love is in the air

ojojoj, vilken dag!
vet inte om jag ska skratta eller gråta .
dagen började bra, med fins väder! halsen gjorde dock ont, o jag hade knappt ngn röst. det va brännboll för barnen, och därefter skattjakt , det som vi själva tyckte var sommar-idrottsskolans höjdpunkt nummer eeeetttt! det började spöregna, och dunderåska ;o sjukt! men barnen var glada, trotts att de va plaskblöta från topp till tå! hannah&jag va tvungna att
till busshållsplatsen, & jag skojar inte om jag säger att det kändes som om att folk hällde hinkar över oss!det var precis som att ha badat med kläderna på, och allt detta resulterade att jag nu har 38.8graders feber, sprängande huvudvärk och en näsa som rinner saaaatan! inte bra.. men jag kan bara skylla på vädret ;p jag har nu sovit i 3h och är rätt pigg, men jag får inte sitta här egentligen, ville bara skriva ett inlägg om min knäppa dag ;p från solsken till regn på typ 2sekunder.. från att vara relativt pigg, till att bli dundersjuk! nu ska jag sova igen! pusss

en av uppgifterna var att ta kort på en lagmedlem(kille) , som provade
ett par högklackade skor, njut av viktor :D hahaa

här ser man lite hur sjukt blöta vi va! men man ser inte hur man kände sig ;p

två dyngsura bästa vänner, men trotts det, väldigt glada :D

när jag kom hem gjorde jag en god fruktsallad, med glass och apelsin-
juice (: toppppen! och sen myste jag ner mig i sängen, med en bra bok,
och teeee (: göööött! ha en fin kväll! nu ska jag nana!

monday

fina måndag :) ännu en härlig dag med solsken och goda vänner!
sommaridrottsskolan är igång igen efter en lång helg :D greeejt!
idag va det mångkamp i värmen :) det gillar vi!  efter idrottsskolan,
var jag hos doktorn, passade sedan michelle & noraoch nu har jag
tillbringat min kväll med fina vänner :) gick en sväng med tove, jocke,
carro och sara, innan vi tillslut hamnade hos carro, :) emil&jag kollade
film, sara&carro spelade spel och jocke kollade filmklipp! tove åkte
hem ;p en mycket trevligt kväll! (y) nu ska jag sova, imorgon blir det
skattjakt för dom små barnen :D PUSSSS

nora & michelle, påväg till macken för att köpa glassss:D:D


I don´t need you anymore

åh, vilken uunderbar helg :) helt galet!

fredag ; bussfärd mot götet klockan 09.00, en taggad johanna, & en taggad hannah skrattade mest hela resan ;) sen spenderade jag dagen med martin när vi väl hade kommit fram! det blev pizza med elin, rebecca, louise, hannah och tagge sen :) mycket mysigt!

lördag ; en dag som tillbringades på ullevi, för det mesta, men också på nordstan för att äta pizzahut med lollo&hannah, sen också på liseberg med fiiiint vänner! och precis som på fredagen, tillbringade jag nästan hela min dag med fina falumartin (: underbart! zacke kom också och hälsade på i göteborg, mycket trevligt :D kvällen/natten spenderade jag på liseberg , vann storvinsten på basket (två stolta tjejer vid namn hannah & johanna skrek och skrattade satan när vi vann), utkikstornet och sen en maaassa godis och mat! greeejt! lite strul med tåget hem, men det löste sig :) 3 trötta tjejer somnade gott efter en fiin dag i solen!

söndag ; sista dagen! martin och jag kollade 200m-loppen och tresteget medans vi skrattade ikapp! prat om allt mellan himmel och jord hanns också med :) killen är i en klass för sig!  dagen gick fort, och var sjuuuukt varm! galet :) vid klockan 9, efter hannahs 800m-lopp rullade våran minibuss hem! hannah&jag sjöng hela vägen hem, och skrattade gånger 1001 ^^ en galen resa, helt underbar, toppppppppen :D

vänner, från hela sverige fick jag även chansen att träffa:) galet, allt mellan skåningar och norrlänningar :D det gillar vi!

louise, sara, rebecca & jag, första dagen (då vi fortfarande orkade vara i solen^^)

en glad johanna, högst uppe på högra ulleviläktaren :)

