everything that I am

jag tror jag kan vara den lyckligaste på denna jorden
just nu :D åh, blir så himla glad (: att en människa kan
lysa upp ens värld så mycket är galet. en himla bra vän (:




skrattretande

hahahahhaa,
man kan ju inte annat än skratta åt detta! så sjukt fjantigt!!

what a feeling

grymt, awesome, fantastiskt, galet, helt underbart :D

min kväll var helt sjukt bra (: härliga människor, bra musik, sjuk stämning, kul förfest (tack lisa & martin!) :D det blev oleo för våran del! himla kul faktiskt! jag bara log hela kvällen, skrattade som en galning, och hade otroligt roligt. träffade även mycket folk man inte träffat på länge, och det är alltid himla kul (: tobias följde mig till bussen, sen åkte jag hem tillsammans med linus, hannah, simon, martin, sara & linus kompis.
Tack för kvällen (:
nu är jag i åseda hos mormor & morfar och blir här hela dagen :) hoppas på att få träffa några gamla vänner iaf! annars ska jag bara ta det lugnt, gå en sväng i fina åseda!
ibland är det svårare att gå vidare än vad man tror..

love

fixningen hos carro va grym, världens bästa tjejer :) + simon & joakim! alexanders förfest va även den riktigt kul! kul med nytt folk och gamla bekantskaper ;) vi gick till grace runt 11, men jag kom inte in förrens kvart över 12, eftersom att jag träffade en vän innan o pratade (: en grym kväll inne på grace, med skratt, dans & nya vänner. hemma runt kvart i 3 :) ikväll bär det ut igen, denna gången OLEO, häääärligt :D:D förfest hos martin med galet bra vänner! KRAM

shoppinglycka

efter en hel dags shopping är jag nu en liten del av lönen och hela studiebidraget fattigare ;p men det var det värt, för jag blev många nya kläder rikare :D himla bra!

nu sitter jag hos carro, o väntar på att hon o simon ska bli klara, därefter kommer de andra, o vi börjar lite smått att fixa iordning oss :) sen förfest hos alexander i stan, och därefter grace :D grymt!

ha en bra kväll mina fina! PUSS!


from where i´m standing

min dag har varit grym tillsammans med mina underbara små troll, maya & michelle :) först blev det lek ute i snön tillsammans med maya & därefter kom även michelle. Det blev bubbelbad, skratt, mys, varm choklad, high school musical och singstar (: himla söta ungar! vid 16.00 skulle dom hem, och jag & hannah sålde våran kokbok på macken! sjukt kul. :D ikväll blir det myskväll med bästisarna, <3






From the highest of heights to the depths of the sea

jag har haft en helt fantastiskt bra dag (: marielle johansson, du är min solstråle, min glädje och min lycka! åh,den här tjejen är grym :D och så mycket som vi har skrattat har jag inte skrattat på länge! den här dagen kommer jag att leva länge på (: & 190 kort blev tagna! grymt fula de flesta, eftersom att ingen av oss kan vara normal, men jag antar att det finns de av den sorten också !^^ tusen tack tjejen, du är underbar! love, <3








marielle stod för underhållningen, som ni ser ;) har minst 10 bilder på hur hon dansar o har sig :p haha! Jag önskar alla hade en vän som hon :)

imorgon blir det promenad med en vän jag verkligen har saknat..


maybe this time

ibland är det jobbigt att jämt behöva bli påmind om att alla andra kan göra sakerna jag inte får.. att ingen längre ens kan fråga mig om jag vill vara med, för att dom vet att de kommer få ett nej.. men jag antar att det är något jag får leva med.

