Hey boy, you know you drive me crazy

fantastisk dag, sovmorgonen satt där den skulle vill jag lova! har tillbringat hela min dag ute i solstolen, med min nya ipod, juice & bikini! nu ska jag snart jobba en stund, sen blir det att kolla träningen med hannah! (:
miss you!

ljusblåa dagar seglar förbi,

under dessa dagar, dessa underbara dagar har jag verkligen NOLL tid till att sitta här och datanörda mig, därmed min sjukt dåliga uppdatering. men iallafall så tar jag vara på varenda solsekund, jag njuter av värmen och solen, tar det lugnt, umgås med vänner dagarna igenom och bara lever livet.

min midsommar var heelt underbar. 16glada själar samlades ute på hagavik och bara nöt av kvällen, men innan dess hade vi haft det traditionella midsommarfirandet i gemla, fiskedamm, korn med bröd, trollkarl, lotterier, misommarstång+dans, musik, glädje, skutbana, bollkast och pilkast, fik & otroligt härliga människor :) hannah, jag och louise tillbringade sedan somsagt kvällen med underbara människor tillsammans med 5kamp, lekar, mys, skratt, musik, dans, prat, grillning och en himla fin kväll. kvällen avslutades sedan med nakenbad ute i annevik med nästan allihop :) det var helt sjukt skönt. varmt i vattnet, otroligt fin himmel, och vågorna som svaplade mot stranden :) känslan!!

dagen idag har spenerats på ikea med pappa, mycket inhandlades.. jag älskar ikea :D & äntligen sätter vi igång och gör om mellanvåningen :D awesome! nu ska jag ut på filten med spotify och ta vara på de sista soltimmarna, sen åker jag & badar med eric och martin :)

kram

today was a fairytale

min dag började klockan 07.00, med jobb :) slutade 09.30 och gick därefter ett varv runt sjön i det fantastiska vädret, (: sjukgymnasten väntade, och allt går bara framåt hela tiden med knäet. jag kan snart gå även utan ställningen :D gaalet bra! jag åkte upp till alla barn på sommaridrottsskolan, vilket var otroligt mysigt! alla är så bra, alla sken upp & jag fick många varma kramar! underbart. det blev jobb igen mellan 13.00-15.00, sen slutade jag! & idag har jag fått mina löner, vilket satt som spiken i kistan verkligen!!! moneymoneymoney. ikväll ska vi klä midsommarstången uppe i parken med ett gäng familjer från gemla, det blir även god mat och mys! awesome elt enkelt! JAG ÄLSKAR SOMMAREN & livet är underbart :)

save tonight

nu börjar min sista vecka på sommarlovet, nästa vecka är jag i full gång med jobbet & det håller i sig i många  veckor framöver, vilket kommer bli grymt skönt(:
jag har haft en helt underbar helg som jag tillbringat med fina vänner hela tiden :) i fredags blev det myskväll med film och massa skratt. 10otroliga vänner fanns där.  <3 på lördagsmorgonen packade jag, hannah & carro in oss i min bil, och fot iväg mot öland! efter lite felkörningar och tusen skratt var vi framme. Färjestaden, äventyrsgolf, skratt, foton, felkörningar, Borgholm, netto, skratt, staden, korv, fika, hamnen, havet, stek, foton, filmer, prat, mys, solning, klarblå himmel, torget, kolla bröllopet på storbildstv, mys, skratt, middag på pappa blå, poolbaren, kapelludden, linbana, kalmarslott, foton, tuuusen felkörningar i kalmar, SKRATT, hemma! :D en heeeelt fantastisk dag som sedan avslutades tillsammans med martin, simon, eric, carro & hannah :) skräckis och mys! min lördag var helt utöver det vanliga!

our last summer

en dag som stavades utbildning för min del i 8h, men jag hann även med magnetröntgen i en timma, så jag passade på att ta en powernap när jag ändå låg där o gjorde ingenting :) kvällen tillbringades med 9fina vänner på akropolis. god mat & fint sällskap!vi gick ner till sjön och hängde där en stund innan vi sedan åkte hem. nu ligger jag i sängen & tänker på de sakerna som kom fram innan idag, och undrar om det är sant, eller om jag bara inte är mig själv? ibland kan man undra, och ibland kan man bli riktigt ledsen på att folk inte går direkt till mig och berättar, istället för att gå till mina bästa vänner.. nu ska jag sova gott, för imorgon är det ännu en dag som innebär utbildning! kramar

