GENOM ELD

jag mår utmärkt, är inte hemma mycket, men har det hur bra som helst :) falkenberg i 3dagar med 3 utav de finaste människorna som finns, Syster, Amanda & Hannah! mys i stugan, promenader, nya till gamla vänner, frukt doppat i choklad på stranden i slnedgången, kort, joggingturer, glädje, sömn(inte mycket), laga mat, mysa, kortspel, skratt, skratt, skratt, lycka, syskonkärlek, svenska pojklandslaget, bryggan, solnedgångar, stek på stranden, bad! ååh, vill bara tillbaka! (:
i helgen var det olsmässan, vilket betyder ferrrrre! vi var ett glatt gäng som åkte dit, taggade till max! nya vänner, dans, glädje, lycka, kärlek, dans.. allt fanns där! nu är jag dock helt galet trött, och tänkte sova, klockan är 20.00, & jag jobbar 07.00 -22.00 imorgon :) PUSS
KÄRLEK

whatever it takes

idag tänker jag på dig, idag ber jag för att allt ska gå jättebra.
jag tror på att din hand kommer bli bra efter operationen,
sluta aldrig tro på det själv linis! (:

the worlds greatest

nu har jag & jennie tillbringat två nätter hos de räddaste vännerna jag nånsin haft;) men det har varit så otroligt mysigt, & syskonkvällar hinns alltför sällan med! prat, skratt, mys, film & lite sömn :) grymt!
på onsdag drar vi till falkenberg!! & det mina vänner, det kommer bli sååååååå bra :D

genom eld & vatten

alltid hannah, alltid!
vi är påväg mot nya äventyr i våra liv, vi är kanske påväg mot norge, och även det tillsammans! aldrig utan dig. kvällen har varit kanon med skratt, prat, jobbsök, ännu mera skratt! bästa vän, jag älskar dig!

living in a dream

jag har tränat idag, jag har tränat minst 2 gånger i veckan de senaste veckorna, jag har tränat hårt idag, jag har byggt upp mina muskler i 5 veckor nu, jag har fått tillbaka viljan och styrkan, jag har fått lov att träna mer, jag har fått lov att jogga, jag har bevisat för mig själv att ingenting är omöjligt, bara man tror på det. jag log hela träningen, jag log fast än att jag höll på att dö jag log även om min kropp bara sa nej, det var underbart!! jag fick andnöd, jag skakade, höll på att svimma, men jag gjorde det, jag hade inte ont!! box-pass tillsammans med carro stod på schemat och vi kämpade som djur, rätt ut sagt :) och OJ va kul det var :D:D:D jag är världens gladaste!!
nu ska jag sova, imorgon blir det jobb 7-10, sen 14.30-09.00 på onsdagen :) awesome!!!! KRAM

sooooooommmmmmar!!!!

I can't choose,
I´m so confused
What's it all mean?

jag mår som en prinsessa, njuter av denna fantastiska sol som just nu steker som bara den ;o 36grader idag, heeelt sinnes!! vi tillbringade dagen i halmstad syster&jag, tillsammans med sköna människor, underbart väder och massa bad! gårdagen spenderades på jobbet från 08.00 till 09.00 idag.. 25timmar är INGET att skoja om vill jag lova ;p nu ska jag gå en promenad sen soooova:)
lillasyster<3

6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes..

... all you need is one.

man kan inte styra över sina känslor, det är omöjligt, det är svårt, det går helt enkelt inte.. tyvärr, men så är det. jaja, nog bubblat.. jag har haft en helt underbar vecka, fullproppad med saker runt omkring mig! jobbjobbjobb, vilket tar upp en stor del av mitt liv, men som jag också älskar, så sjukt mycket :) öland med familjen, en underbar dag, solsken, bad, glädje, stan och fint sällskap.. nattbad i solnedgång vid jockes stuga med otroliga vänner, grillad mat, mys och mycket prat! en fredgaskväll med fina frida, god mat, problem med grillen, mys & prat om allt mellan himmel och jord! gaalet bra <3 sånna kvällar behövs! dagen igår spenderades på idrottskliniken, sen allsång i linneparken med fina vänner och därefter bio, eclipse:) idag blir det mys med lina&hannah på staden! livet leker, och jag mår kanon :D

RSS 2.0