HANNNNNNNAH :D<33

vet ni? jag älskar det :')

bye

hejdå gemla - hej göteborg !

värendsmästerskapen i fotboll :)

en helt underbar dag! vilken lag-känsla, vilken lycka, vilken glädje, vilka människor :D (y) toppppen! det var idag dags för fottbolls-vm :DD mitt lag (brasilien) var sjukt taggade, trotts det att de inte hade ngr avbytare, och var 4 stycken! vi kämpade på bra! och lyckades vinna några matcher, innan vi tillslut hamnade på 3.e platsen :D greejt! jag va helt inne i matcherna, hoppade runt, skrek, skrattade & var sjukt nervös ;) efter matcherna, gick jag och hannah ner till stationen för att träffa fina marielle! <3 det är glädje och lycka :) tog bussen hem, och har nu tillbringat min eftermiddag med att packa, övningsköra, handla och umgås med sara :) jag plockade en bukett blommor för att sedan gå tillsammans med carro & sara till joakim för att fira hans 18(!!!)årsdag:D grattisgrattisgrattis . nu har jag kommit hem igen, och skka duscha, och packa i det sista innan jag lämnar växjö imorgon föra att åka mot göteborg :') underbart!ha en fin helg (: puss&kram


en söööt arvid :D

mitt fina lag !:D fåå , men ack så grymma :D
dock saknade vi gustav, björn och marcus :(

det vinnnnnnande laget : Pooooortugal :DD

taggggade småknattar påväg till fotbollsplanerna :)

heja oss :D iaf de 4 barnen som va med (y)

nu är der bedtime, hörs på måndag :D
pusssss





this is who I am, and this is what I like

tredje dagen på sommaridrottsskolan, och ännu en dag med kanonväder! helt underbart, sinnes. en dag med friidrottsgrenar, och en johanna som var så inne i sitt höjdhoppscoachande att hon hoppade runt av glädje varje gång ett barn klarade, :) nästan som jag brukade göra själv när jag slog pers i längden :D haha ! gaalet .. barnen uppskattade det dock, dom kramades, gjorde "give me five" och skrattade ! alla var glada, det gillar jag :)

i eftermiddag har jag kämpat med utrustning inför Fotbolls-vm imorgon :D:D:D mina barn kom 2.a i stafetten och valde att vara Brasilien! så imorgon gott folk, så är hela min grupp gula och gröna, och har plakat, det kommer bli toppppen! (y) heja laget :D kvällen har tillbringats på idrottskliniken med tove och alla biffarna !^^ och vet ni? snart hör även tove & jag hemma där ! dock är det ett tag tills dess !;) haha , men vi har kul! dusch och bastu väntade, innan vi åkte hem! nu sitter jag ute på altanen och bara njuter av den ljusblåa himlen, inga moln i sikte medans solen går ner på min högra sida !:) uunderbart :)

& jaaa, jag kan har fått världens bästa nyhet idag :D martin kommer på världsungdomsspelen, !(y) topppppen, som jag saknar den killen! puss&hrj / en glaaaaad johanna :)


en kväll i juni

ännu en fullspäckad dag, ! vaknade vid 09.11, BANAN också, försovit mig 45min ;o 9min tills bussen går. detta går aldrig tänkte jag! slängde på mig kläder, tog med mig en drickyogurt, och tog sedan cykeln och cyklade satan till bussstationen, men i allt detta stressande, så gick bommarna ner ;o inte min dag tänkte jag då! men jag hann tillslut i tid till stationen där hannah väntade! äntligen en lugn stund nu när jag får åka buss, men icke sa nicke, hade glömt nyklarna till skåpen med utrustning (y) jippie!

men dagen har varit helt underbar, tro det eller ej :) men ska aldrig mer försova mig (y) haha, vid 14.15 åkte hannah och jag bussen hem , jag la mig i solen en stund, men tröttnade snabbt, och gick istället in o lagade mat till la familia, så att det skulle vara klart när dom kom hem :) mycket snällt, enligt mig:) plockade också ur diskmaskinen, och städade iordning lite smått :) jag gjorde sedan en kiwismoothie och la mig o lyssnade på lars winnerbäck! GREAT!


