it´s a long way

jobb, studentveckor, baler hit och dit, ännu mera jobb.. hur i hela friden ska jag hinna med allt? jag jobbar mer än jag hinner och just nu har det kört ihop sig för nu hinner jag inte fixa mitt pärlsmycke på söders blommor heller! jippi! tur då att växjöfria och johnbauers fina balmänniskor fanns idag, så man bara kunde slappna av och gå runt & checka alla otroligt fina frisyrer och klänningar! själv sysselsatte jag mig med att fixa elin och hannahs frisyrer, och de blev otroligt fina både två :) awesome!
nu ska jag sova. godnatt (:

I know you are there

min lördag tillbringades med fina vänner, mys och massa skratt (: det är sånna kvällar man verkligen behöver ibland! dagen idag spenderades på jobbet hela förmiddagen! sen blev det mat med familjen på akropolis vilket var heeelt underbart gott! vi hämtade upp lilltobias och han fööljde med mig hem, och jag har nu umgåtts med han i 6timmar! film, mys, massa skratt, fjant, prat och mat. han är fantastisk den killen:) <3


PUBRUNDA 2010

SÄG OH AH KATEDRAL SÄG OH AH KATEDRAL..
så  lät det när katedrals båda grupper intog växjös storgata :) vilken känsla, vilken stämning, allt var helt galet :D det ända jag gjorde var att hoppa o njuta nästan, verkligen ta vara på tiden!! nu kände man att det snart var slut.. det blev westside-grace-sports-båten-oleo. alla underbara männsikor, alla galna klasskompisar, allt var helt enkelt grymt! :D trots krycksen så hade jag en oförglömlig kväll!
idag blev det jobb mellan 07.00-10.00, sedan sjukhuset (: jag var hos en knäspeciallist som nu berättade för mig att det kan vara korsbandet, och därför ska jag göra en magnetröntgen och därefter se om det blir operation! nu ska jag få en skena, så jag slipper vara så ostabil i knäet iallafall :) skönt att det går framåt :) ikväll blir det mys med fina vänner! KRAM

wait for me

två underbara dagar på jobbet tillsammans med underbara människor :) jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra på ett jobb som jag verkligen gör :D galet bra! & nu ska miriam bli min arbetskamrat med, heeelt sjukt bra :D nu har jag jobbat 33timmar på bara 6 dagar, och det känns så sjukt bra :)

imorgon är det pubrunda och jag är galet taggad :D det kommer bli grymt!!! nu ska jag sova, är heeelt slut efter en hektisk dag! PUSS!

who am I

fantastisk helg, grymma vänner, god mat, sol och slapp!
min dag har spenderats tillsammans med familjen och kusinerna i åseda hos mormor&morfar (: där blev det sol, mys, god mat, efterrätt, fina vänner, fotboll och godis! kom hem runt 20.00, och efter det har det bara varit slapp, jag var grymt trött, och har vilat en stund! saknade andreas ringde precis, och nu har vi pratat ett tag om allt mellan himmel och jord, han är underbar den killen! synd att man inte träffas oftare än vad man gör.. han, tillsammans med 3 andra killar förändrade min livsyn och min syn på killar! ni är fantastiska, synd bara att de själva inte förstår det.

adam


detta är världens sötaste kille :D:D grill & mys hemma hos hans familj idag tillsammans med pappa ock syster. mamma är på rock the lake med sina poooolare och dansar loss tillsammans med Calle Kristiansson. dagen har tillbringats på jobbet, och ute i solen för att steka :D helt underbart!

<3

is it true?

sovmorgonen idag var grymt skön och efterlängtad! kände att jag behövde sova ut lite :) jag träffade tobias en snabbis på stationen innan pappa och jag åkte till sjukan, som egentligen bara skulle bestå av att jag skulle få ett taxi-intyg.. men icke sa nicke! jag fick för det första reda på att min förra doktor blivit sparkad, sedan tyckte den nya doktorn inte att det lät bra alls med mitt knä, så han antog en minisk-skada, så nu blir det att åka till ortopeden och kanske göra titthål! LOVE IT... not.

jaja, nog bubblat om det :) jag jobbade iallfall 8timmar efter detta besöket, och de 8 timmarna var grymma!:D skratt gånger tusen, underbara jobbarkompisar och många nya lärdomar (: imorgon ska jag äntligen få fika på stan med min älskade saknade marielle! <3

kom änglar

sjukan på morgonen, skola mellan 11.45-13.45, fick tillbaka religionsprovet som visade sig gått kanon(förvånad johanna), jobbade sedan på Vikaholm mellan 14.00-21.00 vilket var grymt :) åh, så himla roligt, så givande och otroligt mycket skratt :D jag glömde bort all smärta, jag glömde bort all ledsamhet, det ända jag tänkte på va otroligt underbara jobbarkompisar och galna personer som bor på vikaholm :) de sprider grymt mycket glädje och lycka, och att vara där och träffa dem, ger verkligen nånting tillbaka, nånting stort :)
nu ska jag sova, ny dag imorgon :) PUSS!


future

min fina vän joakim & jag sitter just nu & pratar framtid.. dock fjantar vi mest, men han har tusen drömmar jag har... noll? ojoj, vart har alla drömmar tagit vägen? vad brinner jag för? vad vill jag göra? vill jag flytta till umeå, är jag redo för det? vill jag jobba som personlig assistent? är det jag?

det ända jag är säker på är att jag vill vara tränare för mina underbara ungar:) & det är ju iaf ett steg på vägen!

