love it






1, : 5 utmattade tjejer efter att ha satt upp detta sjuka tält!
2 : underbara fina falkenberg
3 : mys på gräsmattan utanför stugan!
4 : kvällen då vi träffade sjukt många nya människor
5 : sista dagen, 6 trötta tjejer vandrade till bryggan och glassbaren (:

FALKENBERG 2009




såhär såg hannahs och mina dagar på jobbet ut !:D slappa och sköna !
fina vänner hittade vi också.. jag sägr bara : Gustav!!

det var några bilder.. sommarjobb och falkenberg :)
bilderna från halmstad har miriam och bilderna från göteborg har louise (y)'
ha det fint ! PUSSSS

horoskop

Goda egenskaper

Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Så tänker du

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till. (Beror på vilken sorts bortskämdhet)

Element

Luft står för öppenhet, vidsynthet och intellekt.

Enligt myten är luft det allra första och ursprungliga som någonsin funnits. Redan de tidiga människorna drömde om att kunna flyga, dvs att behärska luften och vara med och i den.

Folket trodde också att deras gudar bodde i luften och att de talade genom vindarna. Andra egenskaper för luft är tomhet och upplösning.

Mindre goda egenskaper

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.

Yrken du passar inom

Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.

Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare (Jobbar ju som Undersköterska på ett ålderdomshem)

Färger, siffror m.m.

Färger: Vågens astrologiska färger är blått och rosa. (Och LILA!)

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 2.

Växter/blommor: Syren

Stenar: safir

Planeten du styrs efter

Den planet som Vågen styrs efter (påverkas starkast av) Venus

Venus representerar kärlek, skönhet och harmoni. Allt som är njutningsfullt, charmfullt och smakrikt tillskrivs Venus.

Framgång är också ett tydligt tecken. Även symboler som lättja och bortskämdhet finns med i planeten.



Allt rosa stämmer perfekt!


underbart

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace



allt är topppen (:
gårdagen spenderades först på sjukan, sen på staden med oskar :) en mycket mysig dag som avslutades med sommarsimskola! härliga jobbarkompisar, söta barn och mycket plaskande! great. jag åkte hem, träffade carro & simon, och gjorde blåbärssmoothie innan vi kollade på film (: sara kom också.. "skicka vidare" blev det! vid halv 1 tiden gick dom hem, efter en fin kväll :) jag somnade runt halv 2, efter att ha ätit, telefonat och fixa iordning mig.

min dag idag har även denna spenderats på sjukan, sen åkte jag hem, vilade lite och sen kom mamma och pappa hem :) många kramar och mycket prat, oj, som jag har saknat dom! en hel vecka utan att ha träffat dom.. och på lördag åker dom igen, denna gången till hällevik, till jennie som tävlar där! och jag stannar hemma och måste jobba (y)

nu ska jag faktiskt sova, men innan dess ska jag umgås med min älskade familj :) PUSS


olsmässan, dag 2

joakim&johanna

en bra dag :) träffade jack på stan för en fika på biblioteket :) det blev kladdkaka, grädde och en kopp te för min del , mycket gott ! och en väldigt trevlig dag med jack! en fin människa det där! sen blev det jobb! allt går så himla fort! jag tog bussen hem 19.25, sen stötte jag på jocke, och nu har jag tillbringat 2 timmar med honom! skratt, prat och kladdkakebak ! snart kommer carro&sara som också ska sova här inatt !

och neej, jag orkar inte att lägga ut bilder idag helller :) PUSS!


no matter what

5 fullspäckade dagar, så jag har varken haft tid att skriva något seriöst inlägg eller lägga upp några bilder.. ikväll kommer alla bilder, sommaridrottsskolan, falkenberg, göteborg, sommarjobb med hannah, åseda och lite smått o gott :) så ikväll kommer jag även skriva lite om vad som hänt oså :)

gårdagen spenderade jag md carro&sara, dom sov här (: mycket skratt, sjungande och prat . kvällen avslutades med ett telefonsamtal från jonathan & hampus, sen blev det film hela natten och en str kopp te , underbart. 

nu har jag precis gjort frukost vilket innerhöll gröt, 2 mackor, ananas, tomater, gurka och mjölk :D mums! kvart över 1 går bussen mot stan, ska då träffa Jack och fika med honom :) sen blir det jobb klockan 16.00-20.00! PUSS!