vid 16.30 ringde min sjukgymnast, undrade hur det var och så :) hon frågade om jag kände att jag kunde öka min träning lite kanske? göra något som jag tycker är kul, men inte gör ont ! jag sa , sjäääälvklart, INLINES!:D:D hon sa att jag fick testa, men inte för mkt :) ååååhå, va glad jag vaar!:D tog på mig skrillorna och for iväg med lasses låtar, dunkande i öronen, med vinden som svalkade och med solen som stekte,heeeelt sjukt underbart helt enkelt ! jag va ute i 10min, sen gickdet itne mer, men OJ va glad jag är!:D hon tror på mig, lena är underbar! :) röd som en tomat, med svetten rinnandes och med ett leende på läpparna kom jag hem, och la mig i sängen o drack 2liter vatten !^^ toppen!

kvällen tillbringades framför allsång på skansen, ojojoj, vilken dag :) och vet ni? det ÄR faktiskt sommar nu :D fantastiskt! en sak till förresten! efraims mobil blev stulen idag på vallen! vilken himla ärthjärna tar en annans ägodel, har de inget samvete? nej, det verkar inte så! sjukt dåligt, ! hoppas nu att den som tog den, får så dåligt samvete, att den lägger tillbaka den där den tog den! jag förstår inte hur man kan göra ngt sånt!

music is my way of thinking


sommaridrottsskolan har dragit igång igen, denna gången med 25 barn,
på 5 ledare :) jag har en grupp på 7 galna ungar, ! en härlig dag med skratt,
fjant, lekar, namnproblem och underbara vänner :D

arvid, stina, victor, björn och gustav (: lina och marcus fattas!

carro och jag köpte en påse med tobleronechoklad, och cyklade ner
till mullavad för att bada & sola, mycket mysigt (: har nu tillbringat kvällen
med henne! kom nöjd hem för en stund sen efter en tävling med småkillarna
uppför backarna , där jag vann ! mycket viktigt ! claes och hugo,
kom tillbaka när ni tror ni har en chans! ;) nu ska jag duscha, och sedan
sova ! en härlig dag på värendsvallen väntar imorgon igen :) då blir det friidrotts-
grenar :D take care .

och btw så fullkomligt äääälskar jag detta underbara väder!
tack för mig !:D

walk in the sun

underbar dag , underbara vänner, underbara värld :)

träning med tove, promenix med totte & carro,
bubbelbad/hemmaspa med mig själv :)(y) underbart!


HAHA, sååå sjukt snyggg !^^ chokladmasken är var underbart skön!:D

just like kindergarten

en tjej sa en gång till mig : lev livet, det går inte i repris! och jag lovar er att hon hade rätt. man inser att man gjort fel, man inser att man borde gjort saker annorlunda. men då är det försent. man kan inte ändra på misstag, men man kan lära sig utav dom. om jag ska vara ärlig, så var jag en idiot hela 5.an-6.an-7.an, men jag står för det. jag står för allt jag gjorde, står för hur dum jag var, står för att jag inte vågade sätta ner foten och säga nej!

men jag har lärt mig utav det, jag har lärt mig att gå min egen väg, inte göra som alla andra, lärt mig att göra som mitt hjärta vill, inte som alla andra vill! och jag är stolt över det,! jag har lärt mig att vara stark i alla lägen, inte klaga och inte snacka skit. det funkar inte så här i livet!

en sak jag inte har lärt mig, är att ta hand om mig själv! att lyssna på mig själv, veta när jag behöver vara ensam. jag finns alltid för alla vänner, no matter what. men om en sak rasar, så rasar allt, för i mitt huvud snurrar allt möjligt! galet , men sant! 

det jag ville få ut av detta är att man inte ska gräma sig över gamla saker, utan se framåt, jag menar.. man lever bara en gång!  men glöm aldrig det som en gång varit bra, och hata aldrig någon du en gång har älskat. glädj dig åt andras framgångar och tro på dig sjäv. njut av livet, för vi lever i en underbar värld, ta hand om varandra, och skratta, för tro mig, det är det bästa som finns :) lev varje sekund, som om det vore den sista, för livet går trottsallt inte i repris!