dagen igår var grym (: ibland är gemla otroligt vackert, fick vi reda på, när sara, carro & jag slängde på oss alla vinterkläder, för att sedan bege oss ut i skogen o fota & ha otroligt kul tillsammans :D det var verkligen en upplevelse, och jag kunde inte sluta skratta! tove & hannah kom, och vi åkte till stan för att köpa massa godis, för närmare bestämt 94(!!)kronor.. vi smaskade i oss, framför en film. Simon kom även han förbi, och kollade tillsammans med oss.. dock va det mycket i mitt huvud, så jag va faktiskt väldigt tyst.
nu ska jag snart till skolsyster & sedan sjukhuset och därefter jobba (: sen blir det antingen bio eller myskväll. brabra :D

I want to shine the light you gave

det är inte ofta johanna adolfssons rum ser ut såhär vill jag lova! men idag har jag städat som en galning & snart blir det fotoeftermiddag med tjejerna :D GRYMT!

let it snow

ibland önska man bara att folk kunde förstå, istället för att döma..
helt sinnessjuk så mycket snö det är ;o trodde knappt att det fanns så mycket.. & folk pratar om global uppvärmning, ;p haha! iallafall så hade jag en supermysig kväll med carro, hannah, tove & sara igår (: film, mys, prat & skratt :D love it. lite kort i snön också med hannah & sara! kul jul. ikväll blir det ännu mera foton :D:D grymt. nu: OS & lite städning (: KRAM

ett sällsynt exemplar

allt detta är bara så sjukt patetiskt ;o haha, lite skrattretande också!
Dock är mina vänner något utöver det vanliga (:
dagen i Malmö igår var helt grym :) ååååh, dessa underbara friidrottare kan man aldrig få nog utav :D:D & att träffa Martin räddar mig alltid! att träffa en människa kanske 3 gånger per år, men ändå leva på hans energi och glädje mellan varje tillfälle, det är sjukt! han är underbar, och en utav mina allra bästa vänner :) hannah & jag hade en grym dag, och skrattade himla mycket :D as usual! härligt :') hon är världens finaste! & Louises trestegshopp var helt galet bra :D himla skönt att det släppte för henne! hennes glädje till friidrotten ger otroligt mycket inspiration.
andreas, natta, matilda, ellen, malin, martin, ellen, louise, anna, kalle, simon, yongan. fina fina fina männsikor.
kvällen tillbringades sedan med martin, simon, alexander, simone, sara & hannah (: lite singstar, lite film, lite skratt och fina vänner . gick dock hem tidigt eftersom att jag skulle jobba idag mellan 08.50-12.50. men nu är det över också, och nu får jag äntligen vila :) KRAM

en gång kommer du förstå

min kväll har varit fantastisk :) fina umgänge, bra film & en perfekt kväll helt enkelt :D sånna behövs det fler utav. nu tänkte jag lägga mig & sova, eftersom att jag ska upp 07.30 imorgon, och är just nu helt otroligt trött.
var på sjukan idag också, nu blir det TENS, där jag får elstötar tre gånger om dagen.. rätt skönt, men himla jobbigt! jaja, nog babblat :D sleeptime! Puss

what a night

en otroligt lyckad studentfest igår, :) mycket folk, en grym förfest hos Amanda med stora delar av ID07, dans, skratt, musik, prat & underbara vänner! studentfester är en otroligt bra grej faktiskt :D (y) kom hem runt 02.00-tiden och var då sjukt trött.. somnade nästan direkt & sov till 10 i morse då jag väcktes av ett sms :) nu blir det sjukhuset, jobb och kanske en bio (: kan bli en grym dag :D:D imorgon bär det 08.30 av till Malmö för att träffa en hel hög av Sveriges bästa Juniorfriidrottare, det är nämligen JSM, och jag ska äntligen få träffa dessa saknade människor! :)) det har gått nästan ett halvår sen, och jag finner knappt ord på hur mycket jag saknar världens bästa Martin!!!
& tuuuusen grattis till Wrapit-UF som är ett av de 8 bästa UF-företagen i kronoberg :D grymt marielle!
KRAMAR!

