brand new day

naturkunskapsprov idag, som jag pluggat på i nästan en hel vecka :D provet gick kanon, sista frågorna var dock lite dryga, men jag hoppas på det bästa :) jag var på sjukan en stund, och fick reda på att jag nu får vara med de andra när de springer intervaller.. fast på inlines då :D aaawesome!!!:DD sen  blev det jobb med sebban och därefter kollade jag på träningen! dansuppvisning för maya väntade tillsammans med lotta, jonas, hannah, michelle och jennie (: hur söta som helst!
nu kopplar jag av i sängen :) det behövs! imorgon är det valborg, och jag får se hur min kväll kommer se ut! slumpen får avgöra :D KRAM

half of my heart

för och främst; grattis till min fina barndomsvän som idag tog körkort :) joakim, det är du värd!
dagen har tillbringats i olika kyrkor, vi har nämligen haft kyrkvandring med klassen :) otroligt spännande att se vad olika människor har för olika synsätt och troende! sen har jag även jobbat en timma för Eva med Lisa. snart beger jag mig till simhallen för ännu mera jobb. men först jag ska plugggga :D
love

dom hade mycket att säga,

i mitt huvud snurrar allt just nu..
jobbet tar upp en stor del av mitt liv, jag jobbar hela denna veckan. När ska jag ha tid med vänner? Ha tid med Tobias? det ända jag hinner med är skolan och jobben.
nästa vecka blir en lugn vecka :) bara jobb tisdag, onsdag, lördag & söndag :) himla skönt! nu ska jag sova, är heelt slut efter att ha pluggat natur hela kvällen! PUSS

utbildarutbildning

OJOJOJ, min helg har varit så otroligt bra :) helt galet! utbildning stod på schemat Fredag-Lördag! Jag tog därför ledigt fredag, och tog tåget mot göteborg tillsammans med Martina&Josefin :) kom fram, träffade två underbara själar; Sara&Rebecca! vi tog spårvagnen mot Majorna där vårt hotell fanns! otroligt fint hotell, grymma sängar och otroligt god frukost. Vi började utbildningen med presentation,  därefter mys och skratt med ett 20tal människor från hela sverige! att träffa nya människor är något av det bästa jag vet :D det bästa är att vi alla är så otroligt lika i sätten och har grymt kul ihop. föreläsarna var även dom i en klass för sig självt, Anna och Annika! underbara tjejer :) allt ifrån lek till diskussioner till mat och till föreläsningar hanns med och under två dagar har jag fått i mig tre pizzor, ibland är livet allt bra :D igårkväll kom jag hem efter en rolig tågresa med sebbe, martina, josefin och anders! aaawesome!
-Fotleken, Amöban, Foton, Nya vänner, Galet, Mys, Skratt, Prat gånger tusen, Jonny, Friidrottens hus, Massage, Erfarenheter, Nytänkande och ännu mera skratt! Nu är även jag utbildare och det kommer bli så otroligt kul att åka runt och sprida glädje, lära ut och stå framför unga svenska friidrottstränare och förmedla den lyckan jag har inom friidrottens alla områden.
idag har jag jobbat hela dagen :) nu ska jag vila upp mig inför en grymt tuff vecka med 19timmars jobb totalt, och utöver det ska jag gå i skolan och hinna plugga :D det bli spännande, men jag har klarat det förr, och mina jobb är grymma :D:D

hey, soul sister

tiden går otroligt snabbt nu, helt galet! och det ända jag hinner med är; jobbbjobbjobbjobb & skola! studentfest i tisdags också, aawesome :) tobias sov här, sen tillbringade jag min dag med han! idag och igår har jag jobbat hela dagen efter skolan, och nu är jag helt slut! imorgon åker jag till Göteborg för att tillbringa min helg med underbara friidrotttstränare :D himla bra!
släktkalas i lördags, underbara oskar :)
studentfest, Toga-tema :D grymma tjejer! ID07!

tiden läker alla sår

tid för mig själv.. det är precis vad jag behöver (: nu gör jag en kopp te, tänder ljus och myser ner mig i min säng med en underbar bok som jag älskar att läsa! ha en fin kväll. LOVE!

aaawesome

idag har jobbat.. somvanligt skulle väl de flesta säga ;p men jaa.. nu jobbar jag 62timmar i månaden allt som allt, och det är faktiskt himla mycket" men oj vad jag tycker om det :D jag har tre grymma jobb som jag njuter utav verkligen! de räddar mig! idag var jag till&med inhyrd som längdhoppstränare för värnamos friidrottsklubb :) otroligt givande, och himla kul :D och innan dess var det simskolan som gällde, så idag har jag jobbat 7timmar. nuu ska jag åka & handla, sen ska jag bara ta det lugnt, plugga lite också (: igår var det släktkalas, vilket var himla mysigt! min släkt är i en klass för sig själv. :D