midsommar 2009

en helbra kväll igår :)
började med midsommarfirande i parken, med alla småungar (: dans runt midsommarstången, sång, uppträde och massa mys :) det gillar vi! sara var ett underbart sällskap och tillsammans tog vi hand om mina söta små barn, maya&michelle,! glada och taggade cyklade sedan jocke, jag och sara i riktning mot magnus ute i skogen! efter många om och men, med blandannat blommplockning och söregn, så kom vi tillslut fram, dygnsura och trötta, men glada ändå (: jag gav min bukett till magnus, tillsammans med en midsommarteckning (y) allt drog igång, vi åt god mat & måååånga jordgubbar! tog våra filtar och begav oss mot sjön , för att kolla på solnedgången (: suuupermysigt! när vi började frysa så vandrade vi hemåt igen, oc tillbringade sedan natten inne hos magnus (: prat, skratt, guitarhero, mys och tedrickning (y) det gillas skarpt! vid klockan 01.30 tog jocke, linus, jag och sara våra cyklar och cyklade hemåt, livrädda men glada efter en supermysig midsommarafton :) vid 02.00 var jag hemma, och somnade gott vid klockan 03.00 efter smsande med härligt folk (: hoppas allla hade en supermysig midsommar! & jag lovar er, man kan ha kul utan alkohol, jag kan iaf ! jag vaknade inte upp i ett tält på öland, där spyor rinner på marken efter allt regn, jag vaknade inte upp med minnesluckor, undrandes omvad egentligen jag gjorde igårkväll! jag vaknade upp glad & pigg i min sköööna säng och tänkte : fy va roligt jag hade igår :) och kommer ihåg allting! & vet ni? jag är stolt över mig själv :) ha en fin dag alla glada!:D

rap das armas

haha, en sån sjuukt go låt :D lyysssna förfanken!
"rap das armas"

regnet det bara öser ner, och jag skojjar inte ;o det verkligen ÖSER! nu öppnades precis himlen utanför mig ;s gaalet ! hoppas på bättre väder senare :) nu har jag precis fixat klart mig ! kransen från igår lev förstörd :( inte för kul, men jag kör på blommor i håret istället:D greeat det med! vid halv 2 så går jag till sara, där jag lämnar mina grejer innan vi går till parken och myser med resten av gemla :) midsommarfirandet där är inte att leka med :) suuupermysigt ! fika, midsommarstångsdans, uppträde, clown, boll&pilkasting, lotter, skjutbana, ponnyridning :) ååh, jättemysigt! sen bär det iväg hem till magnus, där vi ska mysa (: det blir grillning, jordgubbar, filtar, sjön, prat och massa skratt, somvanligt :) mcyket bra ! det gillar vi ! det blir ett gäng som samlas där, inte för många, men lagom :) bättre det, än att supa ner sig på öland detta året, eller vad säger du carrol? ) haha ! Pusss&glad midsommar :') <3


 

the start of something new

en underbar dag (: började med att jag träffade marielle på stationen i 5 min, innan hon var tvungen att gå på bussen & jag sprang vidare mot ortopedkliniken för att få tid till operation.. i höst är det dags för första, sen väntar två till efter det :) lina&robban hämtade mig på stationen, vi åkte upp till deras lägenhet, fikade med glass&varma hallon, och åt fruket (: mycket prat hanns också med (: underbara människor! och GRATTIS fina lina, <3 när jag kom hem, så gick vi direkt till parken, plockade blommor, och började klä midsommarstången, det var ett glass gemlagäng som samlats! mycket mysigt , även god mat fick vi (y) carro&Jag träffade sara en stund, myspys (: jag ahr nu tillbrinagt kvällen med carro, jocke och emil (: mycket mysigt,! härliga människor ! <3

orkade inte vända :*

LINA STENSSON!
min allra bästa vän, tjejen som jag kännt i 2 år, som vet allt om mig, som kan se allt utan att jag berättar! hon som alltid vill allas bästa. under senaste tiden har allt gått i vågor mellan oss, sakta med säkert hittar vi tillbaka! och jag ljuger inte om jag säger att jag älskar henne, allt vi gjort tillsammans, allt vi varit med om, alla minnen och alla skratt! allt är galet ! Lina , du är nu 18år, det är sjukt ! vart tog tiden som 16åring vägen? ;o då vi kom in på deluxe utan leg, då vi gjorde allt för att få komma in på 18.års-stället! crazy! jonas & henke! allt det va knäppt :p men underbart! nu slippr du "planka" in, nu kan du stolt visa upp ditt leg och säga : JAAAA, jag är 18!!! I love you, <3