jag saknar marielle, såhär mycket! kom hem! <3

olsmässan 2009

fredag-söndag ; festfestfest :D helt galet !

tack anna för två fina förfester, med härliga människor, musik, skratt, spel, kubb, nya vänner & två underbara kvällar! om fredagen var helt sjuk, så var lördagen helt sinnessjuk! haha ;D åh, vilka fina människor det finns! skratt gånger tusen, dans till jag inte orkade gå och en nacke som gjorde sjukt ont när man skulle sova! det sket jag i, för allt var så himla bra! söndagen tillbringades med Jonathan, Hampus, Oskar, Tobbe och Anton, mycket trevliga killar! :)

jag är ensam hemma nu i en vecka, sjukt tråkigt, men jag har bokat in fika med Jack imorgon, med frida på tosdag och sen bär det öppet för förslag :) underhåll mig gärna :) nu ska jag laga mat! sen blir det att åka in till stan o träffa elin för att planera sommarsimskolan.. jobb mellan 16-20, :) great ! Pusss&Kram

johannadagen

ja, faktiskt så är det min dag idag (: och alla andra johannors :D det är nämligen våran namnsdag :)

tänkte faktiskt berätta om våran halmstadtripp, för nu är datorn igång igen :D

18/7 - 09
07.15, erik hämta upp mig och hannah på värendsvallen, för att sedan rulla iväg mot halmstad, närmare bestämmt, laxaspelen 2009  (: underbart! vi umgicks med miriam & erfraim så gott som hela dagen, träffade också många härliga människor! såsom sara, sandra, carro, olivia, ellen, martina, filip, carl, lina, isabelle, lisa..ja, kommer inte på mer nu, men många mer träffade man såklart (:  kvällen tillbrungades med miriam, efraim, erik & hannah, vi lagade mat, skrattade, pratade, myste, badade kvällsdopp ( HELT UNDERBART), tog en massa kort ..som miriam just nu har, skrattade ännu mer, dansade, sjöng, och tillslut stupade vi i tälten klockan 00.00 ungefär (: jag, erik & hannah delade tält, en madrass gick sönder under natten, så jag kan inte påstå att det va så skönt ;p men kul hade vi iaf ! det är ju huvudsaken (:

19/7 - 09
vi vaknade första gången vid 07.00, sen gick erik o la sig i bilen, jag och hannah sov en stund till, närmare bestämmt till 08.23, vi gick upp, packade ihop tältet, åt frulle och begav oss sedan till tävlingarna :) miriam & vickan sprang häck, och oj, som jag blev imponerad utav dom ;o helt galet ! 2.a och 3.a :) härligt tjejer! jag träffade fina louise en stund efter att hon hoppat tresteg, och vännen.. jag tror på dig, du är grym, allt lossnar snart.. tro på dig själv, och du kommer lyckas snart!  du är min inspirationskälla, jag älskar att se hur mycket du brinner för friidrott (: klockan 19.00 rullade bilen hem, tillsammans med lollo och hennes familj, och 1timma(!!!!) senare va vi hemma! jocke körde för fanken i 180 på vissa vägar! det brukar ta två timmat till halmstad ;o haha, men det va en upplevelse det med, dock var jag väldigt rädd!

gårdagskvällen med carro va sjukt bra,
du är så himla bra vännen, skönt att ha
dig att prata med, du känns som min
storasyster och jag älskar det <3
& gissa om  jag är glad för hennes skull?
svar : JAAAAAAAAA! hon har nämligen
pojkvän nu :) åh, han är en fin kille,
och dom passar väldigt bra tillsammans (:

home

jag är hemma, efter en så himla fin helg i halmstad med miriam, efraim, erik, hannah & sara :) åh, allt har varit underbart! och så fina vänner som jag har, det är helt sinnes!

jag har även fått tillbaka min dator nu, men den används inte idag, jag är för trött! tänkte faktiskt gå o lägga mig nu! jobbet tar kol på mig ;o men hannah är bäst! dagen har spenderats på jobbet, träffat underbara, fina marielle, och det är somvanligt lika trevligt (: en lång hejdåkram hann vi med, imorgon åker hon till grekland :( <3

en mer utformad story om halmstad kommer imorgon, godnatt kära vänner :)


".. skolan är för tusan bättre än detta.. eller?"

