsk, tårartårartårar...
tack marielle för att du är en sån fin tjej, <3 du är värd att få vara glad !
men det känns som o jag förstör det..


akuten (y)

ja, som ni ser.. en dag som skulle bli helt galet bra,
slutade istället helt inpackad i nack-krage, på en brits
i en ambulans påväg mot akuten..

börjadei hälsans hus, olyckan va framme efter 1h..
det va då marcus,adam,anton,joel,dardan,jennie
&jag (: jag åkte rutschkana, hamnade fel, vred nacken
o minns inte jättemkt från badhuset, sen blev det vårdcentralen 
i åseda, sen ambulans mot växjö.
TACK ANTON, än en gång :')
det är mer än guld värt att du följde med, <3
efter 6h fick vi åka hem, efter massa provtagningar,
röntgen, sprutor, blodtryck och maaaasssa tårar!
jag har nog aldrig gråtit så mycket, o aldrig varit så
rädd, ! mamma & pappa fanns också där, helt livrädda..

allt var som i en mardröm, men jag kom hem, tillslut,
med en nacke som var lite köttad,
och helt slut ! anton,jag,mamma&pappa åt mc-donalds :)
gööttt! sen tillbringades kvälllen med Marcus,Robin,Dardan,
Freddan,Joel & lite anton (: blev dock en dålig kväll..

 tack än en gång Anton Söderberg !
tur att det fanns något positvit i allt detta !:)<3

nu ska jag vila, ha det fint :) kraaaam !

it´s tuesday

en vacker tisdagsmorgon :)
kom nyss ut från duschen , och har innan det ätit en
supergod frukost hemma hos lilla mormor!:D
dagen idag kommer tillbringas i hälsans hus,
och hemma hos söta ulla !:D hon ringer varje dag,
bara fr att hon vill träffa "ulrikas söta flickor" !
hon kan ju vara sjukt söt, hon samlar på dockor
och är 75 år gammal, ! det kommer bli mysigt :)
& sen lär det nog bli en kväll med killarna igen !
hoppas jag iallafall, då mår man bra !:)

kraaaam

-Even the best fall down sometimes
glöm inte det (:

sister

min lillasyster är världens finaste tjej & jag älskar henne :')
det blev en bra kväll ; sjuuukt god pizza till att börja med,
sen kom joel , o vi sjöng singstar !:D vi promenixade sedan
till ishallen o kollade på när Marcus&Anton tränade med
laget :) och vid klockan halv 10 gick vi hem allihopa (:
när vi hade sagt hejdå oså, så fick jennie ett andnings-
anfall, jag ve inte vad som hände, men hemskt va det !
jag höll mig lugn, o hjälpte henne att hitta tillbaka till rätt
andning igen, men fy va rädd jag va ! jag vet själv hur det är,
det är inte rättvist att hon också ska behöva få det ;o
nu mår hon bra :) o vi har precis kollat på "Skicka vidare" :D
älska filmen !

Bästa vän, <3

I won't give up
I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me


seemlor

en fin morgon, som började med en långpromenad med momor:)
en timma, sen gick vi ner o fikade på kinesernas fik !:D
sjuuuuuukt goda semlor vill jag lova :) toppen !

hittade också lite skor när vi kollade i affärer :)
gillade iallafall dom riktigt mycket !


nu blir det singstar & konsum !:D puss&kram

sunday, lovely sunday

dagen slutade helt toppen :D(y)
skridskor med Marcus, Joel, Dardan,Freddan,
Anton, Jennie, Viktor, o sen ngr jag inte känner ;)
en riktigt kul kväll, ! massa skratt o flummigheter!
helt sjuka killar ;o men helt underbara !:D
vi borjade åka vid 19.00 ungefär, och vid 22.30
gick vi hem ;D en galen kväll i ishallen med andra ord!

skulle egentligen bli bastu också, men det sket sig ;p
det blev istället en kall promenix med joel&mackan !
ajaj, trevligt det med !:D anyway, nu är klockan 23.30,
o jennie & jag ska sova (:
njut av bilder på isprinsessan o hennes vänner !:D


min mobilkamera är sämst, jag vet ! men ah, det får duga !;p

långpromenix :)

efter maten hämtade jag jennie vid bussen,
vi satt ute i solen en stund, innan vi sjöng singstar
för fulla muggar !;D mormor,jag&jennie
gick sedan ut på en långpromenad, hämtade upp joel
också! :D en härlig promenix vill jag lova !
älska vädret !!!
snart bär det av till ishallen, det blir nämligen hockey
med killarna !(y) hahah ! vi får väl se hur det slutar !