you´ll be in my heart

no matter what they say :')

en helbra kväll hos lina, med familjen Loeffel & Bengtsson!
det blev god mat innan Lina, Linn, Carro och jag sjöng singstar,
carro försvann sedan, då gick vi ner o fikade, då även
adam, nellie och deras föräldrar också kommit :) vid 21.30
skjuttsade lina,robban& linn ner mig till stationen, och jag tog
gemlabussen hem (y) nu harjag precis surplat i mig en kopp
sommarte och ska snart sova! imorgon väntar ortopeden,
för att få datum för operation av mina fötter! jag väntar fortfarande
på besked från nackdoktorn.. men det blir bra :D:D sköt om er!
bilderna från igår kom inte idag heller, carro är seg på att skicka!
men innan året är slut, så lovar jag :) Pusssss

happy

min dag började med träning på idrottskliniken :) skrev också in mina första körlektioner, 7 Juli, 17Juli och 17 Augusti (: greeat! sen ska jag bara köra på (: jag & mamma åkte sedan hem, drack varsin hallonsmoothie & åt god mat :) nu ligger vi i soffan och vilar, gööööttt (y) ikväll blir det mat och mys hemma hos stensson, lina fyller nämligen 18(!!!!!!!!!!!)år imorgon :D:D ååh, underbart ! hoppas och tror på en mysig kväll (: toppen !

& jaa, jag KAN vara den gladaste i världen idag :) allt går bra nu helt enkelt! man ska ta vara på dom dagarna man känner så, för det är inte alltid lätt här i livet. belive me, I know :) tro på allt, även det omöjliga, för allt är möjligt, om man tror (: peace and love/johanna

mysfaktor 1000

det var 6glada vännner som klockan 21.00 ikväll möttes vid macken, med fika, filtar, te, choklad och kaffe för att tillbringa kvällen tillsammans ! vi klättrade upp på ett tak, och bäddade ner oss under filtarna, medans det började skymma. vi drack te, åt kex, skrattade och pratade! helt underbart, mer sådans kvällar behövs :) tillslut låg alla mätta och goa på rygg och kollade på molnen som svävade iväg, och bara njöt :) helt galet bra! vi gick sedan en runda , och nu kom jag precis innanför dörren (: åh, tack fina ni!  bilder komer imorgon, PUSS!

sommarsommarsommar

en härlig dag, med solsken och leenden till max :)
mormor kom till växjö vid halv9, mor & jag hämtade
henne på stationen & köpte därefter blommor
och åkte till jennies avslutning på bergunda!tänk
att även hon blivit så stor& slutar 9.an nu! ;o
mötte upp eva & hannah, sen kollade vi på sång,
rektorns tal & stipendieutdelning! det avslutades i
klassrummen, med tårar från alla 9.or ! oj, det
vattnade i ögonen på mig också kan jag säga, tänk
vilken underbar tid högstadiet var ! :) <3
det blev sedan en god jordgubbstårta, för att fira :D



hannah, amanda, jennie & jag begav oss sedan ner till mullavda för att  sola oh bada !:D träffade en massa folk där, och det blev 2 mysiga timmar! toppen helt enkelt :) när jag kom hem igen, så gick jag med världens sötaste ungar till macken & köpte god glass! det var en händelserik promenix/cykeltur vill jag lova ! sötungar<3



ikväll blir det picknik med fina vänner ute på ängen :)
fitar, te, fika och bara mys ! TOPPPPPEN! Pussss



kämparglöd & vilja

sjukgymnasten till att börja dagen med :)
lite nya övningar oså.. inget roligt med det inte.
va hema en stund, åkte sedan bussen in med hannah
allt från skratt till tårar innbar den resan. och tillslut
kom vi fram till vallen, där jag inte satt min fot på länge..
pratade med ingela och anna, innan hannahpanna
tränade ! jag tog tider och solade. sen blev det skratt
med sebbe, tagge, effe & hannah ! helt galet.. innan
anna skulle gå.. då brast nästan alla ut i gråt. den inspirations-
källa den tjejen har varit för oss är svårt att förklara. hon
är glädje hela hon. Anna, tack för ett fint år med dig :) 
vi åkte hem, nedstämda .. och nu ska jag snart ut med
carro & joakim :) det behövs ! ha en fin kväll.