nej, jag tror faktiskt inte det om jag tänker efter ;) jobbet är sjukt gött! jag får möjlighet att steka hela dagarna, samtidigt som jag umgås med bästis dagarna till ända! heelt underbart!! idag har vi nog skrattat mer än vanligt ;o det kom ngr maskar på besök.. när vi idag rensade ogräs!
hannah ; men gå här i från, eller lever du inte?
jag : (tänker) är hon knäpp? jag sitter ju för tusan här ;o
hannah ; men va tjurig då, va det!!
jag ; hannah, vem pratar du med ;o?
hannah ; Maskarna !!
det låter inte kul nu, men det va faktiskt riktigt roligt! där sitter hannah och har en konversation med maskar ;o sen blir hon skiträdd varje gång hon ser en mask som rör sig ;p haha!! vi la oss 1h vid växjösjön o stekte innan lunch, sen spelade vi även kort en halvtimma ;p ingen kollar oss, så vi slappar mest ! sjukt gött !

ikväll är familjen eriksson bjudna hit på mat :) sen kommer bästishannah också, för hon är ensam hemma, och då tyckte far synd om henne ;p så ikväll blirdet mys med fina människor (: Imorgon drar vi till halmstad ;D erik, hannah & jag :D laxaspelen, hagön, mys och fina vänner :D PUSS!

16juli

en dag som har innehållit sol, fina vänner och mycket skratt (: jobbet var toppen! hannah&jag chillade med gustav&erik ngn timma, innan vi sedan satt och solade med Oliver & Sebastian, vilket var mycket trevligt! :D underbart väder idag, hannah &jag har inte bara slappat, vi har även klippt buskar & fixat lite ;D

dagen igår spenderades först på jobbet, när jag sedan kom hem möttes jag av ett kort från kroatien, andreas och anna på köksbordet :D gissa om jag blev glad (: (y) sen umgicks jag med carro, simon, sara & jocke hela kvällen :D trevligt <3

nu ligger jag i carros säng tillsammans med henne, simon och jocke, o kollar allsång i linneparken på tv :D ha det fint !

bilder kommer när jag får tillbaka min dator :D <3

det finns inga svårigheter, bara möjligheter

allt är möjligt, om man bara tror (:

en underbar dag på jobbet, fina vänner, slapp och skratt med bästis :)
vi har hittills tjänat 1400, på 2dagar (y) mycket bra!
har även hämtat ut material inför sommarsimskolan, baddräkt,
t-skirt och pärmar, det kommer bli topppppen :D underbara sommar!


en sak jag länge har tänkt på är varför folk ska ha så himla mkt fördomar mot andra jämt.. ta ett exempel ; Blondinbella.. många påstår att hon är en dum blondin, en uppblåsbar bimbo som tror som är bäst! och dessa som påstår detta, de känner inte henne ens.. jag menar, vad har dumheten att göra med hennes utseende & sätt att prata? jag menar inte med detta att hon är ful.. nej, inte alls, hon är söt! men vissa klagar på allt som har med henne att göra.. jag läser hennes blogg, och vet ni? hon säger mycket kloka saker, hon är insatt i väldigt mycket, hon skriver en bok, hon ska vara med i en film, och lär tonårstjejer att börja vara nöjda med sig själva istället för att hitta massa komplex! jag gillar bella, starkt, hon är en förebild, hon vet mycket och hon är stolt över sig själv! hon tror på sig själv! jag tycker att det är häftigt, det är inte många tjejer som vågar det.. de undrar vad alla andra ska tycka, hur man ska bli bemött.. om det finns någon som isabella, så finns det hopp för unga tjejer att våga stå upp för sig själva..

allt för mig idag :D PUSS&KRAM!

måndag

dagen började tidigt, närmare bestämt 06.00 ;o fyy va hemskt det va att stiga upp ! usch! men jobbet väntade, dessa 2 veckor på RIAB!  sjukt tråkigt, men bra lön! det gillar vi (: ogräsplockning idag och imorgon, sen blir det att måla hoppas jag på (: mysiga människor är det iaf! det är positivt! jag tränade efter jobbet på Idrottskliniken, och nu ska jag sova (: Pussssss!

we can work it out

Falkenberg 2009 <3

8 Juli, Onsdag ;
Bussen rullade iväg från alvesta klockan 14.00, och 2.5timmars bussfärd väntade för mig och syster (: vi underhöll oss med hjälp av ipod, dans, sång och skratt ;D greeejt! väl framme i halmstad, så hämtade hannah&amanda oss med bilen innan vi rullade iväg mot falkenberg! packade in oss i stugan, sen gick vi o checkade läget, :) träffade pontus, mattias och victor .. det började sedan åska, så vi gick hem runt 12-tiden (: mysig kväll!