en bra bok i detta underbara väder är toppppen!

promenixkompisarna !:D


rubrik.. hm, NADA !

en underbar morronjogg på 8km :)
benen bara rullade på & allt kändes så bra !
att bara springa runt är nog det bästa som finns,
man slipper tänka på allt annat, man kan bara
njuta av vädret och nuet (:

fick dock världens andningsanfall mitt inne i skogen,
klarade ut det bra själv, men det är tur att mobilen finns
i fickan iaf.. men det är ngt jag måste dras med,
jag hatar det, över allt annat, för jag vill kunna springa utan
att vara rädd för att jag ska ramla ihop och andingen ska
sluta fungera riktigt.. men det gick bra, och jag kunde fortsätta
springa :) fina människor var det överallt, alla hälsade så
glatt så, och skrek : kom igen :D

jag sprang o log, :)
JAG ÄLSKAR DET HÄR !:D
nu har jag varit o handlat åt min lilla mormor som står
o lagar mat just nu !  nähe, duschen väntar !

njut av livet :')<3

a beautiful morning..

solen bara steker & snön glittrar på marken & träden :)
ååh, va fint (: jag vaknade för en stund sen, har varit
nere och keekat frulle ! nerifrån dunkar mormors
dansbandsmusik och här uppe ligger jag i min sköna
säng och ska snart byta om för en morgonjogg !
så sjukt skönt att bara kunna ge sig ut o jogga, utan att
ha ont i halsen eller ha feber ! (y)

klockan 04.00 inatt börjar det vibrera satan under min
kudde, mobilen ringde, o jag v inte riktigt medvetande,
eftersom att jag hade sovit i 3h då .. men jag vaknade till,
och fattade att det va Zacke ! med ett leende på läpparna
svarade jag, alltid lika kul när han ringer :)
vi pratade ett bra tag, om alt möjligt ! du är bra vännen, <3

det underbara januarivädret är tillbaka :)
ha en fin dag !<3

melodifestivalen,

myskväll med åsedas knasbollar !:D
marcus,robin,dardan o joel,
det blev melodifestivalen,GuitarHero,
prat,skratt,slagsmål och såå!
och en hel del godisätning också (y)

tack för en toppen alla hjärtans dag-kväll! :D
nu är klockan 00.02, alltså är det idag idag !^^
pusssssssss


flyga drake..

oj en sån fin morgon :)
jag vaknade vid halv 10 , åt frulle
och packade det sista ! gick sedan ut
på min underbara ballkong o satt i solen en timma!
helt uuuunderbart väder (: satt där med
termobyxor,vinterjacka,halsduk,vantar,filt, tjocka skor
och solade ansiktet för att mina fräknar sak titta
fram :) love them ! så nu har jag hela fejjan fylld
av fräknisar !:D great jue !

mamma o jag åkte o handlade, och jag kan lova
att det blev sjukt mycket skratt och fjantigheter !
för är det mor och dotter adolfsson vi pratar om
så kan det inte bli annat !;D

bussen gick klockan 13.00 jag köpte en bok att läsa
under tiden på bussen : flyga drake! RIKTIGT BRA !,
o nu sitter jag hos mormor o ska snart äta god mat :)
sen ska jag ge mig ut på en joggingtur,
det va så längesen nu, men nu är jag helt frisk, o kan
jogga en liten runda (: i detta underbara vädret kan det inte bli
annat än mysigt :)

& ett stort tack till zacke som räddade min natt igår,
han ringde klockan 01.43, sen pratade vi i 45min,
en riktigt trevlig pratstund, ett halvår sen vi träffades nu ;o
jag saknar honom ! men sm-dagarna kommer bli toppen !

pussss&krram !