och snacka om att jag blev paff när agne bergvall kommmer fram och säger : johanna, vad säger du när jag säger martin kallur? ;) undrar va i hela friden han och karin pratade om ;o haha, dock fick jag inte veta ngt, han gick skrattandes därifrån! inte bra ;p PUSS

dans, skratt, tårar, GALET!

ja, gårdagskvällen var helt sjuk ! förfest med tjejerna sedan shake i parken !:D MYCKET lyckat :) träffade underbara anna, en sån fin tjej får man verkligen leta länge efter, :') träffade även elin&dardan som var ute och spatserade ! härligt folk :)<3 hannah hittade sin flirt, och jag såg inte henne mycket under den kvällen vill jag lova! tove & carro umgicks med massa killar, och jag satt med johannes, joel & anna. tårarna rann, tack underbara vänner för alla ord, kramar och allt. <3 vid klockan 02.15 påbörjade vi våran färd hemåt, ;p sjuukt lång tid tog det. men när vi kom hem, somnade alla som stockar , sjuuukt skönt ! när jag vaknade, var jag fortfarande snurrig.. vi har tillbringat våran dag i solen, med tuusen vattenflaskor(eller okej, 5 var) och bara sovit :p sjuuuuukt skönt ! nu, innan vi åkte hem, träffade jag marcus, kände att det behövdes. kom dock ingenvart.. jag grät mest. bussresan hem var härlig, hannah, tove, jag och carro skrattade satan åt olika namn! TACK tjejer för allt ni har sagt och gjort nu denna helgen, ni är mer än guld värda, <3 jag älskar er ! & marcus, även om det aldrig mer kommer bli som innan, och även om vi knappt känner varann längre, så kommer jag aaldrig sluta älska dig. du är allt och lite till<3

tagga

kvällen kommer bli toppen, jag bara känner de på mig:)
bilen rullar mot bussen vid 14.20, sen går bussen
14.55, greejt ! vi har packat & jag kan lova att våra väskor är
hemskt stora ;o haha,! vi hoppas på en satans kul kväll (y)
jag lämnar dock datorn hemma, det får inte plats !
ha en fin lördag, imorgon kommer jag hem vid 22.00-
tiden :D PUSSSSSS


ID07-tjejer

sommarlov !!
sjukt sköönt, helt galet ! men overkligt faktiskt! konstigt,
kyrkan, skåres, buss hem, tv, dator, powernap, träning,
sen begav oss hannah&jag till lina för att checka hennes
& robban lägenhet ! sjukt mysigt (: vi spatserade vidare
till nikki för att där äta god tacos med många andra underbara
själar ! det blev musik, dans, mat, godis, skratt och AMÖBA!
like it !(y) hannah & jag tog bussen hem vid 22.20, men innan
det hann vi träffa marielle & johanna ! fina tjejer ! <3
jag spenderade sedan en timma hos extramamma pia
med familjen och deras familj ! greeejt ! nu ska jag sova och
tagggga för åsedadagarna imorgon ! MYCKET BRA !
hannah, tove, carro, johanna, elin & kaaaaanske marielle,
vi hoppas :D take care


äntligen

äntligen detta underbara sommarlov som jag sett fram emot till tuuuusen ! nu är det bara en dag kvar, helt galet (: känns dock inte verkligt, men whatever !;D dagen har varit sämst till att börja med.. grät mest i skolan. men underbara vänner finns det ju :') <3 sen gick carro, hannah och jag ner till stan, fixa studentpresenter och såå . pengarna tog dock slut ;o ojoj ! så vi fick plocka blommor och skriva denna underbara dikt : - ERIKA, när du ser denna bukett behöver du inte kräkas, för det är faktiskt tanken som räknas. Det tog "a long time", men ändå blev det bara slajm. Men när man inte har några pengar kvar, så får man ta det man har ! RIKTIGT STOLT ! det är min kära vän carro som har diktat medan jag kom på idén :D det blev sedan studenfest hos erika efter alla alla studnter sprungit ut frånkatedral! mycket trevliga människor = en mycket trevlig kväll :D greeeeejt ! nu har jag spenderat en timma med carro ! haha, och jag kan lova er att hela timmen bestod utav skratt! DU ÄR TOPPEN! elin & simon ringde också från deras klassfest! :) åh, dom människorna tycker jag mycket om :) nu ska jag sova ! imorgon vid halv 7 ska jag vara klas, för då ska jag till carro och hjälpa henne :D sköt om er ! PUSSSSSSSSSSS

chilledill!