9 Juli, Torsdag;
09.00, ringde klockan, hannah hade redan varit ute o sprungit :) vi ville ta vara på varje sekund av dessa underbara dagar, så vi ställde klockan nästan varje morgon :) Dock en dag utan sol i sikte, men med filtar, täcken, kuddar, yatzy, sång och dans så bäddade vi ner oss på gräsmattan och bara tog det lugnt (: Vi gick därefter hem till Pontus och Lucas för att spendera några timmar i deras stuga, mattias & victor kom även en stund! efter maten gick vi en runda, carro, hannah, jag, jennie & amanda, då vi va nere vi stranden träffade vi på några nya ansikten, nämligen Daniel, Jacob, Alban och Adam :) vi spenderade hela kvällen och natten med dom! det stavades nattbad med kläderna på, mys hos adam, prat skratt och fiiiina killar! Vid klockan 01.00 va vi hemma, och hannah&jag begav oss hem till Pontus, för att kolla film med han & lucas :') därefter va denna dagen slut!

10 Juli, fredag ;
Ny dag, nya möjligheten :) ingen sol så långt ögat kan nå dock.. Grannen Frans fyllde år, vi köpte godis, skrev dikt och sjöng för honom, sen blev det även fika där :) systrarna andersson och adolfsson åt sedan massa exotiska frukter, doppade i mjölkchoklad! sagolikt gott! såå himla mysigt (: Vi träffade därefter daniel, jacob, alban och adam på stranden och myste med dom på en klippa, medans vi kollade solnedgången .. vi tillbringade sedan kvällen/natten hemma hos alicia och frans med fina vänner! sov i tält på natten utanför stugan, då vi hade besök utav pontus och mattias till klockan 05.00 på morgonen !,o

11 Juli, Lördag ;
Vaknade, åt frulle och begav oss snabbt till stranden! solen sken lite idag faktiskt ;o fast lika snabbt som vi kom ner till stranden, så blev det molnigt, och vi fick inte se solen mer..  Vi gick till stugan, va sura på vädret, men kom snabbt på att vi kunde sätta på oss ansiktsmask o bara chilla :) mycket mysigt! Vid klockan 19.00 åt vi på en mysig resturang.. alla va sjukt mätta därefter, galet! vi köpte godis, sen gick hannah & jag till pontus stuga en stund.. där även mattias, victor, lucas och joppe var! senare blev det film med alicia, frans, jennie, amanda, carro, ida och hannah :) jag gik sedan o träffade damiel,jacob, adam och sam en stund innan Hannah & Jag sedan nanade över hos frans och loar :) somnade vid 05.00 även idag, efter mycket prat och skratt med fina vänner. galet!

12 Juli, Söndag ;
12.34, vi vaknade av att alicia knackade på! oj, klockan va redan halv 1 ;o vi har sovit bort hela dagen! snabbt i med frukost innan vi gick till en stor glassbar, o åt stooora mängder glass :D:D 6 übertrötta tjejer gick mot bryggan för att kolla utsikten och bara slappa :) klockan blev 18.00, och massa hejdå-kramar lämnades ut till fina nya vänner! vi syns snart igen :)

5 UNDERBARA DAGAR! <3

bilder kommer när jag fått från hannah, min kamera är söönder! :(

Frans, Loar, Alicia, Sophie, Julia,
Amanda, Carro, Hannah, Jennie,
Pontus, Lucas, Victor, Mattias, Daniel,
Jacob, Alban, Adam, Sam & Ida (: <3

falkenberg underbara falkenberg

jag & världens bästa vän åker imorgon, onsdag, till detta underbara ställe! :) på skrea camping ska vi bosätta oss i 5 dagar tillsammans med våra fina syskon ! träffa pontus som har med sig 4toppenkillar från hans place, & sen lär det även bli några nya ansikten i våra liv dessa dagar! det kommer blir grejt! bara att få njuta av vårat sommarlov, som snart börjar dra sig mot sitt slut! tro det elelr ej! men först 4 veckors jobb till efter min enda veckas semester! (:

dagen har spenderats på staden med lina :) lite shopping (lägg märke till liiite), för det inhandlades bara en BH och ett linne för min del! men det va mycket mysigt! åt mat på coretto, samtidigt som vi hann med en väldans massa prat! sen blev det en smoothie på Mimmis´s cafe :) mycket mysigt! Lina är toppen <3

efter en promenix med carro, jocke och totte är jagnu väldigt trött o borde snart sova :) har snott syrrans dator en stund, för jag hade inget att göra!  menmen, sängen väntar ! Ciiiiiao :)


uppdatering

lånar systers dator, o kollar facebook and so on, :) tänkte att jag då lika gärna kunde skriva ett inlägg! idag har jag bara storstädat, och det blev bra :) imorgon blir det IKEA med mamma, mormor och syster, sen blir det allsång i linneparken på kvällen (y) ääääälska dessa kvällar, med allsång i växjö, fikakorg, fina vänner & sjunga satan !:D ha den fint! hugs

schtek!

en sönderstekt johanna sitter nu framför jockes dator hemma i gemla, efter att ha tillbringat dagen på östra stranden med familjen :) helt underbart! klarblå himmel, solen som stekte och maaasssa folk, det gillar vi! vi badade, solade, pratade, skrattade och bara va! det är rätt typiskt min familj! åt god mat också och fikade med bullar, godis och dricka! grejjt! vi lämnade halmstad vid 4-tiden, då vi va rätt trötta! en trött johanna sov en stund, sen va vi framme vi nästa stopp, farfar & majsan! god fika o en mysig stund va det där :) sen bröt helvetet ut, det åskade, blixtrade, regnade o va allmänt läskigt. vi körde hem, och nu ska vi tillbringa kvällen med två fina familjer (: äta grillat, muuuums!

grådagen tillbringades med tove! träning på idrottskliniken:) och efter en mycket jobbig stund, då svetten rann och blodsmaken var nära ..(okej, inte så illa), men efter en stund av skratt och lite träning så åkte vi hem till mig o sjöng singstar med adam, jonny & jocke (: marcus&dan kom på besök, sen blev klockan mkt, o jag skulle sova :) en bra kväll!

min dator är sönder, sådet blir ingen blogg förrens om en vecka, för hannah, syster, jag & amanda åker till falkenberg på onsdag o är borta till söndag! TOPPPPEN! ha en fin vecka, med mycket sol & bad o fina vänner! PUSSSSSS

vilken dag

ja, det kan man lugnt säga, vilken dag ! :) galet bra.
den började somvanligt med idrottsskola, idag mådde
jag bättre, och kunde därför vara med fullt ut, och inte bara
sitta o vara tyst :) det va en kul dag, brännbollstunering (y)
vid klockan 12.45 kom pappsen o hämtade mig, och vi åkte
mot Dahls trafikskola, jag hade nämligen min första körlektion!
ääntligen! och vet ni? det gick helt sjukt bra :D:D:D övade dragläge,
körde på öster & norr, nermot stadn, för att parkera, backa runt hörn,
gick igenom bilen och fick såå mkt beröm! han sa ; johanna, du är inte
normal, en normal person hade aldrig kunnat allt detta du gjorde idag!
jag är stol över dig :) och för en utav de första gångerna i mitt liv,
så ar även jag stolt över mig själv! :) jag vet att man inte ska skryta,
men idag har jag faktiskt rätt till det (: jag åkte bussen hem,
och pratade i telefonen med marielle en stund! den tjejen är grymt bra!
pusss & ha en fortsatt bra dag :)<3

I´m not afraid to move on

en tuff dag om jag får uttrycka mig så! jag vet att maninte ska klaga, och det gör jag heller inte :) barnen tog bra hand om mig! jag kom till idrottsskolan med 38.7 i feber, blev bemött av bamsekramar av alla fina ungar, sen drog det igår! doppboll som uppvärmning, sen sprang de intervaller ed styrkeövningar, och därefter fritt! filip och jag skrattade ikapp, medans de andra lekte maffia! dagen avslutades med spjut, för det va det som alla ville ;) jag kom hem vid halv 3, o sen dess har jag legat i min säng och sovit! nu är jag vaken och det har även slutat åska :) greejt!

jag lovar dig, jag klarar mig fint utan dig!
life goes on, jag har världens finaste vänner (:<3

fiiiina ungar :) underbara!

så här snygg har jag varit idag!^^
man är alltid så fräsch när man är sjuk!
loveit, verkligen!

RSS 2.0