in i djungeln

nu bär det av till Amanda på Högstorp där det troligtvis kommer befinna sig himla trevligt folk :) studentfest ikväll, och just nu är jag grymt taggad :D kommer bli sjukt kul! nuuuu kör vi (y)
PUSS!

you make my world go around

ett år sedan olyckan, ett år av glädje, ett år av sorg, ett år av längtan, ett år av nya lärdomar, ett år av nya människor, ett år där jag har blivit en otroligt mycket starkare människa :)
tiden har gått otroligt snabbt, och jag har hunnit med så himla mycket under denna tiden.. både bra & dåliga saker! tur att man lär sig av sina misstag :) nu när denna dagen är över gäller det att se framåt, vara glad & njuta av livet, för tro det eller ej, så älskar jag mitt "nya" liv :D
dagen har spenderats i skolan, tillsammans med störtsköna människor, gick till skolsyster & fick mitt finger omlagt, eftersom jag skurit mig, haha, förvånade? neeeej!  sen fikade jag på staden med effe, otroligt skönt att prata med honom, han är otroligt fin den killen :)
nu har jag hämtat jennie på träningen, o ska sätta mig framför tv.n o kolla OS :D:D KRAM

true colours

allt är just nu himla himla bra :) jag bara går runt & ler, trots att det imorgon är ett år sen olyckan.. nu ska jag snart iväg & träna barnen, men innan dess ska jag få i mig en bit mat och fixa lite på mitt rum (: great helt enkelt!!  mina vänner är helt fantastiska! nu blir det barnträning, sen ska jag träffa Joel & JP, grymt längesen!


gods favourite

sitter och lyssnar på Lars Winnerbäcks nya låt, grym!!
skolan idag va slapp, precis som den brukar vara :D skönt.  har bara mitt matlagningsarbete tills imorgon, och den är redan klar.. för runt 2 veckor sedan ;) nu har jag inget kvar, bara studentfest på torsdag, sen jobb fredag-söndag (: sen sportlov! göööttt..
nu blir det promenix med finaste caroline (: himla bra faktiskt. henne kan man inte annat än älska!!
himla äcklig bild, men här var jag otroligt glad :)

valentine´s day

en härlig alla hjärtans dag (: jobbade, och fick presenter av mina kära små simskolebarn, godis och ett hjärta av pärlor! min dag har efter det tillbringats med mamma, vi hälsade på morfar på sjukhuset och umgicks med han, och nu ska jag snart in till stan, det blir antingen bio eller film :) kanon! ha det bra. PUSS!

friends

en toppendag tillsammans med sara :) nu väntar vi på simone och kvällen kommer tillbringas med smält marabouchoklad och massa frukter. nu har jag precis städat hela mittenvåningen (y) bra johanna. Puss&Kram

memories

en fullspäckad dag.. skola, gruppdiskussion psykologi, banken med Hannah, buss hem, jobb-jobb, myskväll med 4 underbara tjejer från förra klassen (: sen får vi se fakitkst! det känns faktiskt väldigt bra! nu: jobbbbbb! PUSS!


only you

kom precis hem från en långpromenad med världens bästa sara :') mycket prat, som vanligt, och mycket skratt :D nu ska jag hoppa in i duschen & därefter kommer simone, som också ska sova här inatt! himla bra faktiskt (: <3


smurfarna :D en himlahimla bra kväll!!!!