en helmysig onsdagskväll :) pizzaparty på excellle med 8andra glada friidrottare !:D pizzan ligger nu i tryggt förvar i min magggge ! riktigt gott (y) vi begav oss sedan till Sports för att checka fotbollen, men insåg en liten stund senare att vi nog skulle ha roligare hemma hos frida ! så emelie&johanna tog varsin bil o körde oss hem till frida! och där blev vi plötsligt 11stycken ! RIKTIGT bra kväll :D härliga människor<3

frida, amanda, tagge, carro, johanna, kim, emelie, hannah, pontus, ellinor <3

pizzaparty

friidrottarna är i en klass för sig, så är det bara! ikväll blir det pizzaparty med ett härligt gäng på excelle, hoppas det dyker upp mycket folk :) det kommer bli niiiice (y) det gillar vi ! även om inte pizza är min starka sida, så ska det bli toppen (:

min dag har annars varit deppig bara.. carro piggade dock upp min stämmning med hennes galna personlighet ! en toppendag med dig carro, TACK ! <3 nu blir det övningskörning !:D PUSSSSS

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


& jaaa, jag har blivit förälskad i hans låtar ! Lars Winnerbäck !!!



en dag som har inneburit vänner och sömn ;) RÄTT trött från igår, men det är det värt. tack en än gång alla! marielle räddade min dag.. alla behöver en som hon, <3

& det var så det gick..

I know how it hurts,
when you lose the one you wanted,
cause he's taken you for granted,
and everything you had got destroyed

FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN!

emelie, johanna, kim, robin, therese & wösse ! GRATTTIS ! men oj, som vi kommer sakna er :(<3 en helt galen kväll med fina vänner !! mat & maaassa prat hos busrobban, sjukt härligt folk (y) sen rullade cykeln iväg till emelie, johanna och kim, där det fanns ännu mer folk ! riktigt nice :D:D efter en stund drog all till robin, och det blev feeeest :D mycket folk, nya & gamla vänner :) like it ! det blev dans, musik, prat, skratt och lite knasigheter ! TACK för en sjukt kul kväll gott folk :)

here comes the sun

en härlig, slapp dag i solen :) ja-a så kan man beskriva min dag :) jag tog mig en powernap i solen i 45min, innan vi(jennie&jag) gick och spelade minigolf med joel,adam (: andreas&dardan kom också !:D jag kom 2.a, 2 poäng efter adam ! RÄTT sur kan jag meddela att jag va ,p men joel var värst !^^ haha jennie&jag fikade hos mormor o morfar, och nu sitter vi i bussen påväg hem :) uppdaterar senare ! PUSS

sverige-danmark

en skandal helt enkelt ! inga glada miner efter den matchen inte, drygt , men sant ! jennie&jag tillbringade våran kväll hos anton, med marcus, andreas, joel och dardan :) mycket trevligt ! vid halv 1 ungefär började vi den långa (typ 2km) hem till mormor ! ett glatt gäng som råkade ut för det ena och det andra , en grävling kom förbi, en kille i ett hus satt och kollade på porrfilm, joel tappade cykeln, vi träffade på robin&sebbe, det blev även mycket skratt och prat :) trevligt ! vi sa hejdå, då klockan va 2 kanske, :D tack för en toppenkväll killar & jennie :D jag vaknade nyss och ska snart ut och gå en sväng, great (: ha en fin dag i solen, pusss

beautiful soul

fotboll med marcus,joel,johannes & ngr till, långpromenad med mormor&jennie, tennis med marcus, anton, andreas, joel och jennie :D det är vad min dag har bestått utav! och snart drar vi till anton för att kolla fotboll, sverige-danmark! great! tänkte bara uppdatera lite innan :D ha en fin kväll, det ska jag ha ! <3