mykväll

sara,carro&jocke kom hem till mig o sjöng en massa
singstar o åt en väldans massa godis :) efter en stund kom tove också,
och vi hade sjukt skoj vill jag lova !:D er tycker jag så mycket om!
<3 singstar, highschoolmusical,gooodis,chips,sexprat,skraaatt
och sjukt mycket mer :) ni behövs verkligen ! kvällen avslutade klockan halv 1,
då sara o carro gick hem, då hade jag packat klart allt till åsedatrippen,
så nu är jag packad o klar !:D great job johanna, o tack för hjälpen girls !:D

nu behöver jag sova, ! har mycket att göra innan bussen går, klockan
13.00 (: take care goott folk, sovgott !:D

& jag vill också tillägga att jag lärt känna en sån underbart fin tjej,
Marielle Johansson, det finns få som henne kan jag lova !<3

fredagen den 13.e

otursdag?.. hm, jaa lite kanske !
pengarna var slut på kortet när jag skulle handla,
jag slog i huvudet i backspeglen på bussen,
och så blev det ingen åsedatripp idag..
men allt löste sig !:D pengarna la lina ut tills pappa
kom o betalade, mitt huvude mår bra igen
och kvällen tillbringas istället med Carro,Tove,Sara&Jocke !
(y) toppppen !:D
men jag missade dock annas mördarspinningpass
& skräckfilmen med friidrottarna.. vill inte smitta ner alla
som verkligen inte vill bli sjuka nu, jag förstår att dom vill
hålla sig friska o kunna träna :)

min dag har varit great, staden med laajni !:D
inhandlade mig ett par nya jeansleggins, en röd väska
och Rockballader(singstar) ;D imorgon bär det av til åseda
och då blir det singstar, skrillor, film, mys och skratt för
hela slanten ! stannar nog ett bra tag, kommer antingen hem
tisdag eller onsdag.. puss på det !


nu kommer snart mina kära vänner, och jag har laddat
upp med mycket godis, bra film och siiiingstar !:D:D


ha en fin kväll!

fina vänner

efter 2veckor utan besök av vänner hemma hos mig, va
det äntligen på tiden :) carro och sara kom hit o umgicks,
skratt, skratt o skratt, as usual. :D i like that !
ni är så underbara, jag älskar er :) jocke kom också en stund
lite senare på kvällen ! er tycker jag mycket om !


nu har jag loooooov, och jag har äääntligen blivit av med
febern :D:D:D (y) great ! nu ska jag leva livet !

You make me feel good, !
en härlig känsla, glädje :)
i love it, ! tänk OM liksom :D

/yo-yo , en glad en !:D

äääntligen

SPORTLOV !
så sjukt gött, känns dock inte som lov !
allt går så galet fort hela tiden .. hinner inte ens med at tänka ;o
man jaja, ingen skola för mig idag heller, har fortfarande hög feber,
men jag va o gjorde mitt älskade tyskaprov, så att jag inte ska ligga efter..
det gick bra, superlätt, hoppas på ett mvg,  det kändes bra iaf !:D

kvällen kommer tillbringas med familjen framför ngn film tror jag,
är dock vädligt arg på min lillasyster just nu, sjukr omogen..
men ah, sån är man väl i den åldern.. men du sårade mig, RÄTT mycket
om man säger så..

PUSSSSS
you are the reason :')

sånt där onödigt tidsfördriv..

men ja, är man sjuk, som finns det NADA att göra ;)
så detta får blir min räddning för dom närmasta 10 minutrarna !^^

13 HAR DU:
Ett förhållande: naej
En bästa vän: ja, :')
Dejtat en av dina bästa kompisar: ha-ha, ja när jag va yngre!^^
Blivit kär vid första ögonkastet: ja, dock i fel person..
Fått ditt hjärta krossat: ja..
Haft ett one night stand: nepp
Skrikit åt en lärare: nej
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja, faktiskt.. då iallafall..
Några smycken som kostat över 1000 kr: hm, nej, tror inte det, (:

12 DAGENS:

Klädsel: sjukiskläder ^^ mjukisar, tjockiströja och raggsockar !;).
Frisyr: hög toffs !
Låt: Ain´t no reason - Brett Dennen (gammal, men bra :D ).
Vill ha: sommar tack, eller spanienresan nununu !
Sjuka: feber, halsgrejs och ingen röst typ ..
Drog: musiken,t.n och datorn...
Saknad: Martin,Alex&Sara.
Köp: ingenting.
Godis: inget ;o
Attityd: glad, men hängig och dryg !