I can't believe how things can change so fast

jag vet att jag inte är mig själv,
jag vet att jag blir tjurig,
jag vet att jag inte skrattar lika mycket.
men allt har en förklaring..
det är 1 år sedan på onsdag,
jag behöver tid till mig själv,
jag behöver få vara för mig själv,
jag behöver min familj & mina vänner,
men inga problem.
inte just nu,
inte just denna veckan.
jag lovar att försöka hitta rätt
efter denna veckan,
efter denna hemska dag.
jag lovar

sagostund på loftet

kvällen igår var grymt lyckad :) linda stod för förfest, dock blev det mest prat, skratt & dans! sen vid halv 11, tog vi taxin till loft, där det faktiskt var rätt dött till att börja med! men sen droppade folket in, och det var helt galet (y) sjukt bra folk, :) det blev mycket dans, men till den största delen satt jag o pratade tobias&tobias. (: dagen idag har tillbringats på rygginstitutet, och därefter skolan. Sen efter att jag kom hem, har jag sovit tills nu. otroligt skönt. nu blir det bubbelbad, fruktsallad, godis, GE-galan & mys! ha en fin kväll!
& tjejerna igår, TACK för en galen kväll :D

smurfarna

Nu drar vi snart på studentfest, smurfhits skivan finns med, kläderna är fixade och 7 taggade tjejer finns också :D förfesten hos linda kommer bli kanon, könner det på mig! Men innan dess ska jag träna mina barn med erik (: idag är dock en dag jag har otroligt ont, och vill hellst gå i ide eller ngt.. men jag ska ha kul ikväll :D:D

dagen igår var grym förresten, (: nuuu: packa, vila & träna barn! KRAM

en gammal bild från skördefesten på öland 2008 :)


our song

äntligen klar med alla grupprekomendationer! phu :D hannah, carro & tove har varit hos mig hela kvällen efter jobbet (: dessa tjejer är fantastiska!<3 & oj så mycket skratt det blev!
ibland önskar man att man kunde vara felfri, men jag antar att det är omänskligt.

sunday

min söndagr började tidig, närmare bestämt 07.30 (: jobbet stod på schemat och tro det eller ej, så såg jag fram emot det:D underbara jobbarkompisar och härliga ungar! :D(y) nu ska jag snart in till staden igen, men innan det blir det godis :D gårdagskvällen hos tove var fantastisk,(: mina vänner är otroliga<3 lovelovelove.


denna bilden fanns på pappas dator, har aldrig sett den innan,
meen.. ca 10h efter olyckan.
Anton Söderberg (: <3

hard work

jobb mellan 08.00-15.55 idag.. barnen är ju iallafall goa, så även om jag hade en pissdag, så piggade de upp mig! nu ska jag hem till tove med Hannah, Carro, Simon, Jocke, Martin, Simone & Tove! underbart <3 Melodifestivalen & massa gosaker. de gillar vi! (: imorgon blir det jobb hela dagen igen.. ojoj, inte mkt vila här inte (: men det är skönt att ha ngt att göra, dock finns det många negativa sidor med det med.. men pengar är braaa!
jag är inte okej med detta!

fyra bugg & en fanta

jaa.. som ni vet så är ju inte cola min grej ;) men Simon, Martin, Hannah & jag ska faktiskt iväg o dans bugg ikväll :D:D haha, spännande! skönt att tänka på annat :D dessa människor är otroligt bra!

idag har varit en okej dag :) var på anställningsintervju idag & allt gick faktiskt grymt bra. sen fika med carro, sara & hannah, och därefter barnträning. trevligt!

du gör mig glad :')



förlåt

as we learned how to fight

tio år av äkta vänskap, tio år av skratt lycka och glädje :') du bor i halmstad, vi träffas väldigt sällan pga skolan, fritidsintressen och nya vänner. Jag saknar dig & behöver dig. Men.. tojoha, forever and always, <3 och våran nergrävda plåtburk med minnen kommer vara grymt att gräva upp när vi är 20, efter 5 år i jorden :D du behövs här hemma, hannah & jag behöver våran bästa vän, :')
old picture, men tove är fortfarande bäst (: <3

smile

ananas, sharonfrukt, varm choklad med grädde, marabou, cornflakeskakor, täcke och en film :) idag är en mysig dag & skolan var grym :D ha en fin kväll