PUSS

vänskap

att ha en vän som alltid finns där, en vän som alltid bryr sig, en vän som alltid ställer upp.. dygnet runt, en vän som aldrig sviker, det är något alla önskar sig, något alla drömmer om! en vän som sprider glädje och lycka, en vän som bara sprudlar av energi, en vän som har världens bästa kramar och en vän som man saknar så fort man sagt hejdå till henne. tjejen som alltid är positiv, ser allt från den ljusa sidan, en otrolig förebild för många! tjejen som lägger ner hela sin själ för att lyckas, och som en gång, också kommer att göra det! min vän, som alltid finns där, min vän som aldrig ger upp, min vän som jag älskar! denna tjejen, en utav mina bästa vänner, Marielle Johansson, är en utav mina största förebilder, hennes energi, hennes glädje till livet, hennes underbara skratt, våra galna minnen, sjuka skrattanfall! vi har delat så mycket, och du är en utav de som vet nästan allt om mig. Att få vara en del av ditt liv, är otroligt stort, du är en utav de finaste människorna jag någonsin mött! Du har det där som alla önskar sig!


bullshit

istället för att prata bakom ryggen, säga saken man tror är sanna, överdriva, sprida rykten och snacka en massa kan ni väl istället gå direkt till mig och säga det! jag hör olika saker från olika människor! ingen är sann, alla bara snackar! de ända som är ärliga mot mig just nu är hannah,lina,marielle,elin&tobias! jag är glad att jag tog det snacket jag gjorde, jag är glad att jag pratade ut med elin, så är det bara! för jag vill inte ha några ovänner! så sluta snacka en massa skit... åh, blir så ledsen på detta!

the hardest part

min dag har varit lite blandad, allt mellan att vara lite småledsen till att vara superglad :) frida räddade min dag med sin härliga glädje och fina ord! mys med henne efter skolan var precis vad jag behövde! skolan går bra, och jag känner att jag hunnit ikapp nu efter resan! skönt det. Det är mycket, det är jobbigt, men man kan inte ge upp nu, när det inte är många veckor kvar! igår sökte jag universitet, sjukgymnast i 5 olika städer, som jag på ett sätt hoppas jag kommer in på, och på ett annat inte! det är svårt nu, det är mycket, jag är snart helt fri.. men det känns faktiskt bra :) promenad med sara igår med, himla skönt att prata! det var otroligt längesen.
Ikväll blir det isshow med hannah&tobias, sen blir det grillmys med fina vänner (: himla bra! dock känns det inte som innan, men livet går vidare antar jag!

med rätt vilja kan man komma hur långt som helst

för att må bra, måste man lära sig att våga gå vidare, så är det!

min dag har varit otroligt bra :) fina människor överallt, och så mycket nya lärdomar. Alla gör fel, alla gör misstag, och det bästa är.. att man lär sig utav dom! Jag har faktiskt pratat igenom allting med elin idag, och det behövdes, för så mycket snack, och så mycket skit det har varit, det är så otroligt dåligt! Det blir aldrig mer som vanligt, det vet jag, men man måste kunna gå vidare, utan att vara ovänner!
Fikan med Italientjejerna var mycket lyckad :) underbara vänner! Elin,Vickan,Anna,Hannah&Erika (: BIG love!<3

den vackraste stunden i livet var den när du kom

lars winnerbäck är kärlek, så är det bara :)
min dag har varit så otroligt bra! skönt att vara tillbaka i skolan, mycket brunare än alla andra :D det gillas himla mycket! fick även träffa alla underbara klasskompisar, vänner och min fina pojkvän. Sen efter skolan fick jag även träffa världens finaste Marielle, och även mina två av mina bästa gemlakompisar Carro&Simone! jag jobbade 2 timmar efter detta och efter det blev det mys med jennie framför tv.n och sedan svenska hollywoodfruar vilket är det bästa som finns typ ;) BIG LOVE!

kvar i nått jag lämnat

solsken, vackra vyer, fina vänner, riccione, sanmarino, partyy, volleyboll, foton, fotboll, havet, promenaer, inlines, strandpass, underbar arena, tyskar, pilatesboll, träningsprogram, gummiband, hopp, glädje, skratt, prat, maffian, klappleken, kortspel, amöban/djungeltelegrafen, musikquiz, charader, frågesport, godis, chips, brunbrända ben, fräknar, solkräm, kokosolja, varm sand mellan tårna, löpning, hopp, häck, västerråsare, nya vänner, saknad, god mat, Adler, poängjakt, plugg, flyplan, bussresor, galna bilister, regn, blåst, sol, blå himmel, feber, träningsvärk, massage, stek/fritering/kokning, jordgubbar, ananas, utfallssteg, underbart, fantastiskt, grymt, awesome, vackert.
vår resa innehöll så otroligt mycket (:världens finaste utsikt från berget i sanmarino!!riccione

ett ord för vår resa till Italien: GRYMT.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

vårsolen är äntligen här, fåglarna kvittrar, fjärilarna har kommit fram, det är dags att ta fram vårjackorna, jag är personlig assistent åt världens underbaraste kille, mina jobbarkompisar är grymma, jag har världens finaste vänner, vi åker till Italien på lördag, det är påsklov, min nacke gör inte ont, jag tränar världens underbaraste ungar, mitt liv är helt grymt bra :)


RSS 2.0