..

give me some time, I need to think.


den som sa att kärlek är enkelt måste vara helt bakom flötet..

du behöver aldrig mer vara rädd

kvällen igår tilbringades med 3 utav mina allra bästa vänner :) hannah, tove & carro, massa prat och bara-vara-tid behövdes verkligen. ni är underbara, helt fantastiska! & trots mina fel och brister så finns ni alltid där! tack & otroligt mycket kärlek till er.
idag blev det gemlas skolavslutning med jocke, sång och musik, vilket var enormt fint! hannah&jag tillbringade sedan våran dag på en utbildning om utvecklingsstörning! sen träffade vi jack & erik och nu ska jag ta det lugnt ute i sommarsolen :) imorgon & på fredag blir det sommarintroduktion inför jobbet! KRAM

thats the way it is

du ska veta att jag saknar dig.
det finns känslor som tar slut
du ska veta att att jag inte glömt.
det finns minnen som aldrig suddas ut.

sommarlov? frihet? glädje? lycka? studenten?
jag har ännu inte smält det, tror inte jag kommer göra det på ett bra tag! nu är allt slut, ID07b.. aldrig mer?  det känns helt sjukt. men vi sa aldrig hejdå, vi sa bara; vi ses igen :) för trots allt, så är detta bara slutet på en liten del av våra liv, men början på något så mycket större och starkare! jag vet att vi kommer lyckas, jag vet att vi kommer komma långt, jag vet att alla är så otroligt starka, vi är en bunt fantastiska människor.. jag tror man glömmer bort det mitt i allt, men det finns där inne nånstans och jag vet att rätt många i min klass läser min blogg så ta åt er, ni är fantastiska, sluta aldrig tro på er själva!
nu över till nått annat.. lördagen i åseda var otroligt bra :) nya ansikten, gamla vänner, dans, skratt, mys & en galen kväll, kunde knappt bli bättre faktiskt, jag behövde det! gårdagen, och även idag tillbringades hemma, jag kände att efter en studentvecka behöver man några dagar för att återhämta sig :) sen börjar jag jobba! awesome :) magnetröntgen på torsdag, ÄNTLIGEN :) efter nästan 7 veckor ska jag få reda på vad som egentligen har hänt med mitt knä. sjukt skönt.
nu ska jag iväg och träna mina underbara ungar i friidrott :) <3

KÄNSLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


student 2010


HEEEELT SINNESSJUKT.. finns inga ord! id07, ni är kärlek<3

sjung om studentens lyckliga dar...

imorgon är det dagen som jag alla dessa 13 år kämpat för.. STUDENT, skolavslutning, frihet.. ja, det finns knappt ord! hela veckan har här firats studenter överallt och jag har inte haft tid för nått annat! imorgon är det MIN tur, VÅR tur, ID07b, klassen som i tre år kämpat tillsammans, vi har gjort så mycket ihop, våra vänskapsband är starkare än mångas, & oj vad tårarna kommer rinna imorgon.. tre år av lycka, glädje, vänskap, kärlek och tre år med ID07, fantastiskt, galet, uuuuunderbart :D NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!

picknick i solskenet

idag blev det picknick tillsammans med  mina små solstrålar, maya, michelle, nora & alva :) mys, glädje, skratt, god fika och ett besök i kohagen bland alla korna! jag plumsade i bäcken, me ingen blev förvånad ;p
ikväll blir det god mat på akropolis med fina vänner (:

happiness

jag finner inga ord, balen 2010.. ett enormt minne för livet (: fantastiskt!

this is me

två dagars underbar jobb :) glädjen i dessa människor går inte att beskriva! jag har nog ett utan de allra bästa jobben tror jag, & jag trivs som fisken i vattnet!! imorgon är det bal ;o allt går otroligt fort, men allt är fixat, allt har löst sig, och allt känns så otroligt bra(: jag är lite smått nervös, men jag vet att det kommer gå bra, jag vet att vi kommer vara så  otroligt fina allihopa! imorgon får jag också min ställning för knäet, och förhoppningsvis ska jag gå lite imorgon utan kryckor :D awesome!! nähe, nu måste jag sova, jobb mellan 7-22 är rätt jobbigt ;p GODNATT!

RSS 2.0