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: JohanGustavsson :)
Bil: familjens eller? en golf isf !^^
Kärlek: Johan, haha, vi var nog tsms 10ggr, och det längsta i 3år ;o
Husdjur: fågel : snuttan kaniner :Simba&Lisa och Katt:Findus (:
Semester: skidsemester i norge som miniliten oså öland varje år, sen cypern (: 
Jobb: sommarjobb på pappas jobb, ingen höjdare !^^
Köpta skiva: det var väl drömhus, eller spicegirls ;)
Riktiga kärlek: jag har inte funnit äkta kärlek, ännu! men jag TROR på den :).
Piercing: öronen
Konsert: jag har faktiskt inte varit på ngn "riktig" konsert..

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: Linn
Personen som du kramade: Linn
Peronen som ringde dig: Martin
Personen som du ringde: mamma
Bilfärd: idag, hem från skolan
Filmen du såg: The Break Up
Gången du grät: det va säkert ngn gång i samband med andingen..

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Jaaa, förtusan ! det SKA jag göra :)
Våga hoppa bungyjump:JAA, jag ska göra det i spanien nu i april, om det finns ;D
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: alla kan ha en fin insida & man ska inte
gå efter utsidan egentligen.. men jag tror inte jag hade gjort det ändå..
Kalla dig själv lycklig: Jaaaa, det kan man säga :)
Hellre ta bilden än vara med på den: det beror på :D jag gillar att vara med på bild !
Kunna gråta över en kille: ja, jag har väldigt lätt för att gråta över en kille, även om han inte förtjänar det. 
Kunna springa 50 mil: Jahadå, om jag gett mig fan på det !:D

8 VAD:
Gör du just nu: ligger nerbäddad i sängen o tycker synd om mig själv ;p
Ska du göra imorgon: vara hemma från skolan, sen åka in o göra tyskaprov, för att jag måste.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: nej, jag tänker för mycket på alla andra,
att jag inte har ttid att tänka på mig själv..
Har du med dig in på bion: Någon jag tycker om, och maassa godis o dricka :D
Är det för färg på dina byxor: gråa mjukisar !:D
Är det för väder hos dig just nu: snö, kallt, mörkt .
Skulle du göra om du vann på lotto: jag skulle åka utomlands, och sen hade jag skaffat mig ett fadderbarn,
på bumsen, för det önskar jag mej.. och har dock inte så mycket pengar just nu, för allt går på kläder..

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. bh
2. raggsockar
3. mjukisbyxor
4. polotröja
5. tjockiströja
6. friidrottstights
7. trosor

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: nej, det kan jag väl inte påstå, pratar hela tiden känns det som.
men är det någon jag är intresserad av, så blir jag lite småblyg :)
Hur gammal blir du nästa födelsedag: SWEEET 18 :D:D:D
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: ja, faktiskt..
Använder du huvtröjor: ja, när jag tränar :) inte i skolan så ofta.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: naej (:
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: jag trivs bäst med att umgås med
killar, men min tjejkompisar är underbara, såå.. både och :)

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång:)
Sommar eller vinter: Sommar
Sova på sida, mage eller rygg: sidan, först vänster , sen höger när jag väl håller på att somna (:
Kramar eller kyssar: Båda, men mysigast är nog kramar, långa o mjuka :) mums !:D

You've changed my whole life

telefonen ringde klockan 09.00, jag va tvungen att åka till sjukan, tog en massa prover & halsgrejs, hade tydligen ngt fel på halsen, och min röst vill inte alls fungera !^^ åkte i varjefall till skolan efter sjukhuset, fick göra samhällsprovet, sen kom mamma o hämtade mig :) provet gick bra, det va rätt lätt (: kändes bra ! dagen kommer tillbringas i sängen framför en bra film :D tänkte faktiskt kolla på "flyga drake", ska ringa martin nu en stund, då kommer man på bättre tankar !
imorgon blir det ingen skola för min del, men måste åka in o göra tyskaprovet, sen är det sportlov !(y) helt galet skönt!
jag åker till åseda o vilar upp mig med mormor som fortfarande har lunginflamation, hoppas på lite trevligt sällskap från mina små vänner där också, fast så lär det ju bli i vilket fall (y)  hoppas alla mår bra,
& jaaaa, mina ben är heelt spralliga, jag klättrar snart på väggarna, har inte tränat på snart 2 veckor ;o DET är sjukt ;p
kramar <3