perfect

gårdskvällen var mer än lyckad! Jocke&Sara kom till mig, och jag kan lova att min kväll innehöll det mesta. Den bestod mest utav skratt, rim & fjant. Vi ska nämligen göra en fotobok från tiden på gymnastiet, alla händelser, bilder och minnen, eftersom att många av oss som umgicks innan kommer att försvinna från gemla, & då blir detta en studentpresent! (: vi blev klara, den blev grym, otroligt bra, meen.. datorn krabbade och den försvann! haha, ännu mer skratt, nu blir det bara att börja om ;) bra där!
imorse var det jobb mellan 09.00-13-00, :) nu är jag helt slut, och ska vila en stund! take care!

en doft av sommar

kvällen igår var grym (:
först tränade jag folket från värnamo efter att ha blivit inringd ännu en gång :D awesome. sen åkte hannah&jag på möte på venezian med friidrottstränarna, mycket trevligt :) därefter stod fest på schemat, gustav, och 3 av hans vänner hämtade oss vid norremark. vi åkte till festen, där det var otroligt mycket folk! bland annat totte, ida, gustav, alle, mange, jonna, malin, sen runt 12 stycken jag aldrig hade sett! det blev lekar, skratt, grillat, prat, fjant, galenheter och ännu mera skratt! grymma människor det där (: kul att lära känna nytt folk också, som alltid vill säga ;)
idag ska jag jobba med fina anna :) mellan 13.50-15.20, kanon! PUSSS

studentfest

studentfest va det ja! (: en grym sådan! sista för alla skolorna tillsammans, tider går otroligt fort! Först och främst vill jag säga tack till amanda för kvällen (: vi festade loss så gott vi kunde, och iallafall jag tyckte att det var trevligt (: galet mysigt folk träffade jag också, kul att se oskar igen, det var ju himla längesen sist! var hemma runt 3, efter att ha åkt med pappa hem!

nu ska jag äta på viltresturangen med min kära familj (: sen blir det bastukväll med underbara vänner ! PUSS

kärlek

för det första vill jag börja med att jag har en utav de finaste pojkarna i världen som pojkvän :) han är underbar! kärlek är en fin sak, kärlek är galet, kärlek är underbart & tobias har allt det där som många tjejer drömmer om!
idag var det psykologiprov, och ännu ett prov blir stryket från min lista :D awesome! bara 4 kvar, och 2 ska skrivas imorgon. sen blir det studentfest, björnborgtema för ID07b och jag ser galet mycket fram emot det :) även om amanda & jag får ta oss fram inne på grace på två extraben! nu ska jag plugggga :) takecare
big love

holding on to you

härlig början på veckan med sovmorgon, aawesome! :)
fick även ett jobb som personlig assistent, timvikarie, och började omgående :) va där första gången idag, och nu framöver blir det ca, 15- till 27timmar i veckan fram till studenten. plus ledsagar och simskolan, ;p det blir mycket jobb nu! men det gillar vi :D 


nu har jag 5 prov i skolan kvar, sen är det slut, inget kvar :D hur bra låter inte det?  HELT GALET ENLIGT MIG! wiiiihooo!!!

from the highest of heights

through you, I can do anything, I can do all things.
cause it you who gives me strengh, nothing is impossible.

mordmysterie

en helkväll i ulriksbergskyrkan med ett gäng underbara själar stod på schemat denna dagen (: det var mordmysterie, där alla hade varsin roll, jag fick rollen som trädgårdsmästare Åsa Busk, och visste allt som alla hemliga affärer mellan olika människor och sånt, :) tillslut, efter diskussioner, snokande och en massa teater fick vi fram mördaren, och tro det eller ej, så gissade jag rätt ;) awesome! grymt att alla levde sig in i sin roll så otroligt bra, och att alla är så otroligt underbara! Mitt trädgårdsteam och jag hade en galen kväll tillsammans med alla andra! och dessa kvällar är bland det bästa som finns (:

don´t stop believin'

höjdpunkten på min dag idag var fikan med carro,hannah,pella&sara (: himla mysigt! det behövdes. annars har dagen varit chiill, &förrutom blåsor på händerna och foten så mår jag faktiskt rätt bra :) imorgon är det fredag vilket jag ser otroligt mycket fram emot! :D Mordmysterie i Ulriksbergskyrkan står på schemat hela kvällen, aaawesome :) annars blir det barnträning & skola :) KRAM

nothing is impossible

3-4veckor med kryckor.. jag kommer iallafall bli stark i armarna:)
filmer, mat, godis, färskpressad apelsinjuice, gepgrafiplugg och sömn har min dag bestått utav, skönt ibland! men jag börjar längta tillbaka till skolan (:



valborg på grace :)
hannah<3

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA CARRO SOM IDAG TOG SITT EFTERLÄNGTADE KÖRKORT :D:D:D:D <3

att ha kraften att va stark

ibland önskar jag att turen vill vända, att jag ska få vara fri från skador och börja träna igen.. men det kanske inte är det som är meningen med mitt liv, meningen kanske är att jag ska vara en förebild åt andra, träna andra och sprida glädje. precis nu när jag fått reda på att jag får åka inlines med de andra, får åka medans de kör intervaller, så ramlar jag i skolans trappor igår, och nu kan jag knappt inte gå! Doktorn ikväll, ett skadat knä, och smärtor gånger 1000. hemma från skolan idag, så min dag tillbringas i sängen!  just nu håller jag mig isolerad hemma, för jag vill inte berätta eller prata om det :) må bäst!

RSS 2.0