teardrops on my guitar

en fin dag :D vaknade vid 10, och efter en stund begav jag mig till erika och spenderade mina 2kommande timmar hos henne, för att fixa hennes balfrisyr ;D det blev fin, och hon blev väldigt fin :) jag åkte sedan in till stan, för att umgås med carro,hannah,jennie&amanda !:D mycket bra ! gick upp till anna för att äta jordgubbar och nötter med henne och josefin :) sen blev det att kolla på katedrals bal, och ooooj va fina alla var !:) jag & jennie åkte bussen mot åseda! vi träffade anton, andreas, marcus, joel & emil på pizzerian, och snart ska vi till anton för att kolla film oså :D mysigt ! ha en fin kväll! <3

björnbröder

en fin dag med fina vänner runt om mig :) sjukan, skolan och sen kungsmads bal :D jag, hannah, anna och erik gick ner till stan efter tyskan, vi pratade oså, sen kom även louise till stationen :) sen kom ävem marcus och carro ! en trevlig pratstund :) sen blev det donken för mig o carro, har inte ätit där sen den 17februari (olycksdagen), men det va rätt gott (y) vi kollade sen på de underbart fina människorna nere vid domkyrkan! sjukt fina klänningar och håruppsättningar, OJ vad jag längtar :') jag har spenderat min kväll med datorn ! massa trevligt folk, :p nu ska jag kolla björnbröder ! PUSS

crazy

en dag med blandad kompott kan man säga :) simlärarutbildning, sista lektionen med dom små barnen, träffades även nico en stund. sen skola, matteredovisning med sofia&hannah som gick galant, o sen samhäll, där vi kollade film, " the heartbreak kid" :D sjukan därefter, och efter en timma där , träffade jag fina marielle en timma (: därefter träffade jag lite folk, såsom emil, anton, martin, sara, jocke, simon, erik och bea :) mycket bra ! tränade på IK, och sen blev det slapp hela kvällen! gick dock till carro och fjantade lite, tog typ 65 kort med hennes webcam !^^ lite smakprov kommer upp på bloggen här nere ;) imorgon blir det sjukan.. och jag är nervös !!! PUSS!
   
  

Tied together with a smile

I told you everything, opened up and let you in
You made me feel alright, for once in my life
Now all that's left of me is what I pretend to be
So together, but so broken up inside


sovmorgonen i morse satt verkligen där den ska vill jag lova, sjuuukt skönt (y) matte & tyska, sen träffade jag marielle&bea en snabbis med hannah !:D utvecklingssamtal därefter, och även det gick galant ! köpte sedan skolavslutningsklänning och därefter åkte vi hem o åt god mat (: övningskörning och fina vänner stod sedan på listan! Caroline Glans <3 o sen även jocke en stund :) nu är det sovdags, simning imorgon med dom små barnen :D




bilder från festen i helgen :)

sunshine

en fullspäckad dag, helt galet!

- Skola , vilket innebar samhällslektion, :D
utomhuslektion med marika, nyhetsfrågor
från hela terminen, heja oss(y)
- Minigolf med klassen, riktigt kul faktiskt!
- Promenad och massa prat med marielle :)
- Arbetsintervju på simhallen, oh nu har jag jobb
i sommar, men även i höst och vinter (y) greeat!
- Växjö Frias bal med lina & louise! åh, så fint !
-Vara SÅHÄR nära på att krocka med en annan bil,
i bussen påväg till IK, vilket innebar att min nacke
inte mådde bra när jag kom fram;p
- Träning på Idrottskliniken, :D:D

och jaaa, ni läser rätt på sista !:D jag tränade idag.. eller man kanske inte ska kalla det träna egentligen, jag skulle cykla minst 20sek (om det verkligen inte funkade) och högst 2min ( om det kändes bra), och, det kändes dåligt, men jag körde 1.50 mintuer ! :D:D helt glad (y) och jag kommer ha träningsverk ;p haha ! sen blev det lite lätta övningar. jag är helt slut ;p så sjukt dåligt, men fyyyy så skönt detta är !:D   att bara få röra på kroppen igen, även om den himla kragen måste vara på ;p nu ska jag duscha, o sooova (y) pussssss&kram


RSS 2.0