viljan

ett år har snart gått sen olyckan, och det har varit ett år av gråt, vilja och styrka. Jag vill så gärna komma tillbaka till det jag en gång hade.. friidrotten. & även om folk säger att det är omöjligt, även om folk inte tror på mig.. så har jag den tron på mig själv som säger att, j ag ska kunna springa på bana igen. Jag kanske inte får hoppa längd, men under tiden jag hoppade, så slog jag den gränsen jag ville slå, jag satte det rekordet jag ville och jag lyckades med det jag länge drömt om, men jag vill kunna springa igen. Att få vara en stor förebild för friidrottsbarnen jag tränar, är dock något utav det finaste jag varit med om, det ger mig en sån inspiration och en sådan glädje. Att få se dom utvecklas, se dom kämpa & se dom ha kul, det är en otrolig känsla, som jag önskar fler skulle få ha möjlighet att uppleva. Lycka för mig är inte att själv lyckas.. lycka för mig är att se andra lyckas med något de länge kämpat för. (:

remember.. Lev livet, det går inte i repris..
och ibland blir saker inte som man tänkt sig, de blir ännu bättre :) jag älskar att vara tränare, jag älskar att hjälpa andra. det finns en mening med allas liv, meningen med mitt liv, var inte att vara friidrottare.. det finns en större mening, för kom ihåg, det kan finnas nånting stort gömt i det lilla!
det var allt för mig (: nu har jag precis skrivit klart brevet till mitt fina fadderbarn Anisia som jag ska skicka iväg imorgon tillsammans med pennor och färgat papper och massa foton :D hon kommer bli så glad :') 

KRAMAR




please take me away from here

johanna bakar just nu cornflakeskakor och ska snart sätta sig framför en film :) har ingenting i skolan nu ;o inte förrens nästa vecka.. grymt :D
dagen har varit kanon (: jag ser fram emot att gå till skolan varje dag, & jag förstår inte varför! efter skolan träffade jag iallafall marcus en stund.. otroligt längesen :) men han är väldigt bra den killen faktiskt, & det vi hade glöms inte i första taget :)<3

må bäst.

Something has changed within me, 
Something is not the same. 
I'm through with playing by the rules 
Of someone else's game. 

no one ever seems to understand

en superhärlig dag i skolan (: rytmikshowen kommer bli grym:D efter skolan gick hannah & jag till banken, och på vägen hann jag med världens vurpa, mitt på storgatan, rätt typiskt mig^^ blöt & skrattandes gick jag viadre tillsammans med min ännu mer skrattandes vän! haha.. sen åkte vi hem, och nu har jag ätit och ska snart åka & träna barnen!

ni räddar mig. <3
-julklappsjakten, göteborg 2009 (: ojojoj, allt var grymt!

one year

ett år sedan som jag hade på mina spikskor,
ett år sedan som jag hade på mina tävlingsdräckt,
ett år idag, som jag hoppade längd,
ett år sedan friidrotten va det ända som gjorde mig lycklig..

men detta året har jag lärt mig mer än jag själv kunde ana. Jag har lärt mig att det finns andra saker som kan få än att må bra (:

jag vet vem jag är, när jag är hos dig

har precis pratat med min fina skånetjej i telefonen,
hon vet precis hur allt är, hon vet allt utan att jag
sagt något! du är otroligt bra vännen, <3

skolan började med att bussen var en timma försenad, inte okej.. träffade tobias en stund innan skolan, pratade lite, sen va det natur, geografi och religion.. träffade sedan marielle för en fika på eftermiddagen, oj, som jag har saknat henne;o hon förstår och hon är bäst, och jag älskar henne! <3 för en timma sedan kom jag hem från en långpromenad med mamma, mycket trevligt (: min mamma är kanonbra!<3 religionplugg står på schemat, ska skriva min uppsats och det känns väldigt bra :) jag tror den kan bli riktigt bra faktiskt!
Caroline Glans, du är kanon. <3

bästa, <3


RSS 2.0