amazing

en hemskt dag, pallrade mig till skolan med feber
o knappt ingen röst.. kände att jag va tvungen, vill
verkligen inte missa något nu.
jag har verkligen kämpat mig igenom dagen,
och det blev rätt bra ändå :) idrottsskolan med
underbara små 5åringar piggade upp mig lite,
så underbart söta :') och tack martin för att du är så bra !
pratade en stund med dagge efter idrottsskolan,
han kan ju vara en toppenlärare, ! och ja-a, kan väl
inte säga mer än, TACK ! nu ligger jag nerbäddad i
sängen med en tekopp på ena sidan och samhälls-
plugget på andra. prov imorgon, känns bra :)
det är rätt intressant faktiskt :D tro det eller ej !

och jaaa, jag vill bli frisk nu,
missar tävlingen i helgen, och
troligtvis en vecka till utan träning..
ingen puss på det inte ;p

ha det bra iallfall, och hoppas att ni är friska o krya :)
<3


summer of '69

Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.


OM man längtar till spanien -09 nu!!!!!
vill bara iväg ! kommer bli så sjukt gött :)
sol,bad,träning, utekvällarna, friidrottsfolket,
åh, ALFAS DEL PI, ja, vi längtar .
och oj vilka minnen man får av låten,
summer of '69.. (: loooove!
take us away, NOW!

bambi på hal is

hm, jotack, bara förnamnet på hur det såg ut när jag stapplade mig fram
på isen idag på idrotten ;D haha, vi hade hockeybockey och curling !:D
heeelt galet ! fyy va kul vi hade, så mycket skratt, så mycket skrik o så mycket
laganda ! LOVEIT !
en helt galen dag, även om jag verkligen iinte mår bra, halsen gör ont, jag fryser
och det är drygt ;p men jag är glad ändå!:D
puss&kram



6-0

resultatet i hockeyn idag, åseda krossade (y)
gööött mos !:D joel,jennie,jag,marcus & robin
checkade matchen tsms, en väldigt trevlig eftermiddag,
som dock inte slutade riktigt som jag ville, men det är löst :)

annars har dagen varit bra, Badhuset med Joel,Adam och Felix,
supergoa killar :D myycket skratt vill jag lova! toppenkillar
det där :) jennie satt vid sidan av o kollade o pluggade,
pga sitt hål i navlen, får hon inte bada på 3 veckor, SYND ;p haha

aja, sen blev det somsagt hockey, :)
en helt underbar helg . tack alla underbara killar !<3

och NEJ, jag ångar ingenting, för det va mysigt :)

JAG ÄLSKAR DIG LILLASYSTER,<3

en riktig skandal

melodifestivalen? eehm.. nej, ingen hit direkt.
jag menar : Caroline Auf Ugglas? ;o nej, jag förstår inte.¨
medans jag tog ut mina aggretioner på jennie ,
så satt marcus o joel i lugn o ro o kollade hockeystatistik,¨
dom hade tröttnat på alla hemska sånger redan från
början typ :d haha , men det blev tillslut en mysig kväll ändå,
kollade på braveheart med en biff och en liten plutt jämte mig i'
soffan, ja, det blev en hel del skratt, ! o en hel del prat också.
mackan(biffen), skulle ju självklart sova mitt i allt, så han börjar
fjanta, så att man heelt tappar koncentrationen på filmen,
så där började det spåra ut totalt ;p haha !
nejdå, en toppenkväll :) tack killar, för att ni är dom ni är !<3
idag blir det plugg och hockey :D pusss

MELODIFESTIVALEN!

heeeejjjja jonathan :)
asså det här är sjukt, i onsdags får jag
ett msn-meddelande av Jonathan, som
skriver : Glöm inte rösta som en galning på melodifestivalen
på lördag... jag får en chock ! :D såå sjukt kul !
det komemr gå toppen, och jag önskar honom
all lycka till :) pusss

what a wonderful world.

Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.
- Oskar Wilde

dagen började bra, handlade lite med syster åt våran
sjuka mormor :) har tagit hand om henne nu :)
och också tjänat lite pengar kan jag lova !^^
dagen kommer tillbringar i ishallen med joel,
weeeei ;D (y) sen håller ALLA tummarna  för killarna
i ronneby klockan 15.00 (y)

KÄRLEK

myskväll

en toppenkväll med Marcus,Sebbe,Andreas,Jennie&Joel :)
först pizzerian, sen konsum o sen filmkväll hemma hos jool :D
en rätt kul film kan jag säga, kom dock inte ihåg namnet !^^
jag somnade när klockan blev 00.15, så jag missade slutet,
men jag har haft en jättemysig kväll, tack underbara killar,
& LILLASYSTER !<3 love you, !
imorgon blir det nog skrillor med joel, dom andra spelar bortamatch
i ronneby, GOOD LUCK !!!:D kvällen kommer dock tillbringas
med samma killar som ikväll, kanske någon mer :)
PUSS&KRAM !

åseda

dagem har varit skön :)
skola en timma, sen staden med linafina,
lite shopping oså, blev en kort jeanskjol och
en tunika :) great ! love Gina Tricot !
jag umgicks sedan med syster och calle,
jennie o jag tog sedan bussen 15.35,
joel åkte också ! jennie o jag har nu hjälp
mormor att handla, eftersom att hon blivit sjuk,
vi har också skottat hela hennes grannes gång +
biluppfart :) tjänade också en slant !:D
great, nu ska vi till ishallen en sväng,
sen blir det nog en kväll med åsedakillarna :')
PUSSSSS

pay it forward


åh, en sån uuunderbar film :)
har suttit o glott på den nu ,
o jag ljuger om jag säger att jag iiinte grät ,
för det gjorde jag, masssor !

nu har jag packat klart inför åsedatrippen imorgon!
kommer blitoppen :')<3

just like kindergarden

en härlig skoldag :)
maassa skratt med marika,malin,erik,tången o hannah efter maten,
hela skolan borde hört ;D haha.
fy va härliga ni är,  jag tycker om er, <3

marika,malin,jag,erik,thaung och anna,
satt på engelskan i biblan o pratade
gamla minnen, dagis, småskolan,
hur lätt allting var, hur man som liten, målade
påskägg, klistrade, klippte, pysslade,
målade, lekte och hade så sjukt roligt.
inga skitsnack, inga falska vänner, allt
var så lätt ! spola tillbaka tiden?.. jatack..
vi pratade om allt mellan himel och jord.
:) great, ! citrontävling i maten idag igen.
marika,malin,linn,anna,hannah och jag !
kingsen på det nu :D:D

jag gick dock hem från skolan idag, mådde verkligen inte
bra , halsen är köttad! men ska sova en stund nu,
så jag är på topp inför redovisningen med linn imorgon !:D
imorgon går bussen mot åseda tjugo i 4, men innan det
ska jag vara i skolan 1.5h, sen träffa anna och sen träffa syster,
för att gå lite på stan med henne :) kommer bli en toppendag.

och ännu ett långt inlägg :D
men jag gillar det. ;p
pusss

so close but so far away

simhallen på morgonen, natta och jag tog hand om gruppen
medans eva gjort annat :D vi övade på märken oså :)
massa kul folk i simhallen idag, o en bra start på dagen.
matte & samhäll väntade! rätt drygt, men det går bra !
sen promenixade sara, carro och jag till tipshallen,
lämnade dom i idrottshuset, sen träffade jag lite folk o sådär!
tog sedan bussen hem, och efter lite matlagning o så,
hamnade jag här, som vanligt..

?
vad händer..?


plingan ringde i varje fall nyss, o frågade om jag ville tävla
den 14 januari i Göteborg, Road to Göteborg 2013!:D och jaaa.
klart !:D det kommer bli kul !

kvällspromenad

åh, LOVEIT !:)
särkillt med carrro, det betyder en hel del sång,skratt&
sjuuuka konversationer ;o vi gillar´t ^^

& linus räddar , somvanligt min kväll från att gå under !

annars då? jotack, allt är bra :)
ont i halsen är dock ett minus, det betyder : INGEN TRÄNING..
"älskling, en dag ska vi alla dö"
den meningen skrämmer mig, jag är rädd, riktigt jäva rädd
för döden.. ingen vet vad som händer, ligger man bara där i
jorden o ruttnar bort? .. jag tror att man kommer till himlen,
ärligt talat alltså.. inte jag, utan min själ, (: jag önskar det iaf !
tack världens bästa marcus, för att du finns när man behöver prata .

skrillor am freitag, in the big city :D greeeeat !^^
singstar, filmer o mys lär det också bli !

<333

är våren påväg?

ja, det känns verkligen så :)
från klockan 13.00-14.00, har jag suttit ute i
den underbara vädret, med filtar, kuddar, och
min dator som spelade hög musik :D
mycket mysigt ! puss&kram



love it, <3

cleaning up


en städ-dag för min del :) fick ett ryck, hade inget annat för mig !
klockan är snart 1, o jag ska värma mig 2 panpizzor nu, har redan ätit
pyttipanna idag, så jag orkar inte göra det igen ;p haha !
pussss

fair play

allt gick toppen för både mig o hannah :)
barnen va supergoa, och lärarna med !
efter föreläsningen om fair play,
fick hannah o jag god fika tillsammans
med våra gamla lärare :D kul att träffa dom igen,
tro det eller ej ! klockan 10 va vi hemma igen,
nu har jag slappat järnet och kollat
på bra filmer :) ikväll blir det idrottsskolan !
great, take care everybody.

i belive i can fly

bara man tror, så kan allt vara möjligt :)

ville börja med att tacka linus som gjorde min kväll :D
långa samtal med honom, är nog det roligaste som finns.

förövrigt så har kvällen varit på botten..
har bråkat med lillasyster,mamma&pappa,
jag har tänkt, gånger 1000 ( det blir så när jag inte tränar ),
nu kommer allt på en o samma gång,
jag har bara suttit framför datorn typ,
utom när jag pratade i telefon, ! kul kväll (y)
jiiiipppie !;D haha men det kan ju bara bli bättre !

klockan är snart 22.45, o jag sitter här fortfarande..
inte bra, men vatusan, man lever bara en gång ;p varför
sova bort den tiden då? jag väntar på att en viss person ska
logga in på msn, men det verkar inte bli så :p

i helgen åker vi till åseda jennie och jag :D
då kan man inte annat än vara glad :)
skridskor på fredagen vet jag iaf :D haha,
förbered er på utskämmning gott folk !

kärlek?
i don´t know !

ännu en måndag

.. & ännu en dag närmare sportlovet :D
sjukt efterlängtat lov vill jag lova !

vi är redan inne i ny månad, en månad som började i malmö,
på en längdhoppsbana :D göött !
en friidrottsmånad blir det då kanske?
det tycker vi om isf.. även en månad med myyyycket
plugg ;o Samhällsprov, seminarier i engelska&svenska,
Fairplay, arrangemang i ledarskap, idrottsskola, hälsoprofil,
tyskaprov, och allt till veckorna nu framöver .. ;o
det är bara att bita igen, o köttttta !:D

imorgon har hannah o jag fairplay-föreläsning för 4.orna
på gemlaskolan i 1h, sen slutar vi för dagen ! sjukt gött :P
pluggdag.. sen idrottsskolan för små barn på kvällen
med tången,daniella,tomislav o sofia !:)
 

pallasspelen 2009

ja, mycket skratt har det blivit i varje fall !:D:D
LOUISE PERSSON, ja, jag säger då det !haha
den tjejen är något över det vanliga . <3

tävlingen?.. hm, ja-a !
det KÄNDES i varje fall bra, hoppade långt på
övertrampshoppen, 1cm !!! ååh va lite det är !
annars hade det kunnat bli riktigt långt idag :)
,men det får bli nästa gång ist !:D man ska ta
med sig det positiva . jag har haft en toppen-helg
med toppenfolk :) så himla fina !

ellinor,issa o jag delade rum, och jag kan
lovar att det blev sjukt mkt skratt o depptalk !
mycket bra (: jag tycker om er, <3

och nu har jag kommit in i nya tankebanor.
tack bella. :) att leva för nuet, är nog det ända
som räknas just nu !

pussss

RSS 2.0